Připadá mi to jako další level dynamické automatické cenotvorby, kromě běžného sledování cen a chování konkurence i sledování chování zákazníků a podle toho automatická úprava ceny.
Příspěvky uživatele
Quash
Áno, širšásanu, královskou pozici, stoj na hlavě, činí cvičícího vyrovnaným. Čekám, kdy to přijde😀.
Thielli:Já sázím boty, že je tam ten algoritmus pro navyšování cenu při zájmu. Kupovala jsem dřevěnou boudu na lodžii. Na zoohitu za 3800 na bitiba za 3800, a protože mám na zoohitu účet, podívala jsem se na ni druhý den znovu, byla stále za 3800. Za dva dny, že to koupím. zoohit 4300, bitiba 3800. Koupila jsem na bitiba. Za měsíc kontrola jen tak pro zajímavost a zoohit cena 3800.
Ty obchody jedou zásobování ze stejného skladu. Tohle cenové čuňáctví (čuníci prominou) nemá s aktuální slevovou akcí na pláštěnky nic společného.
edit - ještě když jsem žila v cizině a vyráběla co dva týdny létáním nechutnou uhlíkovou stopu (hanba mi - ale máma byla nemocná), byla to běžná praxe u letenek. S kolegyní z práce jsme to testovaly. Ona zadala poprvé, já po čtvrté. Stejný let, stejná společnost, stejný čas, jiná cena…
Ano, děje se to i jinde. Čím častěji kliknete na konkrétní položku a čím víc lidí to nakliká, tím výš skáče cena. Hodně je to u věcí ve slevě.
Šmejdi.
Jak píše Kometa a List.
Máte asi špatnou představu o uspání na veterině. Veterinář aplikuje zvířeti anestetikum se silným sedativním účinkem, po kterém zvíře usne a nic necítí. Pak je mu aplikována látka, která zastaví srdce. Eutanázie zvířete je bezbolestná a rozhodně to není otrava.
Ano, je. V prosklené ploše nevidí překážku, nepozná, že to není otevřený prostor a náraz pro ni může být i fatální.
S tou sklopkou by to mohlo jít. Vleze do ní i to, co nechci. Slepice, kočka, ježek, nutrie… Králíci tu volně neběhají, tak konkrétně s těmi zkušenost nemám, ale snad to bude podobné. Držím palce.
A taky Zrzavci sem psala hezký článek https://www.chovzvirat.cz/clanek/987-chuze-na-voditku-v-tali-podani/
..Poranění co do závažnosti kvalifikované jako těžká újma na zdraví, které je následkem útoku psa, zakládá vlastníkovi psa trestní odpovědnost za předpokladu, že náležitě nezaopatřil (neučinil vše potřebné k tomu, aby předešel možnosti způsobení škody), znal nebo mohl a měl znát nebezpečnost psa.. tolik judikatura
Pes byl zřejmě doma, zaútočil doma na dvorku a majitel psa údajně bydlel spolu se seniorkou. Seniorka se o psa starala.
..pohyboval se na poli poblíž obce. Převzal si ho majitel, který podle policie bydlí ve stejném domě, jako napadená žena…
kometa:Druhá fotka😄 Být to na pláži u moře, tak si myslím, že se opaluje.
To je jeho oblíbená poloha “ na žabáka”.
Ale umí i jiné, méně důstojné😀
Ekologicky zlikvidujete😀, to mě pobavilo.
Nevíte někdo, jak ekologicky zlikvidovat koně😀.
Podepisuju, že donutit k něčemu sousedy je problém. My jsme na vesnici, kde se po vsi volně potulují psi, slepice, kozy, husy i koně. Nevím proč, ale všechno se to cpe k nám. Devadesát procent těch zvířat je jednoho a téhož majitele, jehož přístup ke všemu je laxní. Za ty roky co tu jsme, jsem na něho vyzkoušela všechno. Po dobrém domluvou, odvedením zvířat zpátky k němu, po zlém, ať opraví, co jeho zvířata zničila, popř. zaplatí. On to fakt všechno udělá, omluví se, tváří se, že mu to je líto, poslal někoho opravit ohrady, když se k nám proboural jeho hřebec, zaplatil pásky. Dokonce jsem mu jednou ty koně u nás zavřela v boxech, aby je třeba chvíli hledal (ale nehledal) a návdavkem ho spucovala. Nic, za pár dní tu byli koně znovu. A tak to je, s malými přestávkami, pořád. Poník, co jim utíká, se naučil skákat naše ohrady na pastvinách, je fakt dobrej, tak alespoň je neničí a pase se s našima, ti už si zvykli a já rezignovala. Jinému sousedovi okousaly jeho kozy kmeny jabloní, dalšímu muškáty, majitel se zatváří kajícně a na týden je ohlídá. A pak to začne nanovo. Jeho hejno hus teď čeká před bránou, až budu vyjíždět a otevřu, aby se probatolilo dovnitř. Všichni okolo nabádají, že je máme sežrat, když jsou u nás, no já bych je nedokázala zabít, jsou krásný😀. Ale i tak pomalu ubývají, zřejmě je majitel postupně strká do mražáku, tak alespoň od něčeho bude na zimu klid.
