Koukám že jsem zase zaspala zajímavou diskuzi, no včera a předevčírem jsem nevěděla kam dřív skočit…
Tak jen krátce… Jako android programátor ty nadstavby Samsungu a Xiaomi hodně nemám ráda. Občas se jim povedlo něco docela slušně rozbít. A pak ladění, že něco nefunguje na 1 konkrétním telefonu a na ostatních jo, je dost naprd…
Mě u obou kluků postupně prošla nějaká střevní/žaludeční potvora. A nejdřív zvracel Qui a s denním odstupem i Efík, ten to měl i s průjmem. Jinak byli veselí hráli si, jen neměli chuť k jídlu. Ale stačila dieta a jsou zase dobrý.
Tak jsem včera byla běhat sama a byl z toho hodně slušnej čas na půlmaratonu a další 4 rekordy. Dneska už byl Efík se mnou, docela se dožadoval nějaký akce a teda měl z toho velkou radost, jen jsem se dneska prej courala, pořád se otáčel jako kde jsem. No mě to po včerejšku moc rychle neběželo...
Tak já mám s tátou dost mizernej vztah. Ani na svatbu jsem ho nezvala. Ale to bylo i kvůli tomu, že je rozhádanej i že zbytem rodiny, svojí sestrou, mojí tetou. Tak by to celkově nedělalo dobrotu.
Rodiče se rozváděli, když mi bylo asi 13. Ty nadávky z obou stran si pamatuju a tahanice o alimenty taky. Tenkrát jsem kvůli tomu ani nejela na lyžák, nebyli peníze, přitom tátovi by to firma proplatila, jen se mu nechtělo to řešit.
Já bych řekla, že kluky nejvíc baví, že si můžou ten dárek “rozbalit” - roztrhat ten papír na malinký kousíčky. Takže to dostanou normálně zabalený a aby si našli ty svoje, tak jim tam ještě přibalím kousek sušený plíce.
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 06.12.2024, 17:53:44
Já to mám dost podobně. Děti mě nikdy nezajímaly sestřenky celkem úspěšně ignoruju, nebaví mě a ani nevím jak na ně vůbec reagovat. Já si teda ani nikdy nehrála s panenkama, spíš s plyšákama a autíčkama.
Do 28 jsem studovala, pak to taky chtělo nějakou praxi… V ženských kolektivech se moc nevyskutuju, kolegyň mám minimum a kdyžtak jsou dost podobně smýšlející. Prostě ajťačky…
Porodu se taky bojím jak čert křiže a nechápu proč bych si tím měla projít, když o výsledek ani nestojím. A testovat jestli to pak příroda zafunguje mi přijde dost krutý…
Basenjíky moc zaměstnávat nemusím, kravinky vydrží dělat chvilku… A hady mám i proto jak je to nenáročný, když se mi nějakej den krmit nechce, tak nakrmím jindy. Nebo když se někde přiopiju, k hadům přiopilá nelezu, vzhledem k tomu, že většinou jsou jedovatý
Já se pořád ještě nikam nedokopala. Vlasy mám cca po prsa, ale už je to fakt problém po běhání rozčesat. Já bych to ráda o něco zkrátila, tak po ramena, ale aby šel pořád ještě udělat culík. To je za mě ideální délka.
No manžel protestuje, že se mu víc líbí tahle délka a mam si dělat na běhání cop… To se mi fakt nechce, ráno se chci jen obléct a vypadnout…
My jsme se vydali na rozsvěcení stromečku u nás na vesnici (něco málo přes 500 obyvatel). Výsledek svařák došel brzo, se sousedy jsme šli k nám domů na rum (dobrej), po 7h večer ani obraz ani zvuk… Ale asi to bylo fajn.
A ad kahhoty. Mám taky z 4dox, zimní reflexní maskáč a jsou hodně super. A mám i i zimní kabátek, s pamlskovníkem a světýlkem a tou zadní kapsou na zip. A to je hodně super věc, do zadní kapsy se mi vejde 15m stopka a nevím o ní. Teplá je taky, jen není moc ke krku, ale nosím takový ty tunely tak mi to neva.
Tak u nás Qui a rehábky. Protahování masáž se mu líbí, jen má problém s tím že chce mít vyvrácenou hlavu… A to ne vždy může…
Vana ho notně nebaví a to chodí na sucho, bez vody. Protože podle basenji je voda opravdu hnus… Cvičení (balančky, kavalety) je většinou fajn, to ho baví, když zrovna nechce čuchat.
Pokud už budu něco péct tak takový slepovaný kolečka plněná ořechovým krémem a citronovou polevou. Ty já miluju… Možná vosí hnízda a rumový kuličky. No uvidím. Moc se mi do toho nechce. Navíc ani nepojedem k našim na Vánoce. Mamky fena bude kolem štědrého dne rodit. Tak se tam stavíme až budou štěndům tak 4 týdny…
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 18.11.2024, 11:53:31
Jedovatý jsou v extra místnosti s ochrankou a pouštějí tam lidi po částech. Navíc krabičky všechny přelepený izolepou a v extra vitríně, ne jen tak na stole. Takže je tam většinou krátká fronta.
Odpověď na příspěvek uživatele Leithian z 16.11.2024, 16:49:21
Exotiku jezdím skoro pokaždý, a většinou se motám hodně v jedácký sekci, dneska jsem tam měla prcky schlegeláčků. Jinak jsme se tam ve 3 střídali u 2 stolů (jedáci a nejedáci), tak jsem moc prostoru na procházení neměla…