»
Odpověď na příspěvek uživatele
Varaxi z 17.08.2024, 04:01:31
Jj, sú v chate, v takej sieťovine, čo sa dáva nad záhradné plodiny, je to 1x1x1x meter a je to vlastne uzavretá kocka, má aj okienko, ktoré sa dá odzipsovať a cez to zbieram vajíčka, a vyberám napájačky a kŕmidlá. A stále je to na 11 prepelíc malý priestor, ale zase majú tam aj búdku z krabíc, chodia tam radi oddychovať.
Von nechodia, nechcem ich stresovať, to fakt nie a ani nemám pokosenú trávu.
Zato pôvodné súdružky, teda, stále tie isté dve done Diline teraz silou mocou chcú ísť von, aj chodia, len keďže som nekosila, lebo som tam nechcela mať ešte horúcejšie, hľadať ich v tej tráve….ešte že sa ozvú.
Perie im už začalo dorastať, také jemné chmýří, je tam pani Holokrčka, tá aj kríva a pani Holoprdelka. A aj pani Chromiaková, tá sa nevie dvihnúť na beháky, ale hýbe sa, aj sa vie popoliť, tak to neviem, ako sa vyvinie, je to drsňačka, asi aj preto ju ostatné neozobali, pre istotu klove po každom, ale keďže nevie normálne chodiť, tak mi ostatné snáď neozobe.
Zvyšok je snáď ok, akurát teda apetít majú omnoho lepší, než pôvodné súdružky. Ale zase nemajú taký priestor a toľko podnetov.
Znáška klesla všetkým, samozrejme 😀
Napchala som do nich vitamíny, minerály a aminokyseliny a tak snáď sa dajú dokopy, tieto extrémy počasia sú príšerné, ale nejako to už prežijeme, dúfam.