Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 28.08.2023, 16:57:10
A píšu ti snad něco jiného? Psala jsi onehdá, že se ti nechce do těch Luhačovic, protože jsi zapařená a nejsi ve své kůži. Pořád, pořád jsme se ti já i ostatní snažily tu věc ulehčit, radily ti, jak na tu potvoru, aby ti to brzo přešlo atd. Nebudu hledat, kdy jsi psala, že ti není zrovna nejlíp. Není to až tak dávno, ale je to fuk. Vždycky jsem se tě snažila nějak rozveselit. Ne, nemám s těmato stavama zkušenost, ano, beru je na lehkou váhu. Ale i mě se dějou hnusné věci, umřel Woruška, předtím Leonek, předtím Gucci, Berušek...všechny moje ,,dětičky" pro které jsem žila mi poumíraly. Proto jsem ti napsala, že nikdo neumřel, tak je všechno OK. Vím, každému odsud už umřelo x zvířat, všichni jsme se s tím museli nějak vypořádat. No ne pro každého byli středobod vesmíru…jako pro mě. Já si je jako své děti zvolila. Stála jsem před rozhodnutím: chci děti nebo zvířata? Chtěla jsem zvířata. No neuměla jsem si tehdy představit, že budu muset někdy prožít a přežít jejich odchod, u většiny z nich, vlastně krom Worky - předčasný. Takže jo, nebylo mi půl roku dobře, neměl to se mnou lehké ani Tom, měla jsem záchvaty vzteku a blbé nálady. Snažila jsem se to nějak přežít, pokecat s váma, řešit tu jiné věci a nefňukat. Utíkat z domu dopryč, aby mi to tu pořád nepřipomínalo Worušku. Proto jsem se letos hodně vybodnula i na zahradu, nechce se mi v ní prostě být, nějak nemám najednou proč.
Píšu ti to proto, že každý má občas blbou náladu a řeší problémy, které jdou mimo něj, aniž by měl šanci je ovlivnit, jen se s nima musí vypořádat, nic jiného nezbyde. Někdo to umí hodit za hlavu a jít dál. Někdo jako já, se v tom víceméně snaží nepatlat, nemyslet na to. Nejhorší je, když jsi měsíce v pohodě už, relativně a potká tě někdo, kdo neví. A kde máš pejsky? Ty už nemáš ani toho bílého? A je to tu znovu😢 A do toho na mě vypálíš ty, už podruhé mimochodem, že do tebe rýpu. Hele, i ostatní mají nárok na blbou náladu ale jsem si jistá, že jsem ti já nikdy nevyčítala, že do mě rýpáš😟