....ty chlupy...konci éra černého oblečení....pokud není sušička na prádlo, je člověk neustále obalené chlupy....chlupy rovněž všude, kam si sednete a vecer lehnete....ideálně denně luxovat...navíc čištění kočičí toalety dost nevabného obsahu...stelivo je také občas po bytě, když ho kočka roznese....
Příspěvky uživatele
Kilian
....popřípadě rozbité vše co je přístupné a možné ve hře smést z výšky na zem....kradeni jídla, válení se na kuchyňské lince nebo v hrncich na ní....noční aktivita, kdy se jeden nevyspí...divoké honičky po bytě, nechuť se pomazlit....čůrani do postele....a tak všelijak podobně...
.....nejsme agresivní, jen jste prostě zadal dost nesmyslný dotaz....k největším se řadi jak už píši výše mainská mývalí..ale je náročná na prostor, výživu a měly by být ideálně dvě...a nekupovat bez PP, opravdu nic neušetřite a zklamání bude velké....trochu menší jsou ragdollové, kteří nejsou tak živelní jako maminky, al jsou to také velké krásně kočky, opět dvě a s PP.....
..si pan dělá legraci....
....pan asi myslí z běžné chovaných doma. ..ohledně lva a podobně jiné kočky by šel poptat do jiné rubriky.....
.....to je dotaz, jako když pořizujete přitelkyni mobil a ne živého tvora..si zadejte na net dotaz největší plemeno kočky a tam budou i ty parametry....
....sousedi, jinak vzdělání lidé milující zvířata, si pořídili ruskou barevnou boloňku bez PP...no nic, je to pěkný voříšek, ale velmi divoký a zároveň bázlivý...onehda jsem je potkala a hrdě mi zahlásili, že už je holka pěkně zahojená, na otázku, co se stalo, mi bylo sděleno že po kastraci a že jim veterinář doporučil kastrovat před prvním háráním aby nepoznala hormony...fenečce je šest měsíců, no tak holt budou mít bázlivého divocha i nadále.....pamatuji si, že jsme se spolu o tom bavili, že chtějí kastrovat, prosila jsem je, ať ji nechají alespoň dvakrát odhárat a dospět, vše odkývali....no co už...
....naše Kačenka....
....kočku bych nechala okamžitě vykastrovat..... koťata zřejmě uhynula....
..a Vám už běhání nefunguje?
.
....co jsem z dálky odposlouchala, tak mu klika takřka pořád....
....Vy jste mu napsala o video, kde cvičí mezi cizími psy...
...je fakt, že nějakou dobu už je ten pes vcelku zlatý, proti tomu, co to bylo.....
..v tom busu seděly dvě seniory a on seděl kousek od nich, po určité době se začal pes šířit....držel ho jen tak tak...učit schválně určitě ne....psy napadal bez rozdílu velikosti, a pohlaví....
....na druhou stranu se mu velmi velmi věnuje a pes je hodně venku, nalítá s ním svižnym krokem kilometry....nikdy jsem nezažila, že na psa zařval anebo ho uhodil či škrtil.....
....ten pes je nonstop na lonži a odklikava se mu neustále všechno...je to pes, který by zrejmě nezaváhal a pustil se i do člověka (zažila jsem reakci v busu), takže co na navíc na krku nezkoumám....
..je
....diky moc....
....bohužel mi nejde smazat příspěvek, který se mi podaří vložit dvakrát ...
... tak jsem se pobavila....hned v úvodu na mně na fotce vykoukl můj soused se svým bulem, který mi málem zlikvidoval motýla, už jsem to na iF několikrat popisovala.....no a tu knížku jsem od něj dostala....