Příspěvky uživatele
Lenacia
ano, my si všimli, že vedení Ifauny není ochotno reagovat na zpětnou vazbu. kde dostali největší bídu? Na psí diskuzi. Proč dostali bídu? Protože se tamním lidem tenhle přístup nelíbil. Kde dostali další těžkou? Bídu? Na kočkách. Kde další? Na exotech.... A kde dál potom? Třeba na koních, že ano. Proč asi museli vypnout diskuze.... joooo!!! No přece aby nemuseli řešit že je hejtujou na diskuzích a měli DOST ČASU na to vyumělkovat ten jejich webísek! Aby při spuštění fungoval! To dává smys.... ohhhhhhh.... v inzerátech množírny, v atlasu plemen nesmysly... jen automaticky převedené inzeráty z původního webu, byli líní to aspoň manuálně probrat před tím, než ten svůj nóbl zverimex spustí? Takhle bojujou proti množírnám? Tak to gratuluji. A ta desetitisícová komunita se tam má scházet a diskutovat kde? Víte kterou myslím. Tu která udělala ifaunu natolik výraznou jako chovatelský web, že si jí všimli a koupili ji... tu, která tedamusela odejít jinam, protože je Ifuana segregovala jak jisté lidi v jistých táborech. Ohhh... oni maj jen platit za zvýraznění svého inzerátu a zaplatit v poradně.... aha.... tak dobře, takže pořád platí 1* za absolutní nezvládnutí ani toho co tvrdili, že budou dělat... a taky za rasismus.
Ohoho.... Když Ifauna jediný na co reaguje je člověk, který sice dává 5*. ale je to víc bezdůvodný než to, že se původní komunita rozhodla využít možnost ohodnotit změny na webu, který doteď pravidelně navštěvovali a měli rádi, protože se jim dané změny nelíbí.
ohoho, tak oni mě úmyslně zablokovali na jejich FB abych nemohla komentovat ze strachu z mých komentářů :D ok... Hele nedělám to ráda a pokud nechcete nemusíte, ale... pokud můžete dejte jim recenzi https://www.firmy.cz/detail/13171340-ifauna-praha-vinohrady.html
A nakonec tam vlezla i semnou v sedle...
Já už tý kobyle nerozumím... Ale takovou radost mám
To si tak řeknete, že to přecijen zkusíte. Místo lámání ze sedla tedy zastavíte v místě kam ste se dostali před tím nejdál... A ejhle najednou ste bez bot (a pak i bez kalhot) a ve vodě a kobyla s vámi...
Buggyra:Mno jo, Horsano, máte životní poučení. To já než nutím koně lézt do vody, tak samozřejmě ověřím, že je terén bezpečný. A já lezu s koňmi do vody proto, aby tam uměli vlézt, když to bude potřeba. Už se to párkrát vyplatilo. A jsou situace, kdy potřebuji, aby ten kůň prostě fungoval, a nevymýšlel si svoje řešení (dobře, řekněme, aby mi věřil, že ho nenacpu někam, kde ho něco sní), takže na to jednoduše trénuji.
