Čau holky, tady je taky vítr, doteď bylo teplo a sluníčko. Bylo hlášeno 15st a déšť, probudím se, vychází slunko a je 17st, hmm😉 No netrvalo dlouho, od severu se začala navalovat mračna, setmělo se, teplota spadla zatím teda jen o půl stupně, ale je vidět, že se to mění. Kočiny spaly venku, přišli - Gucci za mnou do ložnice - měla štěstí, že jsem už byla vzhůru a viděla ji za oknem, jinak tam mohla sedět hodinu jak pikola😜 Viktěnka ležel u komína. Přiběhnul, naházel do sebe kapsičku. Jsem nezkontrolovala, jestli mají v garáži v misce granule. Kontroluju to vždycky ráno, jak jdu na okruh, jenže jak teď nechodím, tak jsem na to úplně zapomněla🙄 Ale tak mají doma, hlady by neumřeli😉
Niki, psala jsi vlastně, jakový film jsi musela nutně vidět??😉
To se sousedy…tě lituju🙄 Vím, nemusí být vždycky jen problematičtí, naši v novostavbě, co bude vedle se rýsují zatím dobře, jsou eko, mlaďoši, nedělají s ničím zatím vědu. No z druhé strany mám pole, pole blba. S tím nic nenadělám a nevím, komu to kdy prodá…ještě může být i hůř. Jak? Tento tam není, opruzuje tak dvakrát, třikrát ročně. No kdyby to prodal a postavil tam stejný blb, ani nedomyslet👎
Niki, už si nevzpomínám, ale nebyla jsi na nějakém plicním vyšetření(rentgen a pak to na dýchání, nevím jak se přesně jmenuje)? Nemáš třeba astma? Fakt ten kašel máš celkem často a hodně😟 Ale nemusím chodit daleko. Sestřenky i teta jsou strašně horkokrevné, my chodíme v mikinách, jim je hrozně vedro i v tričku. No není snad týdne, kdyby jedna, druhá, všechny tři😏 nebyly nachcípané a nekašlaly👎 Ale vadné průdušky máme po dědovi poděděné, takže asi to bude i tím, že nás to hodně sejme. Já ani ne tak kašel, jen sípu spíš, odkašlávám.