Ale prd simtě. Vůbec nevypadám, že bych u toho zhubnula, spíš jsem jak africké děcko, mám nafouklé břicho jak kopačák. Ne, Bobi, vůbec mi krititika nevadí, stejně víš, že si to udělám po svém. To je klasická kombinace léků, co dostávají žlučníkáři, dostal to kdysi Tom, protože míval taky nějaké záchvaty(myslím, že on spíš ze stresu v práci) no a tchýně měla léta ,,žlučník"…pak šla na operaci, takže ta už má klid a léky dojídám teď já. Ony to nejsou léky v pravém slova smyslu. Pancreolan jsou trávící enzymy, co právě pomáhají rozhašenému trávení, febichol je žluč, která dělá totéž. Koukám na telku, ještě že se mi povedlo předloni koupit ten Endiaron sehnat, nebude. Ten je střevní desinfekce, ničí případné patogeny. Jen ta Nospa je vlastně navíc, ta je proti křečím.
No a abych upřesnila…já už fakt nevím. Večer jsem už nevydržela a namočila si do mléka vločky s chia semínkama - měla jsem na to hroznou chuť. No a v noci co? Průjem zpátky a bolení ,,žlučníku" taky. Takže jsem si mazala vzít zase všechny ty léky. Ráno říkám Tomovi, že je to háji, asi to bude fakt ten žlučník a on mi řekne, že houby, že už to má doopravdy taky. Jasně, on ne tak moc, protože v běžném životě nemá problémy se střevy. Takže mu zatím škrundlá a bolí ho břicho a měl prý ráno průjem. A má jet do té Prahy a je nasratej. Na mě pochopitelně, protože jestli, tak to chytil ode mě😟
Jo Bobi, ten případ s rychlovkou byl popsaný na NETu u příležitosti toho soudu s dispečerkou.