…sousedka nechala vykastrovat na radu veta ani ne půl roční fenku maleho pkemene…ten by měl vrátit diplom…no a moc se diví, že je to vlastně pořád stěně v tom negativním slova smyslu….a to jsem ji to vysvětlila a stejně poslechla toho řezníka…
Příspěvky uživatele
Kilian
…..tak já měla smlouvu na kocoura i kočku s PP, že budu kastrovat az prijde čas….a u psa podmínku že nebudu kryt a vystavovat….a nezlobte se, kasteaci u koťat beru jako prasárnu, ale když jsem tady četla, že někdo koupil kocoura sPP a nekastrovaneho pouštěl ven a obdobně by to asi dopadlo s opačným pohlavím, tak se chovatelům koček opravdu už nedivím i když hrubě nesouhlasím a kastrovane kotě bych si prostě nevzala….
…to nakonec musíte sama vědět….byl to jenom můj názor a jak se to stalo bych řekla popravdě…..
…to nakonec musíte sama vědět….byl to jenom můj názor a jak se to stalo bych řekla popravdě…..
….my jimi nepohrdáme, většinou je i máme doma, ale adoptované z utulků anebo nalezené….jenom prostě nechápeme vyrábění dalších bezpapírových koťat, které povětšinou dopadnou stejně….
…ten mobil…nejedla….omlouvám
….dojděte se nechat prohlídnout a zrentgenovat….asi možná i prášky proti bolesti, zhmozděniny bolí hodně i naražená žebra….
….proč myslíte…je to prašť jak uhoď…
…a v klubu daného plemene nebo chovatelka vaší kočky vám neporadí?
… já i když jsem venku lítala, prostě taky behedla, ku štěstí mi stačila hrst skadkosti…ale brácha, ten by nás spucnul všechny jak otesanek….
…nestydím, oni takle po ránu točí klikou rumpálu a z dálky se divej kocour směje, že osmáka brzy sežere….deváťáka jsem kdysi doma měla, ale bylo to skromné nežravé děvčátko, takže pohoda….
…naše kočky rovněž po ránu vřiskají, do toho se motá pes a pískají morčata, takže je to vždycky docela tělocvik všechno to nakrmit, jen aby bylo ticho….abych nezapomněla, tak ještě osmáci vyznamně točí kolotočem,jelikož má promazaná ložiska a je to tudíž bez rámusu, dostávají jako poslední….
….musíte se zaměřit na nemnožkový PP chov, kdy je to neuštěkaný, sportovní (s ohledem na velikost), stále dobře naladěný pes…doma jsem měla a byl to skvělý pes, který šel do každé aktivity..
….a fontanelu
….přinejmenším pately a fontanela…
.....základ je naučit kočku nechat se česat, pokud nevystavujete, stačí to…
….ja si to pak zjišťovala a klientce řekla jak se to má…
….to já si myslela také, až do doby, kdy jsem na hodinu kognitivního tréninku přinesla ježka a padla záludná otázka od jednoho z klientů, jak vlastně ježci provádí styk, když mají ty bodliny🙂
….jenomže, ne každý pes je na polohování vhodný, takže ten, který ano, rak tomu to opravdu nevadí…a porovnat se dá klidně jenom ruka bebo noha, ne vždy celý člověk….
….neopadali…