Aktuálně: 3 739 inzerátů211 125 diskuzních příspěvků18 262 uživatelů

Příspěvky uživatele

lesnizinka

lesnizinka
lesnizinka 22.07.2023, 07:55:46 xxx.xxx.36.125

Haló, haló to neznamená, že když se sem vrátím já, nebude už psát nikdo jiný!😟Já si chci počíst co děláte vy a ne, co dělám já…to vím😜 Viktík šel spinkat domů, Gucci zase někam ven. K večeru ležela na záhlaví sedačky v rohu - to je taky jedno z jejích míst. Než ji objevil Vikťa a tak dlouho do ní rýpal, až zase odešla🙄

Jak jsi Bobi říkala fotky a já, že to těžko, tak mi Tom říká: poslal jsem ti fotku(to bylo právě, když Gucci přišla domů konečně)

Obrázek
lesnizinka
lesnizinka 21.07.2023, 20:25:39 xxx.xxx.36.125

Před hodně lety se ke mně dostalo taky takhle malinké a asi ještě mladší koťátko. Bylo úplně divoké, na lidi nezvyklé. Takže jediná možnost byla dát mu do misky kapsičku, pribiňáka. Nikdo ho papat nemusel učit, bylo strašně hladové, několik dní bez mámy, kterou zabil myslivcův pes. Koupila jsem mléko pro koťata, toho se ani nedotknulo. 

lesnizinka
lesnizinka 21.07.2023, 20:09:57 xxx.xxx.36.125

Tak až jsem vynadala mamce, mamka neteři, protože ta řekla, že Mandy vyhnala Gucci na strom, tak jí mamka vynadala, že ji měli hlídat a nenechat ji honit kočky. A v tom telefonování kouknu a Gucci šlape někde odpředu. A to jsem do té doby obešla s řevem zahradu asi 4x. No zatím se mnou nemluví, nechala se pohladit a dál zdrhá🙄 A jak jsem ji hledala, místo toho jsem zase našla toho černého kocoura..nebo kočku, nevím co to je.

lesnizinka
lesnizinka 21.07.2023, 18:22:35 xxx.xxx.36.125

Alíku jsem doma!😉Cesta po D1 tradičně hrozná a …je pátek, že áno😏Doma jsme našli zatím jen Viktěnku, no dozvěděli jsme se, že tu dnes byli na tenis brácha s děckama a….s Mandy👎U domku jsem našla vytrhnuté bílé chlupy, to nevím, jestli Viktě nebo Macka, Gucci bílé nemá. 

K čemu se mám přidat? Tašky nešiju, zapomeň!😲😜S focením sme na tom s Reňkou stejně😏

lesnizinka
lesnizinka 20.07.2023, 07:48:31 xxx.xxx.154.234

Hlásím, že jsem v Praze, od včera. Takže doufám, že kočiny to tam zvládají. Myslela jsem si, že když budem odjíždět častěj, že si na to všichni zvyknem, ale mám z toho nějak čím dál horší pocit😕 Těžko se mi odjíždí, kočky se tváří hůř a ke všemu mamka včera hlásila, že je tam bouřka. Tom kouknul na radar, a že teda pořádná, volala jsem jí zpátky a prý skoro nic a neví, jestli vůbec něco naprší. Klasika👎 Když jsem odjížděli, bylo u nás 36st👎 Měli jsme nějaké vyřizování po Brně(dávala jsem konečně po letech zarámovat koberec, respektive jsem našla rámařství, kde mi to slíbili. Tak snad bude konečně viset v té hale🙂 No a po Brně…jak člověk vystoupil z auta, to bylo na zalknutí👎 Do Prahy jsme přijeli po 18.hodině a to už se dalo, než jsme se ubytovali, vysprchovali, bylo příjemně na procházku, šli jsme omrknout k Vltavě nové kanceláře, kam se budou muž do konce měsíce stěhovat.