A mechanismus "zakonči lekci úspěchem" je standardní učební postup u koní (u všeho), ačkoli je pravda, že pokud se lekce fakty nedaří, za úspěch klidně prohlásím i to, že mi kůň předvede nějaký jemu notoricky známý cvik, který s lekcí nemá nic společného. Kůň by z toho měl vyjít s pocitem, že když nakonec člověku vyhoví, dostaví se příjemno (odměna, třeba ve formě konce lekce). Což je za mě obsaženo v parafrázi "aby nakonec nevyhrál" - akorát to chce trochu toho citu, kde má kůň hranice, na to Lenacia zjevně v určitých situacích bude muset ještě přijít, a být chytřejší. Neznamená to z mého pohledu vykašlat se na vodu, pouze vymyslet, jak koni vysvětlím, že splnit pokyn je fajn :-)
"kde má kůň hranice, na to Lenacia zjevně v určitých situacích bude muset ještě přijít," Tak zrovna u té vody byl ovidět, že mě pak měla na háku na té bezudidlovce. Protože hned z prvu to totiž už už vypadalo, že tam vlastně vejdeme, a z prvopočátku sem orpavdu vnímala celo usituaci jako něco co překonáme. Jenže pak přepla do systému 'tvrdohlav' a totálně mě vyvezla a tím, jak se tam ta trubka málem přerazila o padlý kmen, co ležel podél cesty, a přes který se otočila, tak já tam vypadla z rovnováhy, ale bylo jedno jak sem tahala za jednu otěž abych ji stočila do kruhu a zastavila, ona prostě běžela jak tank kupředu. No tak sem to chtěla zkusit ze země, kam nejdál bude ochotná semnou jít. No k břehu sme se nedostaly, ale nakonec sem jí aspoň dostala do místa, kde to pořád otáčela, i ze země... aniž by se chtěla otočit zase... a využila nakonec i ten padlý kmen na to, abych na ni vylezla... Já vím, že ji do vody dostanu. A to doslova do rybníka.... Krásný čistý čirý potok, max trošku nad kopyta, navíc místě kde cítila pach koní, které znala... tam sem narazila jedině tak na hranice svých schopností proti Sáře. Celkem tuším, že to sama nemusím být schopná překonat. Teď zkouším své zkušené přátele, jestli oni by byli ochotní to zkusit. Když ne, tak budu shánět trenéra... Já myslela že jí nikdy nedostanu samotnou ven do terénu. Myslela sem, že ji nedostanu ani přes ten malej potůček.... A on oto nakonec šlo.
v tomhle případě, jednoduše jen nechce. Dané místo je běžně používané ostatními koňmi z naší stáje právě na brodění. Voda je čistá a průzračná, vstup mírný, a asi 20 minut před námi tam byli dva jiní lidé z naší stáje s koňmi. Totéž mi dělala i u menších potůčků či větších kaluží. Ale ve chvíli, kdy přejdeme jednou, tak podruhé už projde v pohodě.
Kdybych neměla fotky jak si s ní plavu ve vodě tak bychom taky řekla ok... No... Možná si někoho zaplatím... Ani ze země (když už sem skončila dole tak sem ji chtěla dostat alwspoň k tomu břehu, ať nemyslí že vyhrála... No odtáhla mě za otěže 🙈🙉) to nešlo.
tak já si taky začlánkuju ju? :) :*
https://ekolist.cz/cz/publicistika/nazory-a-komentare/jirin-malik-proc-vlci-utoci-na-ovce-duvod-je-prosty
no jako jo, do vody ji prostě asi nikdy nedostanu no.
Tak má Sára letos už druhý zářez co se týká shození ze sedla.
kdyby KVS chtěla tak jednat může... bohužel si nechaj nabulíkovat kdeco... Však to známe. Kontrola se oznámí dopředu s datem. - a jednou maj koně vodu i seno "vyhublý koně tam teprve dorazili a oni je teprve dávaj do pořádku." Fascinovala mě třeba situace zachycená na kameru jedné z televizních stanic, kdy na Chebsku bylsa taková paní, která si natahá koně a pak je nekrmí... Kde ovšem bylo očividné, že KVS ty kompetence má, jen se dost nezajímají. Tam taky totiž KVS veterinářka do televize nejdříve sdělila, že koně odebrat nemusí, že neshledala žádné problémy.... teprve až ve chvíli, kdy jí vpodstatě čekal veřejný lynč, protože jí lidé, kteří tam o záchranu těch koní bojovali už celé měsíce, ukázali, že ti koně tam na tom prostě nejsou dobře... Tak teprve potom souhlasila s odebráním několika koní.
