..děkuju moc …
Příspěvky uživatele
Kilian
…..dnešní zkouška STPR2 splněna 98 bodů ze 100… na ploše 20 x 40 m vyhledání 4cizích předmětů o velikosti 10 x 3 x 1 cm z rozličných materiálů za 12 minut….
… já ti rozumím, jen typ na to, že knihy se bevyhodi hen tak a ještě někomu udělají radost, tedy ty ke kterým se člověk už nebude nikdy vracet….
….kamarád s jeho bratren teď likviduji pozůstalost po mamince z důvodu prodeje domu a vždy si musí vzít prášek a zvládá to jednou za týden….je to kruté…vzpomínky….a tak….
…koukni….dokonce pokud je to větší množství, tak u nás si i přijedou ….
…koukni….dokonce pokud je to větší množství, tak u nás si i přijedou ….
….po zkušenostech už se k tomu fakt nevyjadruju…člověk opravdu neví co se v nich děje ….
….je to jakýsi antikvariát….tvé knihy pak nabízejí k prodeji….mám tam u nich virtuální peněženku, kterou pak využívám na koupi knih od nich, sehnala jsem tam spoustu knih, které jsem kdysi četla a už nesehnala….
…právě…máme to v rodině…..
..ja mam tři knihovny a protože už také nemám kam, tak jsem to pořěšila tak, že u nás je Knihobot, takže knihy o kterých vím, že už se k nim nevrátím, tak dávám tam a tak mi zůstává místo na knihy o kterých vím, že se k nim vracím a budu vracet anebo se mi k nim něco váze a knihy odborne…..občas jsem nosila i do nemocnice na oddělení, Jam jsem docházela s chlupáči….
….Jani, ale bůhví co se té dceři vlivem duše odehrává v hlavě….
….jste krásná rodina…..
….knížky u nás v rodině vedou jako dárky. .. čteme všichni, tak si je pak vyměňujeme..
….já dávám mladým, staví a tak vsechnyvoenize jdou do stavby ..malému ale knížky a hry….
..nejsem žádná matka roku, nikdy jsem ani nemusela a nemusim cizí děti na rozdíl od štěňat, koťat a tak…ale nedokážu si představit, že bych dceru nikdy neměla, prostexto smysl měli, že ji mám…situace se opakuje s vnukem, sice žádná hlídací babička nejsem, ale když už ho občas mám, tak si ho moc užívám a čím je starší, tim si s ním užívám víc…pravda, kdyby mi osud dceru nedohrál asi bych se nijak nehroutila…
..navíc ty ze zveraku mají myšoidni vyzáž a morč s PP kulatá hlavička, velké oko a velké klopene ucho, kompaktní silné morče….velká barevná škála…opravdu nesrovnatelné….
…ale kdeže, že naběhla…morčata s PP se nemnoži bez rozumu,tak jako běžná morčata, která když se kdekoli neudaji, jsou buď vyhozena anebo konci jako krmná, navíc pokud srovnáte morče bez PP s PP , tak rozdil je opravdu více než zřetelný….a podmínky v chovu a odchovu zrovna tak …navíc morčata bez PP darovaná anebo koupená za pár korun, většinou nedostanou potřebnou vet.péči když je problém, většina z nich také skončí, pokud přestanou bavit buď venku anebo jako krmení….
….na jaké nemoci byste si ty testy představovala, když morčata krom zdravotnich problémů ze špatně péče de facto žádné nemají….a to, že se nemá množit saten na saten a morce domaci s cui se ví a je to dohledatelne právě z toho PP….
..Jani moc moc držím palce ať je líp….
….no on Guliverek trochu žarlil,že jeho panička ňuňala Keliše….