Bobi, že měsíc(ne úplněk) řídí naši planetu vím, příliv a odliv je nejjednodušší příklad, se učí už děcka ve škole, takže to zrovna vím. Na dokument mrknu, zrovna dneska čas nemám, naplánovala jsem si toho hafl a sama si nemyslím, že toho stihnu…kdyby polovinu😊
Ale když úplněk tak všechno ovlivňuje mi vysvětli, proč já se budila poslední cca 2 týdny 2-3x za noc a teď, dny kolem úplňku spím jak zabitá, dokonce jsem v úterý? zaspala? Není to spíš tím, že to ignoruju, absolutně neřeším jestli není nebo je, pokud jo, tak jen pozitivně, protože se mi moc líbí, jak se kouknu o půlnoci ven a vidím zahradu jako za dne. Nebo koukám nadšeně na ten ,,pomeranč"….moc se mi líbí👍
Ha, ha, u nás to pokračuje😀 Přijde v 5h Gučajz, vyskočí na postel, velké mazlení, pošlape mi břicho takže jasně…musím na WC, jinak bych těžko ještě usnula😇 Jdu, říkám jí: lež, já hned dojdu, jdu jen čůrat. Vrátím se zpátky, kočka na posteli není, ale koukám, že stojí na terase a k něčemu čichá. Gucci co tam máš? Poodejde: hele co jsem ti dneska přinesla!🥰 Na terase velký mrtvý hraboš. Naštěstí mrtvý a ne v ložnici😉No teda Gučinko, ty jsi tak šííííkovná holčička, chytila jsi takovou velkou myšůůůůů! A nechala venku, jsi moc šikovná slečka. A nemusíš ji tahat až nahoru, já bych ji viděla i před vchodem😉Tam jsem ráno našla žlučník z další, měla nějaký úspěšný den, teda noc nevím, kam na to chodí, u nás jsem neviděla myš, ani nepamatuju. Vlastně že by!??? Včera jak jsem stříhala další živý plot, tak jsem pod ním našla nahrabanou hromadu a když jsem to rozhrnula zjistila jsem, že je pod chodník díra od nějaké velké myši. Udělám pár kroků a tam Gucci, asi mě pozorovala. Říkám jí: hele Gučajz, pod plotem je díra od velké myše, nechtěla by jsi ji jít ulovit? Zavrtěla se na patě a s výrazem: trhni si nohou, ráno jsi pohrdnula tou, co jsem ti přinesla do ložnice a vyhodila jsi mi ji, tak si nas.r😛 A odkráčela někam dopředu. Že by šla v noci lovit?😉