…..nechovejte, inzerce je osmáky přeplněna….pořiďte si pro radost dva samce nebo samice…najdete si stránky chovatelů o osmácích,…nekupujte ve zverimexu, ale od chovatele….není to zvíře na chvilku, ale třeba na osm let….sama mám dva záchranné samce, které chovám v teráriu kombinovaném s voliérou…jsou dost nároční na kvalitní seno a sušené bylinky….
Příspěvky uživatele
Kilian
…..to ano, ale chudak asi netušila co bude….
…takhle se ale canis opravdu nedělá….
.. diagnóza, prognóza, věk psa a názor mého letItého veta….ale co ja vim jak by to bylo když by něco vážného s motýlem přišlo….ony ty emoce také udělají své, ale mam naštěstí soudného veterináře….
….plně souhlasím, dokonce mám kocoura od slepé chovatelky ragdollů a zadredovaný nebo splstnatělý tam nebyl žádný a ani u dalších chovatelů jsem se s tím nesetkala….
…..ještě jsem plstnateho ragdolla neviděla, doma mám sama dva, chlupy všude ano, ale nikdy žádné plstnatění a že kočka ma opravdu dlouhe chlupy na ocase oproti kocourovi…
….já ale ještě nikam nejedu….no Radka by ty při těle mohla zrovna chápat a rozumět jim, když je sama tak tlustá, jak tady stále dokola popisuje😉
….to jste vecčeřeli snad ve čtyři odpoledne, pokud jste to neshltli na posezení a ještě si se stihla pospat ne?😉
….no ale dané plemeno budete mít pouze, pokud to bude zvíře s PP….bez PP to bude kotě s tajemstvím co z něj vyroste….a i kotě s PP se dá sehnat relativně levně pokud nechcete málopočetné plemeno popřípadě špičkové zvíře po výstavně úspěšných rodičích…..no a pokud na PP netrvate, dá se i v útulku najít kotě, které je trochu jiné než obyčejná venkovní micka a mnohdy velmi odpovida určitému plemeni….my tahle máme jakoperskou kočku s výhodou, že nemá tak extrémně krátký čumák jako dnešní perské kočky s PP….a navíc plemeno vám musí sednout jak povahou, tak vzhledem ..kupovat jenom proto, že na něj máte finance, no nevím, to fakt raději zajdu do toho útulku…a pozor finance za kotě je mnohdy ta nejmenší výloha, kterou do pořízení vložíte….
… myslím, že v pohodě
….záhul…jen…
už mi to nešlo opravit
….to máte tedy pěkný zákulisí co se sportu týká, to já se dokopala hen na 10 a více km rychlé chůze se psem denně….nejvíc mi to pomáhá udržet váhu a baví, respektive jediný druh pohybu v Praze pro mně přijatelný….za chvíli jedu na skoro měsíční dovolenou, tak to přidám kolo a plavání…
…ty modré na třetí fotce Vám sluší moc, od toho bych se alespoň ve střihu odrazila …
….na druhou stranu panatuju jak letňáci na dovolené na vsi tak dlouho dyndali, až si to malinké roztomilé koťátko vydyndali a do Prahy odvezli….ona ta 13týdenní a starší koťata jaksi pozbývají roztomilosti a atraktivity pro případného zájemce ….
..toto plemeno je velmi společenské, samotu špatně snáší, pořiďte mu alespoň kamaráda….
…mám to obrovské štěstí, že mohu mít psa v práci, protože dělám 12hodinové směny….když byl motýl mimi, měla jsem ho u sebe v kanceláři buď na klíně anebo ve velké přepravce pod stolem, kolegové se o něj prali, dospělí chlapi kolem něj lezli po kolenou a hráli si s ním….kolega se kterým sdílím kancelář byl vstřícný a mohla jsem každou chvíli vyběhnout za barák a nechat štěně vyvenčit…po cca dvou měsících šel na šatnu, kde ho nikdo nerušil a já mohla kdykoli nakouknout,protože byla hned vedle naší kanceláře….pak byla nějaká reorganizace a já po letech dostala s kolegyní malou ale výlučně pro nás dvě určenou šatnu, kde se střídáme v protiturnusu, takže opět nikoho neomezuje….pes je absolutně ticho, takže když s ním jdu ven, tak se nezasvěcený diví, kde ten pes byl….beru ho všude, ale občas to také nejde a to mu doma dělají společnost kočky….
…..mohu moc poprosit, občas se mi zdvoji odpověď a už nejde jedna z nich odstranit, pak tu visí dvě totožné….děkuji
..šaty mají tedy krásné a ty ceny na dnešní dobu velmi slušné …já si tedy všechny šaty, tedy na jednu svatbu a dvě promoce navrhovala sama a šíla mi je vždy velmi šikovná švadlena …mám hodně úzký pás a hrudník 70 objem a k tomu velké košíčky….no pes když jsem se vdavala tedy tehdy ještě nebyl, ale obě promoce už se mnou absolvoval….
….no ona Kvitová zrovna tedy není tip na princeznovské….spíš nějaká antická říza….
….no ona Kvitová zrovna tedy není tip na princeznovské….spíš nějaká antická říza….