Aktuálně: 3 741 inzerátů211 142 diskuzních příspěvků18 262 uživatelů

Příspěvky uživatele

lesnizinka

lesnizinka
lesnizinka 24.10.2024, 15:58:56 xxx.xxx.87.100

Tak o tom, že je to drahé vůbec nepochybuju. No já si koupila za 15litrů ten veslařský trenažér. Ne, že by stál v koutě, to jen chvilku přes léto. Ale taky si říkám: kdybys nežrala, nebo běhala jak všichni, tak jsi ušetřila fůru peněz😛

lesnizinka
lesnizinka 24.10.2024, 15:53:46 xxx.xxx.87.100

Pane bože, že já sem lezla😲 Drvodělko, jak se mu tohle povedlo?!? Vždyť to musí rukama držet, aby to jelo?! Předpokládám, že si tam vykoumal nějaké zajištění👎 To celé píše ta, co si dokázala rozsekat prsty motorovým plotostřihem (no, byli sme u toho dva a podávali si ho, teda já muži na žebřík - za lištu) Taky jsem se bála sundat si rukavici, jestli se nevysypou prsty. Nevysypaly😎

lesnizinka
lesnizinka 24.10.2024, 15:26:42 xxx.xxx.87.100
J5:

A rodinný přítel je krkavec.🤣

S krkavcema jsem měla řeč ráno. Vyvedli mladé, takže nad selátkama jich ráno lítalo 6ks a řvali a řvali. Tak jse se ptala, co tam řvou na ty čuníky?! Odpověď jsem nečekala😉

A taky jsem brblala na bobra, zmetka👎 Bobrova žena je bobrovka?😉

lesnizinka
lesnizinka 24.10.2024, 13:25:15 xxx.xxx.87.100

Holky, tak o odčervovačkách pro skot by mě vůbec nenapadlo dumat v tomto směru😲 Já vím, že mezi chovateli a koňáky se nejspíš tohle téma řeší, ale laika by to asi netrknulo😏

lesnizinka
lesnizinka 24.10.2024, 13:18:09 xxx.xxx.87.100

Sardullah díky za tip👍 jako všeobecně se ví, že Ariel je tak nejvíc top prášek, ale znáš to, blbá reklama(spíš dobrá reklama😜) a šetřílek naletí jakbyset (ne jen naše mamka) Sem si tak nějak říkala: no co, prášek jak prášek to je fuk…ale koukám, že není👎

lesnizinka
lesnizinka 24.10.2024, 10:48:12 xxx.xxx.87.100

A zapomněla jsem🙄 Ráno jsem vyrváním z Viktínové huby zachránila ptáčka, snad teda nebyl moc pokousaný a přežije. Přinesl ho na terasu před okno, kde jsme v jídelně snídali. Já myslela, že někde našel starou mrtvolku. Až ho pustil na zem, Tom zařval, že žije! Rychlostí blesku jsem vyskočila od stolu, otevřela okno a zařvala na Vikťu, ať ho nechá. Viktín se leknul, zarazil a ptáček uletěl do vrbiček. Kocoura jsem pochválila, že je lovec šikovný, ale už stačí, ať ptáčka nechá a jde ulovit raděj myš. Nechápu, jak to naše motovidlo zvládne chytit ptáka, fakt nechápu. Není ani nenápadný, jeho zbarvení je v zahradě jak pěst na oko😉

lesnizinka
lesnizinka 24.10.2024, 10:36:18 xxx.xxx.87.100

Ha, já si nepamatuju, co máme za dvířka😲 No neva. Máme dvě možnosti, stmívač i časovač. My máme kurník až v zadním chlévě, teda dejme tomu jako by ve stodole vzadu. Takže je to celé pod střechou a šero je tam brzy. Tudíž jsem musela koupit s časovačem, ale to si myslím není problém, prostě se to párkrát do roka poposune. 