Tachovsko - pastevní ustájení několika hektarech, oddělená stáda valachů a klisen... seno, voda, minterální lizy v ceně. přístřešky ve výbězích, případně možno využít box- zavírání pouštění a kydání si zajišťuje majitel. Splachovací WC, tekoucí voda, kuchyňka, zázemí. Skříně na vybavení atd... Ohrazená písková jízdárna, ohrazená venkovní velká kruhovka ve stáji krytá kruhovka o malém průměru. 4k měsíčně bez dph.
Arbora:megi-the-pes:Dala jsem výpověď ve škole i v práci. Z přesvědčení. Ale to byla jiná doba. Teď není vhodná doba. Ale. Z whois se dá zjistit plno věcí, např. že někdo není jen obyčejný admin. Fuck iFauna.
Ja tiež, dvakrát, raz cez koronu, teraz opäť. Ale to neznamená, že hneď druhý som prestala robiť svoju prácu.
to po nich ani nikdo nechce... můžou klidně zůstat.... pak ovšem ať netvrdí, jak jim na jejich uživatelích záleží. A jak vlsastně to bude všechno super! A žůžo.... jen teda tam budeme moct jen sdílet inzeráty pejsků a kočiček. Jakože, já bych na to prostě žaludek neměla takhle oznámit lidem, že tě zajímá jen minimum celého osazenstva ifauny... a když dostanou negativní zpětnou reakci, tak je jen všechny umlčím. Já být redaktor, který měl ifaunu rád, bych se nedokázala vyjádřit ve stylu že sou mi všichni ukradení a doufám že se pejskaři nakonec vrátí. To pro mě není podání výpovědi přes noc.
mastnacekk:Anonymni + ta slepicka: lidem, ne cloveku, nechapu proc resite neco, cemu ani za mak nerozumite? Jste uplne mimo to, oc se tady kdo snazil, ale chytrejch kecu mate ze by to zastavilo vltavu.
zato co ste dokázal vy? Tak třeba zařídit aby vám několik lidí řeklo, že s vaším chováním vám prostě souhlas nedají...
když někdo řekne že chce vytvořit spam, kterým bude lidem co 5 minut rozesílat žádost o souhlas, ale že to nebude dělat protože nechce riskovat žalobu... tak to zase zavání mě.
mastnacekk:No proste takova trosku jednodussi, ale kazdy zbozi ma svyho kupce.
Myslíte si, že mě tu budete urážet tím něčeho dosáhnete? Jenom toho že ukazujete svůj charakter. kde dojdou argumenty, přijdou urážky... A pořád urážky. A dál urážky. A urážky. A urážky... A urážíte mě, a urážíte zdejší adminy. A urážíte lidi že sou ugdákaný slepice.... Máte nějak moc volného času a nic z toho... jen urážky
prosimvás, nikdo z adminů se nebude pročítat roky starými diskuzemi aby zjistili něco o neurologickém problému... A přitom si pročíst desítky příspěvků, kde se překrucuje kdejaká blbost co napíšete... navíc nevím kde budou prodávat zkušenosti z koňských diskuzí, když se rozhodli mít jen hafíky, čičíky a pipíky... už jen dle toho je zřejmé a očividné, že tady se o žádnou transportaci diskuzí do placené poradny dělat nebude... A i kdyby... tak? Oni jim to tam nikdo platit nebude v česku. A dup ho dvakrát! Proč? protože jednoduše se tady ohání tím, kdo kde jak, proč kdy chce získat diskuze z Ifauny. Pozuráží se tu kvůli tomu půlka osazenstva... Doteď bylo hledání na ifauně hned nahoře a stejně lidi přišli a prostě napsali novej dotaz... A vy mi tu chcete říkatg jak si všichni budou prohledávat nějakou databází někde jinde? Aspoň nebuďte směšní. Nebo je budete pravidelně odkazovat- nejdřiv si tady jděteee a najděteee si jestli už to někdo nenapsaaaal.... eeee... Jak u kekelů....