…..ono ale může být i alergie na psi sliny….
Příspěvky uživatele
Kilian
…když jsem po rozvodu sháněla byt, tak ten kde už bydlím od 96 roku, mně oslovil právě tou komorou, ze které mám velkou šatnu se sušičkou a uloženými občas užívanými věcmi, takže odpadl byt plný nábytku…
….vždyť vám tady včetně mně všichni moc a moc fandí….je škoda sem nedat něco z vaší bohate praxe….a třeba to osloví někoho kdo hy se tomu chtěl věnovat….
. ..ale ano, mně to nějak nedocvaklo, omlouvám se….
?
….záleží na metráž, kolega má 1 + kk o rozloze necelých 30 m čtverečních, tam se vejde sotva on sám, ja mam 1+ 1 předěláné na 2 + kk o výměře cca 55 m čtverečních…
…..koukala jsem, že má kratší čumáček, toho bych se asi při sportování ve vyšších teplotách, ale i tak nějak všeobecně bála nebo spíš cítila jistá omezení…
….navíc u toho polohování by měl být fyzioterapeut, který pacienta napolohuje na psa tak aby to mělo smysl….navíc by měl být polohování nejlépe ve spodním prádle aby co nejvíce vnímal teplo psa…..
….mého nejlepšího kamarada maminka 87 let bez nějakych obtizi výraznějších začala být neúměrně unavená, takže naběry a zjištěn patologický úbytek ery..po všech možných vyšetření, kdy se snažili zjistit, kam to teče, nakonec přistoupili na colono a zjistilo se pět nádorů na střevě plus posléze bohužel i meta na játrech ….naštěstí to šlo vybrat a spojit bez vývodu, hojí se dobře, úplně ožila…ale teď jde do péče onkologů, tak uvidíme jak dál….
..ona je má maminka opravdu velké, po autohavárii,kterou prodělala před lety…diky to mu měla už několikrát akutní příhodu břišní, tak je pečlivě sledována…..tou slabší prý to jde, ale dostava silnější oblbováky….
….já s tím problém nemám, jen jsi mně pobavila jako diagnostik…..kamarádka měla, protože už není….kamarádce to diagnostikovali nějak po maturitě a snaše kolegyně nějak také tak….
… .no já nevím, co píšeš, tak se zeleninou cpeš poměrně často ne-li denně, tak asi zase tak zle ti nedělá…kamarádka króna měla, dopracovala to až na plný invalidni důchod a jakákoli dietni chyba nebo narušeni režimu dne se ji zle vymstilo…ted to diagnostikovali snaše mé bývale kolegyně, nastesti ji zatim zabira biologická léčba,…..v rodině a okolí máme také hodně závažných diagnóz, ale neodvážila bych se být tak se vším rychle hotová jak ty, to opravdu nechávám na odbornícich, zatím vždy pomohli a ne vždy to bylo lehké….
…..to dávají automaticky, mně nabízeli anestezii, ale odmítla jsem….pravda moc mně to neoblblo, ale zase jsem mohla na svoje střevo koukat v přímém přenosu a povídat si se sestrou a doktorkou, obě velmi fajn….
….tak když jsou srůsty, tak to je něco jiného, mamca je má také a berou si na ni vždycky tenkou hadičku a také to dává a to chodí každý rok…
….no já byla na jaře na colono i gastro a opravdu krom u colono otravné přípravy nic co by nešlo vydržet…prostě někdo je holt citlivější….občas i u prachobyčejného náběru krve lidi vyvádí tak, že by jeden nevěřil….a proč si myslíš, že cróna Ty ano a ona ne….hele Radko Ty by sis měla dát na barák ceduli Dr. VOŠTĚP a zařídit si praxi, co lidem by jsi pomohla a co peněz ušetřila našemu zdravotnictví😀
…..tak to je dobře, že to takhle dopadlo….hezké kotě…
..to sice ano,ale teď je to o něco dýl, ja tam chodim pořád a hodně lidi ji tam pomohlo..
..Jana - Fíkovnice tady ale nebyla hodně hodně dlouho, má starosti s kocourem, tak doufám, že pouze nestíhá nebo nemá náladu…
.spiš to vypadá, že se to tam bude točit jako přechodné ubytování kde koho…bála bych se o zahrádku a vajíčka, navic mohou mít nepřispůsobive psy anebo to nakonec budou fajn sousedi….
….vždyť to píšu, ale pak se nemůže slzet za mořem a Ásii….prostě jsem si zvíře dobrovolně vybrala a buď k tomu bude a budeme spolu cestovat anebo ne a holt se zvolí chalupa anebo se zůstane doma….já si nedokážu představit, že bych zvíře někomu na delší dobu svěřila anebo dala k někomu a už vůbec bych si to bez něj neužila….když jednou ročně jedu se psem na víkend, stejně mi tam druhý den jde vše skontrolovat kamarádka a stejně jsem nervózní i když v pátek odjedu, v neděli přijedu a v sobotu je tam kamarádka…já obdivovala Tebe jak jsi minule odjela a kočky nechala venku bez možnosti jít do baráku, to bych fakt nedala….