Aktuálně: 3 714 inzerátů210 571 diskuzních příspěvků18 254 uživatelů

Příspěvky uživatele

Lenacia

Lenacia
Lenacia 05.07.2023, 00:50:57 xxx.xxx.168.148
Odpověď na příspěvek uživatele megi-the-pes z 04.07.2023, 09:57:52

jo, nedám svůj souhlas někomu, kdo nás tu všechny nazval slepicemi. A pourážel tady náš intelekt. Nedám no…Faktem je, že mi nejde o ztrátu toho co tam kdo napsal, ale o ztrátu identity webu. A její přeměnu. Neúctu vůči komunitě lidí, na které byla jejich sláva a návštěvnost založená. To díky nám byla ifauna největší chovatelský web na českém webu. A nějakej švédskej lenoch toho zneužije aby jeho zverimex byl na předních příčkách ve vyhledávači? To prostě bejt nenechám. 

Lenacia
Lenacia 03.07.2023, 15:03:21 xxx.xxx.0.1
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 03.07.2023, 14:40:53

nemohu s čistým srdcem jen enchat něco být ať na to lidi zapomenou….Čína chtěla totéž udělat s Náměstím nebeského míru. 

je to přehnané přirovnání… v to mco se stalo 100000% určitě…. S tím co švéd i vedení ifauny předpokládá… ani ne

Lenacia
Lenacia 03.07.2023, 15:00:00 xxx.xxx.0.1
Odpověď na příspěvek uživatele DM.Boas z 03.07.2023, 14:44:55

změnili fotky

Lenacia
Lenacia 03.07.2023, 14:58:13 xxx.xxx.0.1
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 03.07.2023, 14:32:31

Zcela nesouhlasím s nvaším názorem. nedělám nic z toho co tvrdíte. A nepřestanu… Jdi na Ifaunu jestli ti přijde současný stav tak super. Co děláš tady? 

Lenacia
Lenacia 03.07.2023, 14:29:06 xxx.xxx.0.1
Odpověď na příspěvek uživatele balu z 03.07.2023, 14:05:06

změnit se může mnohé… nečekám že to vrátí zpátky, nejsem naivní…Ale chci aby švéd dostal po čuni, protože pochybuji, že se mu tohle kdy stalo, takováto reakce. A aby jejich předpokládané zisky a sny o předním inzerentním webísku v ČR padly. 

Lenacia
Lenacia 03.07.2023, 14:26:46 xxx.xxx.0.1

zábavné… 🙂 tady je jen  vidět, že jim to nakonec v tom žaludku leží

Lenacia
Lenacia 03.07.2023, 14:01:22 xxx.xxx.0.1
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 03.07.2023, 13:41:48

Já taky netvrdím že dělají něco nelegálního… Kdyby ano, nedělám recenze, ale podávám trestní oznámení. Firmy se mění, filmy se prodávají, firmy se kupují… S tím též nelze příliš nesouhlasit. Ale z příkladů zmíním třeba:Diskutnici.cz - místo, kam odešlo velké množství lidí z lide.cz, když tamní stránku předělali na seznamku s velkými fotečkami. Ke konci tamní platformy stačilo pár věcí. -Tchýně majitele, která začala vyžadovat mazání lidí, se kterými na dané platformě nesouhlasila- příliš sebevědomá představa, že přejdou na placenou verzi webu, aby se zbavili reklam… I přes fakt, že daná platforma mi přišla vcelku aktivní, skončili. Lide.cz- snad netřeba připomínat. Bohužel, zatímco seznam.cz, novinky a email nějakým způsobem fungovali, velice odvážná předsdtava nového vzhledu lide.cz skončila neúspěchem, a stala se tak maximálně lovným místem pro dokument V síti. Nakonec diskutníky přežili sotva o pár měsíců. Mým cílem není nic jiného než jen pořád připomínat, co se stalo. Veřejně, pořád… na svých profilech. Sem tam je okomentovat… Jednoduše nenechat zemřít znalost a vědomost toho, co provedli původní ifauně

Lenacia
Lenacia 03.07.2023, 13:31:58 xxx.xxx.0.1
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 03.07.2023, 13:11:31

možná nic… možná něco…koupí recenze? To se dá zjistit zda jsou koupené- pak je lze vyhlásit za podvod. Ale tohle je to klasický čecháčkovský brečení…. Jasný no, když člověk zůstane sám nezmůže nic… ale moje svědomí mi prostě mlčet nedovolí.

Lenacia
Lenacia 03.07.2023, 13:06:58 xxx.xxx.0.1
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 03.07.2023, 12:58:03

Oh… ale tohle je můj záměr, který sem řekla jasně už od začátku. Že jestli si Ifauna myslí, že tohle skončí prostě tím, že všichni odtáhneme jinam, přestaneme o tom mluvit, celý ten počáteční nesouhlas utichne a oni si budou zverimexovat…. tak já teda nepřestanu! Já pojedu dál! Upřímně… já chci aby dostali po čuni! Já tady nezalezu do díry a nebudu o tom mlčet! 

Lenacia
Lenacia 03.07.2023, 12:57:32 xxx.xxx.0.1

Nikdo je odcházet nenutí. A nikdo ani neříká, že mají podávat výpověď….ALE…. ať potom nikdo nepoužívá výmluvu ve smyslu “jim se to taky nelíbí. Nemaj na vybranou."Na vybranou mají, nikdo je tam zůstat nenutí. Pokud se s tímto výsledkem smířily a přijde jim jako velký úspěch, že zakonzervují články a můžete tam vystavovat svoje pipíky… tak prosím, Já jim za to teda šampus bouchat nebudu

Rozhodně sem jim jejich práce zjednodušila vpodstatě na nulu… jakože projít atlas psů a přepsat ty jejich údajný šotky je spíš relax než práce. 

