Ha, ha, že: nebylo mi prostě dobře...áno, už sme si zvykly, chápeme😄😄
Nic si z toho Niki nedělej, já sem včera odpadnula taky. Všechno to vybalování, lítala jsem po zahradě, co udělat dřív, všechno zalévala a do toho vyřvávala na Gucci. Ta potvora jedna vychcaná se objevila v 18h. Sbírala jsem jahody, pak byla připustit vodu do jezera, aby se jahody zalily a jak jsem šla odzadu k domku uvažovala jsem, že řeknu Tomovi, že musí jít obejít tu cestu před barákem, že jsem tam něco cítila...už jsem se Niki hodně bála, že dopadnem jak ty☹️ Padlo mi oko na cestu kolem loučky a tam si leží ta potvora naše, pomstychtivá...no jasně, dala mi to sežrat😎 tak jsem letěla za ní vzala ji k její nemilosti do náruče a pomačkala ji. No jasně, během dvou sekund začala kopat nožičkama, ať ji nechám, že jsem úplně blbá. Pak se tam motala se mnou, po zahradě a nakonec někam zmizela. Myslela jsem, že přijde hned za mnou domů, ale už se neukázala, ani na spaní nepřišla, ani nad ránem do ložnice nepřišla. Viktínek se od nás celý den už nehnul, odpoledne spal se mnou v baráku a večer byl s mužem a pak s náma oběma, jen si šel lehnout na lehátko ven. O půlnoci se sice přišel najíst, ale chtěl jít zase ven. Nevím, co kde mají domluvené...a ještě se neukázali 🙄 Jo, celý den bylo vedro na padnutí, na tři hodiny jsem zalezla do baráku a vyšla zase až kolem té 18té hodiny sbírat ty jahody. Pak se mi zdálo, že jít domů po 19h je strašně brzo, tak jsem se pustila do pletí, bylo příjemně, teplo, slunko za nějakým mlžným oparem už😉 říkám si, že musím jít tak po 20h už domů, protože si musím umýt hlavu, cvičení ve sklepě jsem předem vzdala a stejně dolezla domů až 21.30. A ještě jsme počítali pokladničky(dobrovolné vstupné, příspěvek na nadaci) do skoro jedenácti. V obyvču jsem usnula hned, jak jsem si lehla na gauč, takže nestihnula napsat už zhola nic😇
Festival byl náročný, náročný, náročný, ale podle reakcí ostatních, kteří si ho jen užívali se vydařil, přišlo i mnohem víc lidí než vloni, taky pomohlo počasí, že se vydařila předpověď. Byla jen jedna malinká přeháňka z bouřky, co se rozpadla a to ještě v době, kdy byl program na krytém podiu i hledišti, takže super👍 Jen ty večery byly strašně chladné, museli jsme být zamotaní všichni jak pumpy, ti prozřetelní si vzali i prošívané bundy...a jak jim bylo👍 Třetí rok počasí vyšlo parádně, takže už teď se bojím, že jednou to nevyjde, prostě to tak dopadnout musí🙄 Toma ještě čeká v práci vyhodnocení ostatních, řešení těch, kteří svou práci úplně nezvládnuli...což je ta méně příjemná práce🙄 a placení faktur😜což je nejméně příjemná práce😉 Letím obejít potok...úplně jsem si odvyknula sakra