Tomáš byl naprosto vyjímečná dětská hvězda👍 Bohužel si myslím, že by dopadnul jako většina jemu podobných, ať už našich, či zahraničních. Dospěl a nebyl by o něj zájem, nebylo by to už ono. Vlastně nejspíš už to tak bylo…a uchlastal by se…stejně😕
Příspěvky uživatele
lesnizinka
Jo, jo, čertíka jsem zachytila, ten je super👍 Ukazovali ho různě, ale až tak dva-tři roky zpátky, jsem na tu pohádku konečně kouknula celou🙂 Je myslím dobrá, ale viděla jsem ji prostě jen jednou a ne asi úplně poctivě, tak mi zase něco z děje ušlo, abych ji posoudila jako celek. A zapomněla jsem na Jasněnku!😲 Tak to je další, co pro mě byla moc drámo a k srdci mi nějak nepřirostla. Než by i stačila, zasáhla mě nehoda Potměšila, bylo mi to strašně líto a nerada jsem na to pak koukala😢 A naopak z těch nových vtipných, co ráda koukám je Šíleně smutná a Jak se budí…👍
Nejhorší jsou mladí řidiči v silných autech, ti prostě pravidla nerespektují. Když jsme jezdili se psy, jezdil muž jak hlemýžď, stejně tak asi jezdí i lidi s dětičkama. Přiznám, že když někdy spěchám(nebo muž) taky nejedem předpisově, ale to právě radar v obci taky zkrotí😉
Jsem blbá, nevím kde se to řešilo, nemůžu to najít🙄 Létá nám na slepice dravec, nevím co to je, sama jsem ho neviděla (strejdovi jsem se přes mamku snažila vysvětlit, že káně to fakt není😏) sedne na velký ořech a čeká až slepice vylezou na dvorek. Samozřejmě před člověkem uletí, ale nikdo nebude v humně teď sedět😉 Létá i brzo ráno. Je to na pozemku babči. Všichni kolem, strejda vedle a sousedka v dalším humně, co mají taky puštěné slepice tam rozvěšeli plachty, košile…vloni to pomáhalo, pak v létě, jak se olistily stromy, tak byl klid. No teď to s ptákem nehne, nevadí mu to. Nikdo bohužel nemá psa. Víte o něčem, co by ho plašilo? Maketa kočky třeba, zrcátka(CD) nebo? Víc mě nenapadá.
Krom Anděl páně neznám ani jednu, takže jsem teprve konzerva. Anděl byl vyjímka, jinak ty nové od roku nevím kterého, mě prostě nebavily a ani herci to pro mě nenapravili. Mě nikdy ani nechytla Princ a Večernice…nemusím ji vidět. Vlastně to odrážímou osobnost: nemusím ta dramata, mám ráda i pohádky vtipné, jako třeba S čerty nejsou žerty, Sůl nad zlato, i v klasikách jako Pyšná a Lada, Popelka… byly vtípky👍 Nějak mě minuly Princezny ze mlejna a spol, asi se vysílaly v době, kdy jsem nějak nekoukala.
Nechci se tu na Vánoce zapojovat do hádek, jen k té poznámce o radarech, co dříve být nemusely…no nemusely, protože kdyby jelo auto 120, tak by se nejspíš rozsypalo😉 Jezdili jsme v 90tkách po dálnici do Prahy žigulem a při 130, u toho málem povyskakovaly šroubky😏
Kupodivu, jak jsem se šííleně nažrala, tak mi ani nebylo blbě…prostě vyjímečně mi to sedlo🙂 Mamce se letos večeře obvzlášť povedla, ona jinak ráda přesoluje👍 Fakt jsem si moc pochutnala(a ona frflala, že je to málo slané😉) My kapra přes rok nejíme. Ne, že by sme nemohli, však teď už se koupí všechno, ale to prostě není ono. Vím, že hodně z vás má řízky, ale nikdy to nepochopím, prostě blbý řízek na Vánoce?!😲 Vždyť ho jíme x krát ročně, už to není ani vzácné jídlo, jako když jsme byli malí.
Pohádka…musím se na ni když tak podívat v klidu. Za jedno s mamkou kecáme a za druhé ji musím mít do sluchátek, abych slyšela, o čem mluví. Teď byla sice puštěná, ale koukala jsem jen na obrázky, občas zachytila něco v ději. Takže neposoudím, jen jsem četla recenze, jak lidi nadávali a to hodně. Před touto šla ta loňská? Ta se mi líbila, měly jsme to právě puštěné, aby sme novou neprošvihnuly, tak jsem trochu koukala.
