Hlásím, že jsem v Praze, od včera. Takže doufám, že kočiny to tam zvládají. Myslela jsem si, že když budem odjíždět častěj, že si na to všichni zvyknem, ale mám z toho nějak čím dál horší pocit😕 Těžko se mi odjíždí, kočky se tváří hůř a ke všemu mamka včera hlásila, že je tam bouřka. Tom kouknul na radar, a že teda pořádná, volala jsem jí zpátky a prý skoro nic a neví, jestli vůbec něco naprší. Klasika👎 Když jsem odjížděli, bylo u nás 36st👎 Měli jsme nějaké vyřizování po Brně(dávala jsem konečně po letech zarámovat koberec, respektive jsem našla rámařství, kde mi to slíbili. Tak snad bude konečně viset v té hale🙂 No a po Brně…jak člověk vystoupil z auta, to bylo na zalknutí👎 Do Prahy jsme přijeli po 18.hodině a to už se dalo, než jsme se ubytovali, vysprchovali, bylo příjemně na procházku, šli jsme omrknout k Vltavě nové kanceláře, kam se budou muž do konce měsíce stěhovat.
Bobi, okna mají nějakých 17? let a údržba nula, nula nic, takže jsou ,,načatá", začíná z nich opadávat lazura - na těch, co na ně nejvíc prší a svítí slunko, co nejsou pod přesahem střechy atd. Vybrala jsem jen ty fakt špatné kusy, potřebovaly by to všechny, snad krom nějakých 5ti. Kometko vím, že ,,ta okna", ale mě to tam po našem prostě nejde😉
Niki, no machrovala jsem, ale včera jsem se koukla do zrcadla a …taky jsem se pěkně rozežrala, budu se muset zase začít krotit☹️ Sice jsem v Brně vlezla zase do Pepca a nakoupila jsem si v dětském😄 Byla jsem nadšená, že vlezu do dívčího overalu velikosti 146😛 I když je teda bíločerný (nějaké ,,listy") ale na tohle horko je super, plátěný, vzala jsem si ho rovnou na tu večerní prochajdu. Za dvě stovky, nekup to! Ještě tričenko s dlouhým za 60! výprodej, v tom dětském to bylo ještě levnější. Sportovní podprdu a plavky - abych měla náhradní, bohužel zase jen modré🙃 ale za 250, Dobrá cena, jen si je trochu upravím, k obrazu svému. Ramínko je zavázat za krk, hodím to do kříže na záda a našiju tam utahováky na regulaci. A musím sešít výstřih trochu, abych nevytratila prsa😜