….tak třeba někdy v budoucnu..děkuju…tak ať Vám zkoušky vyjdou, držím palce….
Příspěvky uživatele
Kilian
….tak jsem se těšila, že Vás najdu na startovací listině CACITu Dobříš a nic….jedu se tam podívat…jako bonus tam startují oba Kelišovo chovatelé….
….tak na psech se neustále dokola vysvětluje, že PP není zárukou zdraví, pouze garance plemene a provádění testů na určit choroby pro dane plemeno typické…mimochodem mám dva ragdolly s PP skoro 11 a 9 let a také nezastonali a jakoperšanku z popelnice a ta je rovněž zatím zdravá zrovna jako vaše jakobritka….
…takže půst se nekoná?😉
….tož dívky až budete v té Praze, tak bych vás také ráda viděla….
….to ale nebylo pro koně, tedy kdysi za pradávna tam byli…..za mně už pak rozdělené pro prase, býka, kozu, králíky a slepice…v rohu velká kupa slámy a sena, tam se zavrtavali a přespávali anebo pak na půdě nad stájemi….
….dětství jsem trávila u babičky na baráku a v rámci téže vesnice chodila na velký statek s hospodářstvím ke strejdovi….všude byli kočky, polodivoké, spali ve stájích nebo na půdě….u nás i strejdy byla kuřata, kachňata a další, králici…jediné co mohlo přijít k úrazu, byla malá pár denní králíčata vypadlá z hnízda, to se tradovalo,že je uloví kočka, jak povyrostla už ne…kuřata a další zůstalo vždy bez úhony….zato kuna a potkani to byla pohroma….
…granule stále v misce, večer pak dávka masa, kterou spotřebují okamžitě….tři kastraci…..štihlí bez problémů s váhou..
.
…..no jo no….
…..tak v 17 se už asi moc nevychovává…..na druhou stranu se tomu moc nedivím, když slyším jak někteří rodiče doma o učitelích mluvi…nás ještě učitelka na prvním stupni korigovala a občas dost citelně pravitkem přes ruce, vytahánim za pejzy, ale i tak jsme ji milovali a vzpomíná a vážím si ji dodnes….
…..pokaždé zapomenu, moc se mittohle vaše tvoření líbí a na té lavičce moc hezky vypadá…
Zdravím, mamka ve Vlkově má taky suchopár, zalévala i brambory….fotky jsou krásné, tak ať je myšilov co nejdříve v kondici
…..krmim mletým hovězím a kuřecím, do konzerv ani kapsiček už bych nešla…..k tomu granule stále k dispozici….ač jsou kastrované a bytové, jsou všechny tři štíhlé a váhu si drží…..
….ono je to ale také na těch, co ty děti vychovávají, kam až to nechají dojít….ať už učitelé, vychovatele anebo rodiče…tohle by si u mně vnuk mohl zkusit a jel by domů jak namydlenej blesk, no je pravda, že mladí mu také občas nějak to upozornění nasypou na zadek, když u to přehání…..ale na druhou stranu se mu hodně věnují….
.je mi to moc lito, držte se🌹🌹
..moc držím palce aby bylo brzo lépe,….zazilavjsem to teď u mamky a hodně jsem se o ní bála….
….u mojí dcery pouze svědění ve vlasové části hlavy a u maminky velká bolest, té zasáhl oko, dodnes s tím chodí na kontroly, hojit se bude ještě dlouho, s tím, že se může opakovat… dcera mladá a mamča přes osmdesát..
....no já mám sušičku pouze kvůli chlupům, jinak v domě mám kde sušit, ale pak je to s chlupy..
...aha....
...moje sušička nepotřebuje ani kapku vody, zato z prádla v ní usušeneho je jí dost..
.