Stelli, vidíš toho pecivála? Naše kočky stromek nezajímá, teda jako úkryt, že pod ním rády leží, většinou teda jen Viktín. Včera jak ležel a zjistil, že je nad ním vločka, tak si ji stáhnul, kousnul, zjistil, že nic moc a tím to skončilo😛 Oni nešpárají, nemají vůbec tendence na něco lozit, jak jsou těžcí😉 Ani nemáme kočičí strom, kdyby chtěli můžou šplhat ve zahradě, ale dělali to jen, když byli mladí.
Obávám se, že pupky sme stihnuli už před Vánocema😜 Holky teda ste krasomily👍Krásná fotka👍 Jen jsi měla dát čepičku i kobče😉 A ještě stromeček letošní🙂
Hlásím, že po dvou dnech do toho rýpání a vyvařování součástek v octu, konečně přestal protékat záchod😏 tak i vám všem přeju klidné a jen šťastné a veselé Vánoce❄️
Bobi…tak to si budeš užívat daleko líp, než já ten úklid🙄 Se máš teda!👍 A ne, že tě dotáhnou ožralou jak sviňu!🤪🤪🤪 aby jsi ty Vánoce neproblila🤮😛
Holky, Bobči už jsem to psala, teda mysím, že to bylo Bobči😏 ale pro obě ještě jednou: cokoliv se nebude hodit, tím právě myslím Niki i ty náušnice, vůbec nevím, jestli by jsi si něco takového dala do ucha…prostě se nebude hodit, pošlete dál, udělá radost třeba někomu jinému, kamarádce atd. Já bych se ani trochu nezlobila, páč to dělám taky tak😉 (náušničky jsou snad stříbrné) Bobi papučky máš ke compu, nebo telce, aby tě nezáblo😉 A se mi teda fakt ulevilo, že vám to přišlo, všichni mi tvrdili, že určitě nepřijde🙄 Ta slanina mě mrzela, ale co už😕 Mamka zase v sobotu nekoupila bůček, co vždycky kupuje pro příbuzné na pohoštění na Štěpána, že by to bylo ještě brzo. Jsem jí říkala, jen aby ještě dneska byl. A co myslíte? No nebyl!😏 Jéžíš, ta nadávala😛
Nikdo nikde tak hlásím já: večer napadl poprašek, ale taje to, tak za chvíli stejně asi nebude. Dodělávala jsem výzdoby až do půlnoci, každý rok na to prdím čím dál tím víc, mám to odfláknuté jen, aby tam prostě něco bylo😏 V patře, kam chodíme jen my, nezdobím zhola nic. Dneska převléct postele, umýt koupelnu, kuchyň, pracovnu, Tom vysaje a setřu podlahy a snad už konečně ty svátky😛
trojAAAcko:Tři zaviněné nehody a papíry na čtyři roky k ledu.
Nechápu význam nebo čeho jste chtěl docílit, ale v pohodě. 😃 Nějak mi to nezapadá co by to mělo vyřešit.
Ono nevím jestli jste někdy seděl v těch Ladách či Škodovkách 120 a podobně,ale to je neuvěřitelné jaký jebz toho auta výhled.
V Ladě jsem seděl pákrát, ale spíše v přestavbě co si dělal (foto) a ve Š120 - tu měl ještě můj táta takže taky.
Já si málem koupil starýho Lancera (myslím, že to byl 1987) a to bylo svezeníčko, jenže malý Japonec pro 190cm člověka úplně není komfort. 😃 Když jsem si kupoval toho sedana co mám tak ten majitel má 2m a mě zajímalo, jestli i vzadu je místo. Tak jsem se zeptal jestli má sedačku nastavenou na sebe a jestli seděl někdy vzadu. Sedačku prý, že má na sebe, ale vzadu nikdy neseděl. Tak jsem si tam sednul já. Sedačka řidiče pro 2m člověka a já se svými 190cm jsem měl dost prostoru na nohy za řidičem. Takže malý starý autíčka pro mě moc nejsou. To už v tý Audi A3 jsem měl sedačku nejnížš co to šlo a pomalu jsem se opíral hlavou o stropnici. 😂 To mám přece jenom jen pouhých 190cm což zas tolik není.