Ano, spíš si myslím, že liška chodívá víc nad ránem, než brzy z večera. Alespoň to tak vždycky bylo, že ty mrtvé byly ráno ještě teplé. 

lesnizinka
lesnizinka 24.10.2024, 10:22:51 xxx.xxx.87.100

Holky, máte zkušenost konkrétně woolite na barevné gel? Jsem ho onehdá viděla někde v akci, takže dobrá, koupím na zkoušku. Sypké prášky jsou s naší tvrdou vodou celkem problém. Ten mám jen na bílé. Vyperu včera prádlo, ráno si vemu ,,chodící" mikinu a pěkně jsem se nakrknula, protože kolem kapuce, jak to mám ušmolené od make-upu, to je ušmolené pořád😠 Už jsem si toho všimnula onehdá u jiného prádla, ale jsem si říkala, že jsem tam třeba nalila míň. Teď jsem si dala záležet a prd👎

lesnizinka
lesnizinka 24.10.2024, 10:07:55 xxx.xxx.87.100

Ano, je to fakt, s autem je to velká svoboda. Ve městě kde je několik druhů dopravy je to skoro jedno(i když velký nákup stejně autem) ale na vesnici, kde nic není a všude musíte dojet alespoň těch 15km je to prostě nutnost. 

Když jsem přečetla Eliščin maraton…no mě to prostě hlava nebere, já fakt snad ani těch 100m. Vím, není to normání, ale řešit to nebudu, však ono to se mnou sekne. 

Niki, ale tobě běhání šlo! Že tě to nebavilo, to je jiná, taky chápu😉ale uběhnula jsi hodně. Jo, právě na ty drenáže a jestli tam vidíš už nějaké zlepšení jsem se chtěla zeptat. A vlastně na tu kavitaci máš chodit jak často? 

Včera jsem koukala, že vyrazilo zřejmě posledních pár klouzků, takže udělám ještě smaženici a taky ukončuju houbovou sezonu🙂

Ha, ha, proto je asi obezita ženského rodu, pořád je u nás co řešit😛

lesnizinka
lesnizinka 23.10.2024, 20:27:00 xxx.xxx.87.100

Eli, vy ste ale vysoká😲tam se to hezky rozloží👍 Ale! nějak nechápu, jak můžete uběhnout 17km😲 (to už vůbec nechápu) ale jak u toho režimu co máte, tolik pohybu, nehubnete stále?!?😲 Kdybych tohle přežila, jsem na váze, kterou jsem měla ve 20, tedy 48kg😛

lesnizinka
lesnizinka 23.10.2024, 20:14:37 xxx.xxx.87.100
Bodlinka:

já mám kolem šedesáti co je asi nejvíc v mým životě a je to super. mám třeba nějaká prsa a odnosím nahoru na zahradu sekačku, pytel mulče i betonu.

😜 

Tak asi jste vyšší(každý je vyšší, než já😏) Na prckovi je fakt vidět každé kilo🙄

lesnizinka
lesnizinka 23.10.2024, 11:44:40 xxx.xxx.87.100
»
Odpověď na příspěvek uživatele hmn z 23.10.2024, 11:40:10

Já se kvůli zachování zdravého rozumu nevážím😛 už cca 15let jsem na váze nestála, jen podle oblečení. A to taky není úplně adekvátní, protože nohy jakž takž, ale tam, kde byla prsa B, jsou prsa D a tam kde byl pas…nyní není. Takže asi tak🙄 Můj soukromý tip 163/57 Normální váha, kterou jsem měla roky a se kterou jsem ještě byla spokojená je 53kg.