Bobi, okna mají nějakých 17? let a údržba nula, nula nic, takže jsou ,,načatá", začíná z nich opadávat lazura - na těch, co na ně nejvíc prší a svítí slunko, co nejsou pod přesahem střechy atd. Vybrala jsem jen ty fakt špatné kusy, potřebovaly by to všechny, snad krom nějakých 5ti. Kometko vím, že ,,ta okna", ale mě to tam po našem prostě nejde😉

Niki, no machrovala jsem, ale včera jsem se koukla do zrcadla a …taky jsem se pěkně rozežrala, budu se muset zase začít krotit☹️ Sice jsem v Brně vlezla zase do Pepca a nakoupila jsem si v dětském😄 Byla jsem nadšená, že vlezu do dívčího overalu velikosti 146😛 I když je teda bíločerný (nějaké ,,listy") ale na tohle horko je super, plátěný, vzala jsem si ho rovnou na tu večerní prochajdu.  Za dvě stovky, nekup to! Ještě tričenko s dlouhým za 60! výprodej, v tom dětském to bylo ještě levnější. Sportovní podprdu a plavky - abych měla náhradní, bohužel zase jen modré🙃 ale za 250, Dobrá cena, jen si je trochu upravím, k obrazu svému. Ramínko je zavázat za krk, hodím to do kříže na záda a našiju tam utahováky na regulaci. A musím sešít výstřih trochu, abych nevytratila prsa😜

lesnizinka
lesnizinka 20.07.2023, 07:16:35 xxx.xxx.154.234

Jo Kouťáku, k vám může na zahradu návštěva klidně přijet, vy ji máte vymazlenou, umalovanou. To já ani nikoho nezvu, protože do takového stavu ji nemám šanci dostat. Za vás oba jsem ráda, že jste si to užili👍 Vy ste ji zatáhnul do stodoly?😉Nebo odkud na ni vypadnul netopýrek?

Mourek návštěvu bojkotoval? Viktor by se taky přišel maximálně kouknout, ale nějaké důvěrnosti taky ne-e. Gucci většinou ani nevyleze z úkrytu🙂

lesnizinka
lesnizinka 18.07.2023, 22:21:47 xxx.xxx.36.125

Ano, je to ono👍

Zadavatelko, i tak si nemyslím, že by po ní kocour skočil. Nemusí, možná mu stačí jen tohle zastrašování, možná si na víc ani netroufne. Ale znáte ho líp, teda ségra a každopádně je jistější postupovat, jako je vidět na videu. 

lesnizinka
lesnizinka 18.07.2023, 19:36:52 xxx.xxx.36.125
Odpověď na příspěvek uživatele Koutak z 18.07.2023, 18:56:19

Houby poreferuje, když meloun ještě nedostane😛 Jak jsem vás tu uviděla, hned jsem si říkala, že ste naběhnul, neboť o vás-bez vás😉 Mourek už je v cajku? 

Já jsem zasadila i letos, tuším klasiku Lajko, pak Grimson a ještě jeden, toho si už nepamatuju název. Roste tuším jen Lajko, ty další zdechnuly👎 A Lajko je takový prcek ještě, že ne, že nebude mít plod, ale není k ničemu ani jako půdokryvná rostlina. Vloni jsem měla asi 30 máslových dýní(k ničemu, stejně do ledna všechny shnily) letos nevyrostla ze semínek ani jedna a to jsem koupila nový pytlík👎

Ježíš co to to motovidlo Nikiš zase vyvrbilo😎Naražený loket…doufám, že z toho Nikčo nebude zase měsíc lítání po doktorech😲

Nemyslíš Safari ve Dvoře Králové? Nebyla, ale ta je asi bezkonkurenční, zrovna letos tam byla neteř na školním výletě a nadšená. A to má doma pražskou. 

U nás opět na zdechnutí 29st, v obyvču 31👎raděj jsem umývala další okna a pak šla do chládku za barák. Teď půjdu povysávat ten bor.el po těch oknech a setřít tam rovnou podlahy.

