Nuz, Gustav ma zenu, aspon docasne…
Příspěvky uživatele
Horsana
Mám biele lohmanky, znášajú biele vajcia a po aklimatizácii v podstate nelietajú, spokojne si zobkajú a hrabú.
Moje sliepky vytrvalo ignorujú cokolvek, oranzove tekvice nevynimajuc 😄
Mno a potom som za nim o nejaky cas zasla a v ruke som mala kefu (mal na prdeli odtlacok houna, v ktorom lezal), tak sa z toho psychicky zrutil…
Mno, vela poziadaviek naraz 😟
Ale teda tu ohlavku si dat dal, aj sa vonku trosicku popasol.
Chudak Gustav, este nevie, ci na novej planete, na ktorej sa ocitol, budu k nemu naozaj priatelskí.
Smutne. A velmi poucne, z roznych pohladov.
Zase sa mi len potvrdilo, ze ked dostane kon sancu sa slobodne vyjadrit (aj preto vzdy symbolicky davam dole ohlavku), to, co hovori veruze je niekedy dost hrozne a ze lamat to cez koleno je proste demolacia jeho duse (aj tela, obcas), ci uz su to metody z osady, alebo stare dobre “respekt a disciplina”, ci podobne blaboly.
Jasne, oni znesu a vedia vela odpustit, nastastie.
aneka- ten vyzerá ako Gustavov bratranec 😍😍
Inak hlásim, že Gustavovi som dnes nasadila ohlávku a absolvovali sme krátku prechádzku, síce bol z toho všetkého ruchu v areáli mimo, ani pásť sa nechcel, no keď si pomyslím, že ešte v sobotu som v boxe liezla po štyroch a vysielala calming signals, lebo si nenechal ani letmo šiahnuť na ľavú stranu krku a ohlávka sa zdala byť vzdialený sen…
Njn, prakone, stačí im dať čas a priestor. A mrkvu.
Ten maličký bazmek, sú tam myslím tri, čo sa zacvakávajú do tých drážok, nízke teploty tomu škodia, tiež som s tým zrovna nezaobchádzala najjemnejšie, ale zas ani úplne na hulváta, myslím.
Tipujem, že to tam zľahka primrzlo, ja som to chcela odtiaľ vytento a proste to prasklo, prasklina za rozšírila potom aj hore.
Ale teraz už im to budem “rozmrazovať” teplou vodou…ja som s nimi inak spokojná, ale…
Bločky vyhadzujem a na reklamáciu nervy nemám, teraz počas Adventu už vôbec nie.
Jj, rozhodujem sa, lebo s tou vodou je to oser strašny, brojleriky chlascú ako duhy 🙄
Kerbl 5 l napajacky- tak tam mi uz na tretej praskol ten tenky plast😠
Nelaka to sliepky k tomu, aby na to nalietavali zhora? Tym myslim diliny nosnice.
Vďaka, je úžasný, len chudák musí prepnúť do iného módu, bude to chcieť čas.
Ale tak mrkva je dobrý pomocník 🙂
❤️
Nemá, no, len potrebuje čas sa prejaviť.
Jj, ma tam nieco ako otlaky a smrdi za capinou, ble.
Vyskum bude, ale jeho malej dusicky.
Mno.
I vyložili Rómovia poníka, na tej hnusnej ohlávke spôsobne odcupkal kam som chcela, nechal sa hladkat, papal mrkvu a v momente, ked ten hnus mu siel z hlavy dolu a ocitol sa navolno v boxe, tak dal celkom jasne najavo, ze nechytat.
Chudácik Gustav…
Ako, vecer uz sa dal poskrabkat, je to pôň, deal funguje, ale cloveku je luto tych, co si kupit nemoze.
Njn.
Tak vitaj doma, Gustav 💔
Kŕmim, ako inak.
Chodia iba sykorky, cca 4 druhy, brhlík a dva krat som videla červienku. Celkom sklamanie, malo druhov.
Ale zato im rychlo docvaklo, mestske vtactvo nikdy take krotke nebolo, sykorky ma ignoruju a vidia iba krmivo, dnes, ked som prisla, spustili taky vresk, ze som sa videla ako v horore Vtáky. Alebo, ako ludia z knihy Husár na streche. Brr.
Vecer nastupuje druha smena v podobe ryšaviek a hrdziakov, raz, ale to bolo tesne po jelenej ruji som videla plcha, ale snazim sa im davat slnečnicu aj dole.
Na sidlisku sme krmili roky. Toho roku vtaci zmizli. Proste ich niet, par kusov 😢
Pilgrim je v preklade pútnik 🙂
Tak Garon miluje fľakaté kone, hádam si sadnú🙂
Tak Gustav bude s Garončíkom a Darom, bude veselo 😀
😂😂😂😂😂
Nuž….áno 😀
Ale bude Gustav, to už nezmením, lebo sa mu to hodí.
NIE 😂
Nie, nie je 🙄😢
Mozno keby ze ma 20 rokov, ale ma s biedou 4.
Aha, kobyla je tam uz 4 mesiace?