Lenacia
Lenacia 03.07.2023, 12:32:35 xxx.xxx.0.1

pardon ale degradace na nový inzertní web? Co znám chovatele, sice inzerují všude, ale nejčastěji jim chodí odpovědi z Bazoše. Faktem je, že Bazoš v ČR dokázal opravdu velkou věc, a to pokrýt prakticky veškerý inzertní prostor. Bohužel má své neduhy, to nebudu popírat, a po těch letech stagnace designu a dalších věcí by si zasloužil vylepšení a zvýšení bezpečnosti. 

Jiné země orpavdu takhle zaběhlý trh moc nemají…. no, teoreticky USA má Craiglist.Takže švédská představa vytvoření dominantního inzertního prostoru na českém trhu se nesetká s pochopením. jednak bych nebyla překvapená, kdyby někteří chovatelé- a to i majitelé CHS své inzeráty na ifauně už neobnovili- z očividných důvodů.Faktem je, že Ifauna svým zaměřením prostě nebyla zverimex. Byl to web sjednocující chovatele… pokud jednomu koupenému mameluku stačí jít diskutovat na facebook, prosím. pokud jiné koupené seniorce stačí, že tam sou véééliké fotešky… prosím. Mě vymazání 20 kategorií a oznámení že sou jim chovatelé těchto zvířat ukradení, nezajímají je, nejsou dostatečně hodni toho být na Ifauně a mají vypadnout a přestat je otravovat vadí. Tak to je.  

Lenacia
Lenacia 02.07.2023, 21:24:55 xxx.xxx.0.1
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 02.07.2023, 15:38:48

A z čeho mají ty peníze??? 

Kdo že jim to vlastně platí? 

Kdo že to tam denně chodil využívat, klikal, platil zvýraznění inzerátů, a svou návštěvností zvyšoval povědomí o dané stránce? Takže se jim vyplatily i reklamní bannery apod? 

Ano… My! 

Jestli že nechtějí podat výpověď prosím. Jestliže nemohou… Ok… jejich věc. 

Ale chlubit se jak velký pokrok udělali protože zachránili inzerce barevných pipíků je směšný. 

Lenacia
Lenacia 02.07.2023, 10:02:10 xxx.xxx.0.1
Odpověď na příspěvek uživatele biaca z 01.07.2023, 09:17:28

Nemusí být koupená, stačí rady jeden zhrzelej chlap kterej jim dá 5 hvězd na truc, protože my dali 1

Lenacia
Lenacia 30.06.2023, 06:30:22 xxx.xxx.168.148
Odpověď na příspěvek uživatele Michala D. z 30.06.2023, 05:51:12

https://www.jezdectvi.org/zavody/220707H1 v olomouci bude český sportovní pohár.  Tam bude plno krásných koní, kteří budou skákat přes překážky... Když nebudete překážet a budete ohleduplní vůči lidem okolo, i do stáje se podíváte

Lenacia
Lenacia 29.06.2023, 21:30:49 xxx.xxx.168.148

klasický velký kůň, volně na pastvě ve stádě....  silně pochybuju, že by si na něj nějakej vlk troufnul a i kdyby, tak je po vlkovi...  Miniponíčci- možná... ale klasický kůň, i v USA, kde mají vlky velký jako hovada oprpti těm nudlím co se pohybují po evropě, si to naféra klidně jde štrádovat sám mezi smečku vlků...  Jsou přímo zaznamenané situace, kde zebra dokázala zabít lva. 

Lenacia
Lenacia 29.06.2023, 17:26:07 xxx.xxx.0.1

"ve chvíli, kdy několik uživatelů systematicky spamovalo diskusi odkazy na konkurenční weby a nenávistnými výkřiky, už jsme neměli jinou možnost, než diskusi uzamknout." Takže protože se lidem říkalo, kam mají jít jinam, když oni se rozhodli rasisticky segregovat chovatele a zabít tamní komunitu bylo potřeba uzamknout diskuse.

Lenacia
Lenacia 29.06.2023, 14:08:50 xxx.xxx.0.1
Odpověď na příspěvek uživatele chvd z 29.06.2023, 12:53:50

Když v restauraci uvaří jídlo, které vám nechutná, nebo mají jiné nedostatky, taky to není automaticky nelegální... Proto na ně nepošlete policii, ale napíšete osobní recenzi. 

Vadí mi že originální web sjednocující chovatele podstatě jakéhokoliv zaměření chovu zvířat, se degradoval na inzerci kočiček pejsků a papoušků, který jen udělali ctrl-C a ctrl-V a je identickej 3 totožným zverimexům?

Že se rozhodli ukončit jakoukoliv službu komunitě, díky jejíž aktivitě byl web takhle vysoko ve vyhledávači, aby si jich všimli a koupili je? 

Ano vadí. A vadí to všem ostatním. Vadí nám, že ze stránky kam si lidé chodili pro radu a pokecat, se stala jen obyčejná kopie inzertních webů bez autorské invence. Žádná originalita, žádná osobitost, jen genericky vytvořený web.

Takže opět říkám, za změnu k horšímu, protože si nějaký namyšlený Švéd usmyslel, že chce monopol na online zverimexy v Evropě... Můžeme dát nízké hodnocení.

Je to totožné, jako kdyby vám spálili v restauraci večeři.