….redukují nám holuby…léta jsme měli dva páry na domech, pravidelně vyváděly mladé a byli jsme holubů prosti….pak náhle zmizeli, vůbec nevím proč a houby nám na domech hospodaří tak, že vše pokalené, dostávají se u na půdy….moc mně to mrzí, měla jsem je moc ráda a žili u nás roky….
Příspěvky uživatele
Kilian
…třeba by pomohlo tohle…
…..ja vždycky klepnu na ten odkaz od Megi v úvodu tohohle vlákna a dostanu se na jeho fejs…..bohužel to sem neumím skopírovat ten jeho příspěvek… zkuste to Vy….
….jak jste dávala v úvodu odkaz na jeho fejs, tak je to tam jako aktualita…
….já vím, ale na ulici chodi běžně na vodítku a nikoho si nevšímá, takže to vcelku jde..jediný co je fakt nebezpečný je sousedovo buloid a toho Keli cítí na sto honů, takže mně na něj upozorní ještě než ho já vidím….
….ono si časem najdete i kamarady mezi velkými psy se kterými si lze vyhrát….Keliš má své chrti kamarady a tři zrzavce, kteří jsou opravdu něžní…a pak dva flety a miluje všechny rasly co mame okolo nás….na druhou stranu má jen časem prověřené kamarády a ty mu ku štěstí stačí….na cvičáku mezi velkými psy funguje v pohodě a oni také….
..tak ale zase malý pes vám léta bystří smysly jako zrak a sluch a též se naucite svižně se shýbnou a vyzvednout psa do výšky, pokud se blíží nebezpečí …
..tak ale zase malý pes vám léta bystří smysly jako zrak a sluch a též se naucite svižně se shýbnou a vyzvednout psa do výšky, pokud se blíží nebezpečí …
…tak jsem koukla na fejs pana trenéra a je tam aktuálně vysvětleno Jak cvičit nosework a chůzí po kladině…
….už to tu bylo pobíráno v Technice krmení 7.7.2023….
….no znám ze svého okolí jedny přemluvené rodiče a o bocku se starají oni…
….teď?
….střední pudl….sportovní pes, doma nelina, není agresivní a zvládne celá rodina….anebo se jděte na ten cvičák podívat, dnes se tam cvičí všelijaká plemena…uvidíte je v akci, popovidate s jejích majiteli a pak se v klidu rozhodnete…popřípadě jděte na nějakou výstavu se podívat…..
….koupi, je to roztomilé😠
….koupi, je to roztomilé😠
..přímo Vlkov nad Lužnicí….
…..z Veselí směrem na Třeboň…piskovny…
….proč hned zlomené srdce…vzpomínám třeba moc ráda na taneční, tam jsem randila se svým taneční kem platonicky a vzpomínám dodnes, bylo to nevinné a moc hezké….
….ano ve Vlkově, ale jsem na dovolené až v srpnu….
…..vím, že docela úspěšně kousek od naší chalupy pěstoval nebo pěstuje Kouťák….já si tedy některá zvlásť hezká nebo zajímavá pamatuji dodnes a občas zavzpomínám….