…pravda🙂
Příspěvky uživatele
Kilian
….pokud je opravdu milujete a pokukujete po nich, tak určitě víte, že Vaše dotazy jsou dost mimo…
…zrzci jsou z 99 procent kocouři, tak jako tříbarevná koťata nebo také želvovinová s bílou jdou kočky….
..to jsem byla já s tím půstem…no divila jsem se že jste si to tak naplánovala, ale dá se to i v době grilovaček, jen si člověk musí posunout časy, přeci negrilujete 12 hodin ne?
…..máme pro psy na cvičáku a fakt dobrý….
….prý těch posledních 10 let strašně rychle uteče…
…myslím, že to bude ze stejného rance jako mini jork a mini čivava…
…no já jdu za deset let, necelých….
….právě….takže já do důchodu už jenom s jedním malým psem plus úspory kdyby se běco nedej bože přinatrefilo..
….no jo no…dokud si lidi nedají říct a budou tohle podporovat, tak to nezmizí nikdy…
….no já si spočítala, že z důchodu už bych tři kočky neužvila, pokud bych jim chtěla dopřávat jako nyní…..
….no co na to říct,aby je hrom po poli honil….ale uvidíte, že prodají snadno a rychle….
.kdyby nebylo kupujících, nebylo by ani prodávajícíh…
🌹
....to taky, takže doma ideál kočky dvè….
…..jasně,to až se vše uklidní…moc mu držím palce…
…..kočka má takových negativ, že kdo k ní nemá žádný vztah, bude mu velice na obtíž….navíc kočka v takovém prostředí může nelibost špatně snášet a v důsledku toho může například chodit močit nebo kálet do postele, na koberec nebo do osobních věcí….jinak kočka je aktivní v noci, chlupy všude a pořád, občas věci označené citelně drápky, zdevastované pokojové rostliny a tak všelijak podobně….
..Jani vůbec se toho neboj, už nějaký čas pravidelně hodím všechny tři kočky, každá má srst jinou, všechny tři obrůstají velice rychle a kvalita beze změny….určitě se číče uleví, ony ty dredy nic moc tedy….navíc si myslím, že by se tam kůže pod nimi mohla zapařovat a vzniknout plíseň….zvaž to, ja osobně bych do toho šla….
👍hurá sláva výletu, náš šampión už je tu…..převeliká gratulace, potřásání tlapkou a velká pusa na ten skvostný ňufák🌹🌹🌹
…před takřka sedmi lety v Praze Běchovice….velmi citlivý přístup …cena u 2kilové jorksirky spolu s přívěskem na krk přes pět tisíc, bohužel neměli termín a tak tam fenečka ležela nějakou dobu, sama jsem si ji ulozila do chladiciho boxu, zavolali ve chvíli kdy začala probíhala kremace….odpoledne jsem si jela pro urničku a přívěsek s popelem….jediné, co vadilo tedy mně osobně, byli jejich psi, kteří u mně byli když jsem tam byla se svou fenkou, to jsem fakt nesnesla, ale okamžitě je odvedli, kdyz jsem je o to požádala…popel jsem chvilku nosila, pak jsem nějak nemohla, blbé myšlenky, tak jsem ho i s přívěskem dala zpět do urničky…tu mám na chalupě na místě, kde to milovala… ,