Jezdili jsme jako mladí dospělí v té 120 Skodě a Ladě. Já volantem netočila a už si sotva pamatuju, ale o komfortu se tam nedalo mluvit vůbec, prostě traktor😜 Vůbec nevím, proč bych to měla opěvovat, snad jako veterána prosím. Ony už i ty traktory dneska jezdí samy. A s prostorem…je to i opačný pohled😉Jsem prcek, takže v té staré šunce, by mi trčel sotva vršek hlavy a měla bych co dělat, abych vůbec viděla na cestu…i takové řidiče je ještě možné občas vidět😏Musela bych si pod zadek hodit nějaký podsedák😛
Ještě krom těch bezpečnostních prvků ano, co mi brzdí tam, kde nechci🙄 bych dodala, že moje nemá zadní stěrač. To okno je tam malé, tak nevím, asi usoudili, že ani nemá význam dávat tam stěrač, ale já se několikrát už snažila ho tam spustit😛
N:Kdyby se mi náhodou jako nevěřilo zase.😄
Ále věří, měli jsme bohužel na první 90ce. Měli jsme ji jako jedno z prvních aut, co sjelo z linky, asi ještě nevychytané mouchy. Byl s ní problém od samého začátku, vždycky to nějak poštelovali a zase to pár let fungovalo. Až se musela vyměnit, za nějakých cca 80 tisíc a tuším ani ne za novou, protože to auto už mělo hodně najeto, služební.
Jak jsem psala, jsem auta jen uživatel. Žádný motonadšenec, ale už mám ráda svůj komfort, nejsem a nikdy jsem ani nebyla tramp a zálesák. Jsem býk, tedy poživačná😉 když můžu být, tak toho využívám. Je mi jedno, jestli je to auto z části, či celé čínské, pokud udrží nějaký standard.
Neverende, já si zase nevšimnula, co jste psal o těch automatech? Píšete, že žijete převážně v USA, tam přece nikdo nejezdí manuálem, nebo se pletu? Vidím to tedy jen ve filmech, různých reality šou, ve zpravodajství, ale osobně jsem tam nikdy nebyla.
Teda Niki, jsi fakt dobrá. Já jsem pomalá jak želva, už to tu dodělávám 5den asi…a pořád nemám hotovo. No dobrá, včera jsme tedy nebyli doma. Předevčírem mi ještě přišly peříčkové ,,řetězy" na stromek a umělohmotné rampouchy, tak jsem to dneska věšela. A ven zase přidávala řetízek a ,,polystyrenové baňky"😏 Sněžilo, fučelo, zalezlo mi za nehty🙄Mezitím sport v telce a vaření oběda, nastříhala jsem si konečně větvičky a jdu tvořit svícny(ano, i adventní😉 jen my mu tak neříkáme, evangelíci to nevedli)
N:Lesnížínko a vy jste si koupila Teslu? Se mi to nechce hledat zpátky.🙂
Ne-e, nekoupila a jak správně poznamenala Megí, nekoupila bych. Nevadí mi to auto, jako takové, ale Musk. Nelíbí se mi představa, že dva magoři budou řídíit USA a tedy v podstatě půl světa. Takže z přesvědčení si ji nekoupím. Máme Volvo, už 30let jezdíme Volvem. Vybírali jsme moje mezi Volvem a Mercedesem(v té elektrice) parametry Volva, ale Mercedes nepřekonal. Jo a Sardullah, nemusíš jezdit jen kolem komína, dojezd je 500km na nabití. Takže při blbé jízdě budu počítat 400, ale pohoda.
Bobca:Raduš,zapomněla jsem pochválit světýlka na stromech a domě..tak to sis musela máknout💪..moc hezké….
To si ani nepředstavíš jak😏 Stejné stromy, před fabrikou a obecní zdobí hasiči s plošinou, já po nich šplhala sama. Ale jsem pyšná, že jsem to zvládnula, nepřizabila se a ještě mi je všichni chválí(teda ti, co nepukají závistí, jak je v této zemi zvykem🙄) Však to má potěšit hlavně ty kolemjdoucí🙂 Trochu mě mrzí, že jsem to neproložila i teplým světlem, měla jsem to namyšleno, pak jsem couvnula, abych to nepřekombinovala. Příští rok třeba😏
Anonymní:Raduš, přijdu, počítám s tím. Jen…asi mě čeká spousta nepříjemných vyšetření po špitálech a tak… Ty (i ostatní) se opatrujte a užívejte ve zdraví klidné svátky!
Fíkovnice
Jani vím, samozřejmě držím palce a hlavně nepřipouštím, že by to mohlo dopadnout jinak, než dobře. I ty se toho drž!👍🍀