- Příspěvek #218861
- Nahlásit
Tak je to státní veterinární ústav…
Tak je to státní veterinární ústav…
Čus lidi, mám takový hloupý dotaz…
Vůbec nevím kde mám papíry s výsledky krví pro převoz koní. A v pondělí si jedu, frajerka na přehlídku 😅🙈…
Nevíte náhodou jestli by se nedalo někam zavolat, zda ty papíry nemají v elektronické podobě a nešly by zaslat…. respektive vím že by to jít mělo, už sem to jednou takhle řešila, ale vůbec už si nepamatuju, kam sem to zaboha volala.😅
🙂
🙂
Je to jako se vším… chtějí zakázat kočáry? Prosím, a jaké k tomu mají studie?
Aha… žádné. Jen si vycucali ze svého glutea maxima nějaké argumenty… které navíc vycházejí z lživé dezinformační kampaně Kůň není stroj…
Opravdu se koně v tropických vedrech přehřívají? Vezměme termokameru, veterináře a pojďme to řešit.
Jen mě prostě fascinuje, jak piráti vypracují studii na cyklistiku v Praze, ale veterinární studii na koňské povozy nikdo neudělá…
Ale tak co na to říct, když jistí politici si třesou rukou s panem Plickou, který úmyslně šíří ony lži a dezinformační kampaně, a tahá z lidí prachy na pomoc zvířatům z čehož jen platí životní styl svých "zaměstnanců" na zvířata nešla za dohledatelný časový úsek na účtu ani Koruna!
🙂
No jasný. Tady to máme celkem bohatý na minerály
Rozlehlé lány, tráva a seno… dva roky. ten uprostřed, ti dva vedle maj 8 a 4 roky, ale sou to Ameriky. 😁 Ono je to kůň od koně. A taky pastva od pastvy
https://zvirata.bazos.cz/inzerat/186536959/podej-kone-valacha-hucula-a-prislusenstvi.php
Taková perlička
Zrovna vy mi tvrďte že budete čekat až je odstřelí myslivci tak jak se správně má. Při prvním schválení je půjdete střílet jen tak na blind.
A kdo to bude regulovat a pod jakou podmínkou…
V současnosti nejsou ti motáci schopní regulovat ani stáda srn a jelenů. Invazivní druhy alá Sika z Japonska tu likvidují původní stáda našich evropských druhů a kříží se…
A teď někdo přijde a bude mi tvrdit že pět vlků je přemnožení… no jelikož víme že myslivečtí motáci budou raději střílet do kólií u cyklostezky, tak víme že bude docházet k nelegálnímu odstřelu těchto šelem nad rámec regulace, protože psychopatyčtí pastevci to vezmou do svých ruk a začnou střílet hlava nehlava. Vlk, vlčák, kolie…
Krajina se právě vrací díky dlouhodobým snahám a zlepšujícím se podmínkám zpátky a tím se vrací i původně vylovené druhy… jen mě překvapuje že v 21 století se s tím nedokáží lidé naučit žít a raději by to zase stříleli.
S potvrzením, které vůbec časově nekorespondovalo
FEI je celkem známá, že tyhle věci neřeší/zametá pod koberec. Protože jim z těchto lidí tečou prachy.
Dokud se tu nevytvoří konkurenční tlak na změnu, tak se nic nezmění…
A cjf není o moc lepší. Viz celá aféra třeba s plesem, cenami, nebo nově to jejich ‘minimum’, který by bylo sice hezké mít, ale ne pod záštitou federace, která chrání našňupanou fetku, která má vlivný rodiče.
https://zvirata.bazos.cz/inzerat/184952737/ustajeni-koni-nabizime-stary-kolin.php
Hele chápu že ne každý je fotograf nebo spisovatel… ale když už nabízím nějaké služby za nějaké peníze, aspoň ukážu zázemí, a ne koňské čenichy
To určitě použije jako argument až zase narazíme na kaluž
😄 nejseš jediná
Šly jsme okolo rybníku, najednou tam vyskočila ryba… za ní hned Sára, a v sedle já 🤣
tak po dnešku můžu přidat k seznamu věcí co žerou koně i kapry v rybníku… 🤣
Spíš takový povzdech…
Bohužel nám v okolí zorali skoro všechny louky, takže cca 50% tras nesjizdých a už několik měsíců nikdo neodstranil ani spadlé stromy přes cestu v lese takže další velká část tras mimo provoz…
Další strom už víc Jak rok blokuje cestu do vedlejší obce.
Nějak pořád nemůžu uvěřit, že tohle malé špundě v neděli oslavilo 3 roky.