Fuj, oprava, vetbedka🙂
Vedbetka měkká je a ode dne, kdy ji naše štěně dostalo, je u něho na prvním místě v oblíbenosti. Vozí se s ním i na všechny výcvikové akce kde mrňous přespává, protože je i skladná.
Často kůň vaši myšlenku vnímá v neverbální rovině už tehdy, kdy vás jen napadne ten foťák vytáhnout😀.
Otázku spíš beru jako pozastavení nad tím, že to kůň vůbec řeší, ale on to nejspíš bere tak, že se po něm nic nechce a má “volno”, na nějaký soustředění na jeho osobu není zvědavý, takže se podle toho zařídí. Bližší info není, tak si to představuju takhle, může to být jinak. Pak pokud chcete obstojné fotky, musíte s koněm pracovat, jak píše přede mnou Katy, předpokládám, že si při práci odejít nedovolí a fotografa řešit nebude.
Některý kůň je pak vyloženě fotogenický a vypadá dobře hned jak ho vytáhnete z maštale, jiný při rozpohybování, další nasadí výraz na povel, mávátko, klisnu poblíž, na některého platí mls, na jiného zvuk řehtání z mobilu, zvuk plechovky s oblázky a některého můžete přemlouvat kdečím a to ucho vám dopředu nedá a tváří se jak mula v posledním tažení. Je to svébytný tvor, tak na to má nárok😀.
Na pastvinách, pokud chcete spíš náladu, je dobré být delší dobu, splynout s prostředím, aby si vás kůň přestal všímat a řešit, že tam jste.
Neverende, dítě nešťastný, nic ve zlém.
Nikdo se nebojí, ani vám nezávidí.
Nešetříte velkými slovy, ale za nimi je jen vaše egoické já. Sypete cukr účelově, naprázdno bijete do bubnů, troubíte o lásce k bližnímu, ale stále je to jen o vás, rozumíte?
Ono celkově.
K čemu je člověk připraven účelově zprostředkovaným sledováním hrůz, co se od nepaměti opakují po celém světě stále dokola? Když nenásleduje vývoj k lepšímu? Sledování jen vyvolává emoce. Bez přímého prožitku skutečnosti jsou jen představou. Je to nástroj manipulace a virtuální potrava pro mysl k neustálému přežvykování. Naše realita je naše přítomnost a vědět znamená být přítomen, jiné vědění není..
Je jedovatý i sušený.
https://equichannel.cz/clanky/odborne-studie-a-vyzkum/je-ocun-jesenni-pro-kone-bezpecny
Mám ho v seně taky, dlouhodobě beru od jednoho dodavatele, takže cca. deset let se s ním koně setkávají. Nežerou ho, zůstává v krmných bednách, ale koně seno i pastvu mají stále k dispozici, nic je nenutí dožírat vše, takže si vyberou zřejmě jen to, co jim chutná.
Ona si roli první dámy dobrovolně nevybrala a třeba je jen introvert a celé to opičkování jí bylo prostě proti srsti.
Thielli:Jeden není nic, ale dva už jsou statistika!
https://zvirata.bazos.cz/inzerat/175190730/prodam-kralovskeho-pudla.php
= NEBRAT HNĚDOU BARVU, NEBRAT HNĚDOU BARVU, NEBRAT HNĚDOU BARVU. HNĚDÁ JE NA HO…
😄
Kdy pro něho jedete ?😀😀
Je to možné.
U nás jsem jich letos viděla hodně, ale my odpovídáme i místu výskytu.
Letos celkově víc rostly houby, které se často nevyskytují. U nás byly i hřiby rudonachové, uvedené na Červeném seznamu, též jedovaté.
Obecně raději nesbírat a nejíst hřiby s červeným a šedivým kloboukem, tepelnou úpravu min. 20min. i u jedlých a když si člověk neví rady a nemá se koho v okolí zrovna zeptat, funguje dobře mykologická poradna na fcb, kterou vede Tereza Tejklová, naše přední mykoložka.
Ano. Vybrali jsme chovku, měli cíl a pes měl dvě vážné srdeční vady a další problémy, kvůli kterým užíval od šesti měsíců kortikoidy a byl co měsíc na kapačkách. Odešel v roce a jednom měsíci..
Ambice odplavaly rychle, ale smířit se s tím, že tak úžasné zvíře má na tak krátký život tolik trápení, bylo mnohem těžší. Držte se, pokud pejsek funguje bez bolesti, užívejte si to, že je a že má radost ze života.