Psala jsem sem, že budem ,,převlékat" okna? Když před měsícem přišlo nacenění, málem jsem se posr… Muži jsem to řekla až včera, až dořešil všechny problémy v práci(teda ty se nedořeší nikdy, ale alespoň ty nejhorší😉) Vzal to líp, jak já😎 Hůř nese to malování, kterým ho ob týden straším😛 Však já ho taky pořád odkládám, ale už je to opravdu tak strašné, že k nám nejde pozvat lidi. Si říkám, že třeba ložnice by se mohly vynechat, posunout na ,,zas někdy" ale bohužel, ty jsou taky šílené. 

lesnizinka
lesnizinka 18.07.2023, 15:40:27 xxx.xxx.36.125
aldamax:

Když jsem se stěhovala na druhý konec republiky se čtyřmi kočkami, pořídila jsem difuzér Feliway a fungovalo to. Jakmile jsem je vypustila z přepravek, zapnula jsem ho do zásuvky a změna byla fakt viditelná. Nejdřív se plížily přikrčené okolo nevybalených beden, ale pak začaly chodit uvolněně, usmívaly se na sebe, ačkoliv jeden kocour byl dost ranař, druhý nebyl doma nikdy zavřený a kočka je nenáviděla oba, protože kastrovaná jako panna v osmi měsících chlapy nesnášela, taková Eulálie Čubíková to byla. Tehdy byl Feliway novinka, nic jiného nebylo, teď už je těch přípravků víc, jak jsem koukala. Za pokus to podle mě stojí.

😄😄👍

lesnizinka
lesnizinka 18.07.2023, 11:06:42 xxx.xxx.36.125
Odpověď na příspěvek uživatele Kilian z 18.07.2023, 10:50:17

Randění myslíš Evi? Tak jako já měla jedno se svým mužem a to mi bylo 14😛 a to už je drahně let😏Ne, že bych si to nepamatovala, ale je to jen jedno randění, tudíž zážitků toliko nééé (ale zase jsem nemusela pak řešit zlomené srdce, že áno😉)

lesnizinka
lesnizinka 18.07.2023, 10:42:57 xxx.xxx.36.125
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 18.07.2023, 08:43:56

Bobi pěstuju, ale málokdy to dopadne👎 Vloni dva, do jednoho vlezl slimák, druhému zaschnula rostlina a nedozrál. Větší úspěch sem měla s cukrovým, tam jsem obrala asi 5ks. Zkoušela jsem asi 3 různé způsoby pěstování(na textilce, na valu, v trubce) a ani jeden se neosvědčil, u nás to nějak nejde. Nijak se nezaštipujou, vzhledem k tomu, že normálně se pěstují na polích jak dýně. 

Jo, jo, skákala jsem do stropu, to jsi na to kápnula🤪

No hele, tak bych si nějak tipnula, že nám Nikiška randí👍 vzhledem k tomu, jak nemá vůbec čas se tu zjevit. Doufám, že nám to tu vykreslí v růžových barvách, páč my už si tohle nepamatujem…viďte holky?!?😜

No nic, já jdu na další okna🙄😎

lesnizinka
lesnizinka 18.07.2023, 10:29:44 xxx.xxx.36.125
Odpověď na příspěvek uživatele Kilian z 18.07.2023, 08:04:15

Ty taky Evi?!👍 No vida a mlčí, když já tu píšu, že musím čumět na tenis😉 Ječela jsem, bulela jsem, áno užila jsem si to😀

lesnizinka
lesnizinka 18.07.2023, 10:19:15 xxx.xxx.36.125

Krom toho bych změnila vodu, jídlo. Nemáte možnost někde na pití brát dešťovku? Všichni naši psi k pití vyhledávali dešťovou, nebo minimálně odstátou vodu. Tady se pořád u zvířat řeší ,,čerstvá vodička", ale to není to, co rádi pijí a čemu dávají přednost. A myslím, že to i má nějaký důvod. 

lesnizinka
lesnizinka 17.07.2023, 23:42:56 xxx.xxx.54.153
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 17.07.2023, 23:01:43

Jééé, konečně nějaká fanóša!😀 co mi rozumí😜 Bomba Markéta, Bára Strýcová, bomba junioři…i Alcaraz. Koukali jsme na všechno, předplatili sme si Eurosport live(či co to teď je)

lesnizinka
lesnizinka 17.07.2023, 13:03:15 xxx.xxx.54.153

Takže jsme v ři.i👎1mm😢 Příští bouřka na pátek…to si můžem tak nechat zdát. Na dnešek bylo hlášeno 9mm, je tu jeden. Na pátek jsou tam 2,5mm, takže nic☹️Koupat jsem se nejela čučím doma, protože tam, narozdíl od nás prší. Jsem brutálně nasr…na počasí, na Toma, že nechtěl jet včera. Radši nic…

lesnizinka
lesnizinka 17.07.2023, 11:27:59 xxx.xxx.54.153

U nás pochopitelně nekapnulo👎 Teď jsou na nás dvě bouřky, jedna těsně nad náma, a jedna pod náma. V malinké skulince, která tam vzniká(v predikci) budem % my😢 Bobi jestli jsi u compu, pusť si to, dej si křížek na nás.

