Reni, já si myslím, že je to překlep. Taky se mi tam občas vloudí špatná písmenka a buď to po sobě ani nepřečtu a nebo si toho prostě nevšimnu(protože člověk vidí jen, co chce vidět😉)
Ale v pohodě, tady opravy či neopravy nikdo řešit nebude😀
Sice nám slíbila tu telenovelu, ale vy si myslíte o Buggyry páteři co? Z čeho?😉
Buggyro myslím, že většina z nás má páteř blbě, jen každá z něčeho jiného a v jiném místě😉 Já klempíruju už třetím rokem s bederní ne, nelepší se to, nepřechází to, snad se to ale ani nehorší, je to prostě naprd tak nějak konstantně. Myslela jsem, že jsem si to dosr…z plotostřihu a balancováním s ním na žebříku, ale je celkem možné, že i jak jsem tahala Worušku v osušce, když už nemohl dobře na ty zadní, ale trochu se projít chtěl.
Dodatek. Mamka mi včera večer volala, jak brzo po setmění chodí liška, protože už je tma po 18h a dvířka kurníku jsou od léta nastavená na 20.30, takže je dost dlouho otevřený potmě. Chtěla jsem jí to o víkendu přenastavit, no mávnula rukou, že až po posunutí času, že už to týden vydrží. Jenže jí bratránek včera právě říkal, že jak byl o víkendu k večeru se psem u lesa(což není nijak daleko) viděl krásnou mladou lišku😏 (mamka bydlí na protější straně vesnice, pod protějším kopcem, stejně jako on) Zatím nevolá, snad už za slepicema byla a žijou…doufám🙄
Lojza nebo Máňa? No jak si ho pojmenujete😜 Labuťátko, ne?
Buggyro já myslím, že to není tak, že dobrá matrace jen zamaskuje problém na páteři. Dobrá matrace ho nejspíš odstraní, u páteře to tak funguje, není to žlučník😉 No uvidíte, jak se to bude dál vyvíjet.
Aha, takže info od Bobči: noha v noci bolela jak čert, tak jí dali nějaké opiáty a pak už dobrý. Ze zbytku jsem pochopila(teda spíše nepochopila co je: mám moc krve) takže domů myslím až zítra.
Sarah01: Jinak já teda na Oční víčko taky dřív nechodila, až teď v poslední době. Takže teď vlastně nevím, jestli můžu nebo nemůžu. 😊
Asi takto: budete za vyvrhele, protože tam chodí jen ti méně inteligentní jedinci plkat o kravinách😜
Tak to víte, já jsem býk-romantik🐮 (ha, ha, spíš ta kráva, u mě by romantiky myslím nenašel ani špetku, jsem pragmatická až hrůza😛) Já ta voka raděj oželím, jen abych se do té nemocnice nikdy nedostala😉
Bobča vzkazuje že se nám prospinkala a už je vzhůru, na kapačkách, ale žije😀👍 Nemůže se připojit, tak posílá SMS a já tlumočím. Pak nám to všechno povypráví (o kom se jí zdálo a tak😜)
Byla jsem na nákupech, už jsem zde🙂 Jelikož střevní potíže mě doprovází celý život (od puberty? Nebo je to spíš doba, co si to pamatuju….si uvědomuju, že se musím zeptat mamky) tak za jedno nic jiného účinného než endiaron nebyl a za druhé…mi pomáhal fakt dost. Vlastně i když už byly i jiné léky myslím si, že Endiaron je z nich nejlepší. Když jsem nechtěně přiotrávila Worku starým masem z mrazáku, dostával všechno možné, začala jsem smectou, černým uhlím, Imodium, pak mi vetka řekla, jestli mám endiaron, ať mu dám ten. Až ten mu konečně zabral, jinak by se chudák asi vysr…z podoby🙄
S praktiky…zrovna jsme to probírali s mužem. Jedna věc je, že se mi absolutně nelíbí to s úhradovou vyhláškou. Ne, že bych tomu rozumněla, ale z toho, co bylo popsáno nechápu ani trochu, proč jsou za stejný výkon rozdílně placená ta, která pracoviště. To by mě taky nasr… Ale: u nás praktik dělá denně 4h! Pokud si pamatuju, některý den tam ani nebýval. A víceméně všechno, krom ťukání do compu, dělá sestra. Jediné, co mi udělala doktorka - změřila tlak.
Bobiš už má pomalovanou nohu a čeká a pozdravuje🙂
Fikovnice: Ty, taková zahradnice, a neznáš houby? 😉 Já si vystačím se znalostí asi 8 druhů… O víc se ani nesnažím…😄
Na houby jsme jako rodina nechodili. Taťka je nejedl, mamka se do lesa bála. Chodila jen babča - za mlada. Já jsem začala, až jsem se sem vrátila. Ty co sbírám znám, ale křemenáče ani netuším, kde tu rostou. Já v zahradě(jako zahradnice😉) si pěstuju klouzky, podborové, májovky a čirůvky fialové🙂 (kecám, rostou tu samy😛)
»
Odpověď na příspěvek uživatele
J5 z 21.10.2024, 00:52:42
Nejste. Co tak slyším, většina mužů(otců) mateřské mléko ochutnala.
»
Odpověď na příspěvek uživatele
Fikovnice z 20.10.2024, 23:20:38
U nás to není kůrovec, nemáme smrkové lesy. U nás je to (byl to) starý les, takže hamižnost. Od revoluce šla postupně polovina CHKO k zemi👎
A Sunarka byla teda ještě co? Ten název mi už něco říká, jako bych to už doma viděla (brácha je o 4 roky mladší)