....vnuk se teď u dědy zamiloval do vylihlých kuřat, stará se o ně, bere si je do postele.....tak uvidíme...doma má slepice už dospělé, které za ním běhají, když jde okolo, ale nakrmi je, donese jim pití a sbírá vajíčka....to bude křiku až pojede bez kuřete domů....
Příspěvky uživatele
Kilian
...tak jsem si početla na All4fun.cz rozhovor s autorem "Konfort pro psa i pro mně" a stojí za přečtení
....ono je to všechno o vůli, jsem žravá, patologicky závislá na sladkém a mívám návaly vlčiho hladu...chodím velmi často na kafe za kamarady do takřka domácí vinárničky, co máme pod domem a tam se neustále něco "žere", každý občas něco upeče, navaří....kdybych se neudržela jsem jak sud, a ze ty chutě jsou převeliké....takže si fakt člověk musí srovnat v hlavě co chce...mně tedy vyhovuje jist 10 - 15 hod., a pak už nic....občas poruší, ale pak se snažím druhý den jist o to později- vlastně defacto je to přerušovaný půst jak se stravuju..
.....je mi to moc lito, je nádherná....držte se....moc to bolí, ale žila nádherný život diky Vám...včera jsem si pomyslela, zda tady někdo obnoví Jak se vysmutnit a bohužel už se stalo, ale tady si člověk uleví nejlépe...🌺🌺
😄
...kastrace není v žádném případě mrzačeni kočky, jen předejít jejího totálního vyčerpání z říji a stálého rozeni koťat...
....byla jsem se s kamarádkou podívat na vrh dobrmánků před odběrem, a krasně žrali syrová kuřecí křídla...
...prý to bude lepší než by zapracovaly hormony jim řekl, tak mi to řekli....chtělo se mi brečet....
....likvidace kytek domácích....nesnášenlivost s ostatními domácími mazlíčky a možná i těmi dvounohymi a to jak domácími, tak na návštěvě....a kousnutí nebo drapnuti od velké kočky je vic jak citelné....
....ty chlupy...konci éra černého oblečení....pokud není sušička na prádlo, je člověk neustále obalené chlupy....chlupy rovněž všude, kam si sednete a vecer lehnete....ideálně denně luxovat...navíc čištění kočičí toalety dost nevabného obsahu...stelivo je také občas po bytě, když ho kočka roznese....
....popřípadě rozbité vše co je přístupné a možné ve hře smést z výšky na zem....kradeni jídla, válení se na kuchyňské lince nebo v hrncich na ní....noční aktivita, kdy se jeden nevyspí...divoké honičky po bytě, nechuť se pomazlit....čůrani do postele....a tak všelijak podobně...
.....nejsme agresivní, jen jste prostě zadal dost nesmyslný dotaz....k největším se řadi jak už píši výše mainská mývalí..ale je náročná na prostor, výživu a měly by být ideálně dvě...a nekupovat bez PP, opravdu nic neušetřite a zklamání bude velké....trochu menší jsou ragdollové, kteří nejsou tak živelní jako maminky, al jsou to také velké krásně kočky, opět dvě a s PP.....
..si pan dělá legraci....
....pan asi myslí z běžné chovaných doma. ..ohledně lva a podobně jiné kočky by šel poptat do jiné rubriky.....
.....to je dotaz, jako když pořizujete přitelkyni mobil a ne živého tvora..si zadejte na net dotaz největší plemeno kočky a tam budou i ty parametry....
....sousedi, jinak vzdělání lidé milující zvířata, si pořídili ruskou barevnou boloňku bez PP...no nic, je to pěkný voříšek, ale velmi divoký a zároveň bázlivý...onehda jsem je potkala a hrdě mi zahlásili, že už je holka pěkně zahojená, na otázku, co se stalo, mi bylo sděleno že po kastraci a že jim veterinář doporučil kastrovat před prvním háráním aby nepoznala hormony...fenečce je šest měsíců, no tak holt budou mít bázlivého divocha i nadále.....pamatuji si, že jsme se spolu o tom bavili, že chtějí kastrovat, prosila jsem je, ať ji nechají alespoň dvakrát odhárat a dospět, vše odkývali....no co už...
....naše Kačenka....
....kočku bych nechala okamžitě vykastrovat..... koťata zřejmě uhynula....
..a Vám už běhání nefunguje?
.
....co jsem z dálky odposlouchala, tak mu klika takřka pořád....