lesnizinka
lesnizinka 23.10.2024, 11:39:23 xxx.xxx.87.100

S lovením bude potíž. Když jsem ho před pár lety ukazovala muži, jak plave v potoku, vytřeštil oči, prohlásil, že je to hebedo jak krokodýl a už do té vody nestrčí nohu. Původně jsme to tam chtěli přejít přes kameny, ale prý v žádném případě, šly jsme o 100m níž pod další splav a i tam se ohlížel, aby mu neukousnul nohu😀 Já vím, on je bobr celkem ne moc přátelské zvíře, ale tenhle, ke všemu in natura, ho vyděsil jen tím, jak v té vodě vypadal😜 Ještě budem muset sehnat odchytovku😉

lesnizinka
lesnizinka 23.10.2024, 10:56:23 xxx.xxx.87.100

Viktínovi jsem Imunnovet taky dávala, možná jsem tím jen oddálila úplný rozvoj FIPky, ale nezastavila ji. Je to hnusné, taky to těžce snášel, několikrát se poblil. 

lesnizinka
lesnizinka 23.10.2024, 10:49:01 xxx.xxx.87.100

Raspenava, Jeseník, to je od nás dostatečně daleko😉 Myslím si totiž, že u nás nic podobného není, alespoň nikdo nehlásil.

lesnizinka
lesnizinka 23.10.2024, 10:47:50 xxx.xxx.87.100
Dublinbarzoj:

U nás na Jesenicku je psíků mývalovitých, lišek,  jezevců, a tak taky habakuk. Vlci už taky dorazili, Čapakabru občas imitují  kluci barzojí, Barbucha bydlí v lese mezi Šternberkem a Rýmařovem,  čerty máme  ve sklepě, ale bobr nám chybí, pošlete bobry,  třeba přes PPl

Proboha svatého, jste tu jak na zavolanou! Vemte si prosím toho hajzlíka zubatého nebo mě šlak trefí! (admine, není tu bobr, někdo by si mohl myslet že myslím zajíce😜) Jednoho někdo zprovodil ze světa, druhého onehdá odnesla povodeň - myslela jsem si, že všechny někam do moře a bude klid. Houby! Už je tu znova, 3 veeeeliké stromy kolem potoka + jedna švestka👎😈

lesnizinka
lesnizinka 23.10.2024, 10:37:50 xxx.xxx.87.100

Přesně Buggyro, na svlékání jsem zapomněla, to je teprve něco👎 

No včera…včera jsem změnila program veslování, přidala jsem těžší úseky, protože tenhle ,,udržovací" mě najak neudržuje, já ho přežeru a už jsem zase jako vepř(což věřím, že tu mnohé potěší😜) Sice jsem nechápala, jak jsem to mohla na jaře vydržet a dokonce veslovat denně, protože jsem myslela, že vypustím duši. Bolela mě záda, ruce, nohy, nemohla jsem to přes závaží utáhnout🙄 Myslela jsem, že pak ty schody ze sklepa ani nevylezu, za 20minut po osprchování jsem byla kaput. A ráno jsem čuměla jak vejr. Vaskotačila jsem z postele jako znovuzrozená, poletovala po baráku, setřela podlahy(činnost u které to právě bolí) v pohodě zacvičila a u obchůzky jsem netahala nohy, najednou i ta pravá šla zlehka sama😲 Něco mi pomohlo, možná se hnulo, nevím, ale zatím dobrý(nečekám, že by to mělo trvalý efekt, stejně jako Buggyra)

Bobča vzkazuje, že čeká na sanitu směr sladký domov👍 Nadšená ale není😕 prý ji to bolí mnohem víc, než ta předešlá noha. Jsem i jí psala, že mám podezření, že jak byla uspaná celkově a ,,nehlídala" je, tak si tak jako nedávali moc pozor a víc jí to tam zmasakrovali. Však nám to popíše, až se doma připojí(a bude mít náladu)

lesnizinka
lesnizinka 22.10.2024, 19:42:03 xxx.xxx.87.100

Asi takhle: když vás nic nebolí, v tomto případě záda, děláte běžné věci, jako oblékání a hygienu jakoliv, prostě tak nějak automaticky. Pokud vás chytnou bedra jako mě, natáhnout či stáhnout kalhoty, navléct ponožky, boty…to dá hodně přemýšlení, jak na to, aby ste vůbec mohla vyjít ven😜