- Příspěvek #162581
- Nahlásit
Tak koreň mrkvy asi veľmi kmín nie je, ale nie som odborník 😀
Tak koreň mrkvy asi veľmi kmín nie je, ale nie som odborník 😀
Aha, nooo…popravde, mám čelovku s červeným svetlom, za pár šupov z Decathlonu, ale prečo tam je, to mi bolo vždy záhadou, má aj to obyč, dá sa to prepínať a asi by som sa v lese večer s červeným svetlom dotento… od hrôzy, lebo je to ..neviem, desivé?
Ale môžem cez víkend vyskúšať, ak nepôjdem pre huculiatka 😉
efe:Mohli byste mi prosím doporučit čelovku s červeným světlem? Nepotřebuji nic extra, jen na takové to “domácí žvýkání”… díky.
Ech…prečo s červeným svetlom? 😲
Gaza je Nekonečný, či sa mi to iba zdá?
Verun:Jsem vyštrachala staré protokoly z laboratoře…
kobyla ve 2,5letech 1800 vajíček na g trusu v listopadu, další rok v únoru 980 vajíček na g trusu(stále středně silné začervení)…odčervováno klasicky ivermectinem s praziquantelem.
To je veľká nálož.
Jedine moxidectin vám môžerm odporučiť a snažiť sa držať GIT zdravý, dobré krmivo, kvalitné seno, kaše, MRKVA.
Od fríza vo výbehu by som ušla.
Áno, mrkva, zdá sa, že nám toho už veľa neostáva z účinných látok…
Super ❤️
Jj, EPG určite 👌
Darček 🙂
Ľudskou rukou netknutý, mno to bude asi nejaký čas pestré, s detičkami 😀
Buggyra:Tak to já v sobotu zase Hubertská vyjížďka a v neděli výlet do Hořic na trubičky a juknout na novou vagonetku za poníky - a vezmem ji 🙂 Tak konečně budu poníky moct pořádně zpeněžit, budu vozit túristy! 🙂
(budu vozit kulový, zapřáhnout znamená hodinu a půl se kolem toho motat, než může člověk vyjet, takže se mi nebude chtít, on na to přes zimu nakonec nebude ani čas…)
Toto ma veľmi zaujíma, aj foto vagonety a ponýšky a koľko toho tak utiahnu?
Koľko ks turistov?
Do kopca 😀
Hůrkin syn, Hurikán.
Hura vyzerá úplne rovnako- výraz, hlava aj mohutnosť, len na nej vidieť vek a chrup, ktorý sa včera trošku skorigoval, je chudunká a nemá svaly na zadku, kvôli poúrazovej ataxii.
Proste, babička.
Foto dodám, len je tu škaredé prostredie a ešte škaredší kôň 😀
Portréty detičiek, ktoré sa o chvíľu budú odstavovať…a začne im úplne nový život…je mi ich ľúto, že budú musieť ísť od mám preč, ale aspoň pôjdu dvaja.
Prijímam tipy na to, akú má vlastne Líška farbu 😀
Tak ešte sa neshledali, to až v lete, pátrala som v jej pôvode a nedokázala som prísť na to, po kom zdedila hlavu ako kovadlina 😀
Vďaka, to je zaujímavé a je to dokonca trilógia!
Ja potrebujem knihy vlastniť, to inak nejde, ja som nevracala ani knihy z knižnice 🙄
Aha, zaujímavé.
Niečo podobné robím intuitívne, tak ma to zaujalo, že sa o tom píše, no kniha vyzerá ako dobrý darček pod stromček, vďaka!
Daja- ten pes je ťažko nedodiagnostikovaný, soryjako.
Nočný nekľud- to áno, to je typické pre psov s demenciou, ale to nadmerné pitie vody (polydipsia) a k tomu X ďalších problémov, to je brutál a rada nedávať mu vodu?? Uf 👎
Nikto na svete nedokáže okometricky vylúčiť mŕtvicu, šmarjá, to chce výmenu veta/kliniky.
Inkontinencia- OMG, prečo hneď plienka a demencia, to môže byť kľudne kameň, zápal… to je strašné, čo tu čítam 😢
Knihu som nečítala, aké dýchanie, môžete to priblížiť?
Tak som sa včera vytrepala na chatu, s nákladom slnečnice a orechov, hoci s vedomím, že to zmokne a najviac z toho budú mať hlodavce.
Bolo zvláštne počasie, asi predzvesť zmeny, bolo totálne bezvetrie a hore mi to pripadalo, že všetko ustrnulo. Počasie, čas, vtáky nespievali, nebolo počuť nič, žiadny zvuk….zvláštny čas a keď zapadlo slnko, to mal človek pocit, že ho zovrel nejaký mrazivý zverák…za svitu čelovky som sa vydala domov, príroda sa zobliekla a tak bolo vidno kopec hviezd, ale les bol stále zvláštne tichý.
Cez deň jemne spŕchlo a kvapky vody na listoch vo svetle čelovky vyzerali, ako by tie listy fosforeskovali 🙂
Stále rastú huby, jelienky, aj kuriatka a niečo, o čom si myslím, že sú podpinky 😂
Som taká hladná, že som zjedla celú uvarenú brokolicu a ešte mi aj chutila…čo teda úplne neberiem ako osobné zlyhanie, heh.
V mozgu mám vyhlodanú dieru a vonku leje a všetko by bolo úplne na píp, keby k nám včera do výučbového tímu, zatiaľ neoficiálne, ale už je u nás, nebola pribudla huculská babička, 26 ročná tmavá plavka menom Húrka (nad u je ten krúžok, ale aj tak ju vždy každý volal Hurka) a teraz, keď už sedím doma, tak sa z toho už konečne môžem začať aj tešiť, že je babucha pod strechou, s kašičkami a všemožným komfortom 🙂
A zistila som, že to je Garoníkova rodina, lebo jej otec, Gurgul Goro, je Garončíkov dedo 🥰
Hurka rozhodne nemá hlavu ako Gurgul, skôr teda pripomína kovadlinu, ale na charizme jej to rozhodne neuberá 🙂
Foto nemám, lebo mi ju ani nenapadlo fotiť 🙄
Nejakú formu chladovej alergie som mala, ale mne vadil prechod teplo-zima, svrbel ma iba nos a kýchala som ako blázon, ale nejak to pominulo keď som začala viac vetrať a nekúriť v izbe, v ktorej spím vôbec.
A nejaká imunoliečba voči tým chladovým bazmekom nefunguje?
Kvetináče znejú fajn, to by som tiež mohla zvládnuť, ale to možno pred dom a do práce, lebo do lesa mi to vliecť, to je ťažké, tak vystačia si so slnečnicou a hajzlpapírovým odliatkom 😀