lesnizinka
lesnizinka 16.07.2023, 17:15:31 xxx.xxx.54.153

Když zůstanem u zvířat😉 sfinx není zrovna příklad šťastného nahatého, tedy bezchlupého zvířete. Je mu pořád zima(dneska asi ne😉) nesmí na slunko bez opalováku, na co dále trpí, by se mohli podělit majitelé…Chlupy kromě termoregulace, také chrání majitele před poraněním v terénu.

lesnizinka
lesnizinka 16.07.2023, 14:09:12 xxx.xxx.54.153
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 16.07.2023, 12:16:32

To mi povídejte…neskutečně trpím, je mi fakt toálně na nic, jak fyzicky, tak psychicky mě tohle vedro drtí. Jsem až hysterická ve chvíli kdy zjistím, že tomu není kam utéct. Zatím je poslední jistota štěrkáč, doma sklep v zahradním domku. Venku je 32, v obýváku 31👎 Vařím oběd, hovězí na kostky(skoroguláš) s těstovinama. A trpím. Teda hodila jsem to do tlakáče, abych u toho nemusela být, mezitím jsem umyla pár oken….co jsou za barákem ve stínu. 

lesnizinka
lesnizinka 16.07.2023, 10:17:33 xxx.xxx.54.153

Ježíš Reni, holky, v tom vedru? To by snad ani ty koně neměli být venku, leda ve vodě. Ráno byl koník, co kolem něho chodím už druhý den schovaný v takovém seníku, kde mívá rozdělaný balík sena. Je to i částečně pod stromy, tak tam má trochu chládek. Ráno jsem mluvila s jedněma sousedama vedle psí kamarádky Dášenky cikánovic. No neušla jsem 20m a Dáša mě s funěním a pištěním doběhnula. Dáše je cca 15, běhá ještě jak čamrda, i když je šedivá jak bába. Chytrá je jak rádio😛 Pořád běhala ode mě kousek a hned zase zpátky, jsem jí nadávala, ať pořád v tom hicu neběhá, i když to už jsme šli kolem potoka pod stromy, v chládku(relativním, když bylo 27 ve stínu) Po 200m vběhla do potoka, tam kde je vymletá hloubka, sedla si tam, dala si dvě tempa, koukla na mě,,plav, já počkám, až se zchladíš!" pak vyběhnula a pokračovaly jsme k nám. Doma jsem zjistila, že je pěkně hladová, asi jejich nejsou doma. Jinak určo hlady netrpí, není nijak vychrtlá. Tak kromě toho, že vylízala misky po kočkách, dostala svoji kapsičku, pak jsem jí nasypala granule: Dášečko, to stejně nebudeš…jo vymetla jednu misku, tak jsem jí sypla ještě jednou…snědla všechno nevím, odkdy teda nejedla. Pak jsem jí otevřela bránu, ona obejde zahradu a odejde si zase domů, má to cca 400m, když přeběhne přes potok. Jen odešla Dáša, už se šoural po cestičce k baráku Macek. Ten má kapsičky u domku, tady jsem mu hodila do misky starou šunku, zbytek. Tom hlásil, že večer byl před obývákem černý kocour s bílýma tlapkama…toho znám, to je od sousedky, co jezdí na trávu pro koně. Jen jsem nevěděla, že chodí až k nám, taky to má cca 300m. Viktorek ležel před oknem a jen prý na něho koukal. A teďka je zalezlý v bazénové místnosti, protože ta je z poloviny na sver a je momentálně nejchadnější z baráku😜 Gučajz byla pak celý večer doma, ale na noc se zdejchnula a zatím není. Viktor taky domů nešel, prý musí hlídat toho černého kocoura. 

Poučení pro tebe Bobi…nejnormálnější tam bude ten pes😛😉