….faktem je, že kdybych před pořízením koček navštívila tyhle stránky a předtím IFaunu, tak bych bývala do žádné kočky nešla….faktem je, že mně tehdy iFauna vyléčila z blbého nápadu pořídit si BOCKu🙂
Příspěvky uživatele
Kilian
….mám tři kočky, nedělá to ani jedna, ale mám klidné plemeno, které tak nějak všeobecně je v pohodě se vším a všemi….kdysi jsem zachraňovala o dovolené zatoulane i když poměrně soběstačné kotě a když jsem viděla jak vyvádí venku, živě jsem si to dokázala představit jak by to vypadalo až bude v bytě….takže ano, je to možné..ale jsou i jiné věci, které kočky dokáží… ..
..já nic takového ve smlouvách neměla…
…šacuju na holubinku, taťka je sbíra a konzumoval…my jen hřibky, klouzky,lišky, bedly a podhřibaky
..nic mo nedluziš, za to zapůjčení přepravky jsme se už vyrovnaly….dál bych to opravdu neřešila….
…oba moji ragdollové byli ve společné domácnosti se psy, ale nejvíc si s naším psem vyhraje nalezenec jakoperšanka, která se narodila bůhví kde…
….kamarádka ji měla propletenou v takové jako obruči a bylo z ní obrovské kolo…když kvetla, bylo to úžasné…..
..jakýkoli pes z podvodného inzerátu🙂navíc jsou to psi jaké svět neviděl….
…děkuji za nabídku, ale nevyužiju ji….
…tak uvidíte….Keliš do sebe názvem všechno, ale mně už se to tak trochu eklovalo….od Žufrika jsem brala a velká spokojenost, jenomže jsem porizovala novou ledničku s malým mrazákem a tak už beru masa max tri kila a tak se mi nechce Žufrika s tak malým množstvím otravovat….
….já tedy brala barf maso (tedy ne od teto firmy), ale přestala jsem, bylo trochu unavené, takže už delší dobu beru pro motýla a kočky z řeznictví klišku, kterou mi řezník namele a skelety, přičemž pokecá vždy s Kelišem,kterého zve do krámu, ty mele, tedy ty skelety pro změnu kamarad, občas doplním rybami, kdyz jsou u nás v obchodě v akci ….je fakt, že mám ale úplně jinou spotřebu než Vy s ohaříky…
..ta kvetoucí kytka je krásná voskovka, většinou ji ale lidi mají zavinutou s nějakou oporou…pořád se na ni chystám, ale zatím jsem na ni nenarazila…
…jé děkuji, ale vím o dvou cvičácich, kde s malými plemeny cvičí podle zkušebního řadu pro tato plemena, ale to mně moc zatím nechytlo, mně to baví mezi těmi velkými psy a Kiliána taky tak beru🙂
..děkuji
…a kdo jako chutná moc?
…..nic se nedá sto procentně vyloučit…
….koně ano, psa ne, cožpak se tady psi snad krom války kdy konzumovali….
….nevadí mi jist jakekoli zvíře krom psa, kočky, hmyzu , potkanů , pokud je humaně poraženo, ale moc mi vadí ten způsob jakým je s nimi zacházeno v tomto směru s coby jatečnymi zvířaty …vztahuju to i na vejce, ty beru pouze od domácích pipek…no a psa ani kočku ne z toho důvodu, že se prostě tady nekonzumuji….na druhou stranu mám králíky a morčata mazliky a neváhám si dát dobře upraveného kralika, morče mi ještě nikdo nenabidnul….
…Ty chceš bengála?🙂
…tak naší cestování snáší v pohodě, ale jsou zvyklí cestovat od mala….no možná proto, že jsou to ragdolové a jakoperšanka….