….teď?
Příspěvky uživatele
Kilian
….střední pudl….sportovní pes, doma nelina, není agresivní a zvládne celá rodina….anebo se jděte na ten cvičák podívat, dnes se tam cvičí všelijaká plemena…uvidíte je v akci, popovidate s jejích majiteli a pak se v klidu rozhodnete…popřípadě jděte na nějakou výstavu se podívat…..
….koupi, je to roztomilé😠
….koupi, je to roztomilé😠
..přímo Vlkov nad Lužnicí….
…..z Veselí směrem na Třeboň…piskovny…
….proč hned zlomené srdce…vzpomínám třeba moc ráda na taneční, tam jsem randila se svým taneční kem platonicky a vzpomínám dodnes, bylo to nevinné a moc hezké….
….ano ve Vlkově, ale jsem na dovolené až v srpnu….
…..vím, že docela úspěšně kousek od naší chalupy pěstoval nebo pěstuje Kouťák….já si tedy některá zvlásť hezká nebo zajímavá pamatuji dodnes a občas zavzpomínám….
….tak předpokládám, že na to koukal asi kde kdo…navíc vím, že na tenis se svým přítelem koukáte pořád a nejen na něj ….
…..letos to tedy byly tenisové žně….i slza mi ukápla….
..díky
…..na druhou stranu já si klíště přinesla z povalováni se na posečeném….
..s tou srsti u morča mně to napadlo také…diky
..zeptám se asi úplně blbě, ale nedá mi to,jak je možné, že klíště nikdy nechytlo jak morče, tak kralik, i když se pohybovali v prostředí, kde ho pes nebo kočka chytli běžně..
…už když jsem chodila s bývalým manželem tak věděl, že až budeme mít vlastní bydlení, bude pes pořízen, sice jsem si ve zdraví i v nemoci musela všechno okolo něj obstarat, ale doma ho snesl a měl ho rád a dokonce se mnou chodil i na cvičák nebo jezdil na psí tábory….no a pak užbyl pes stále,takže se z druhé strany vědělo, do čeho se jde….na druhou stranu plně chápu a neodsuzuju toho, kdo zvíře doma nechce, ale holt se musí komunikovat a sdělit navzájem své představy, ale to by mělo být samozřejmou součástí každého vztahu….
…už když jsem chodila s bývalým manželem tak věděl, že až budeme mít vlastní bydlení, bude pes pořízen, sice jsem si ve zdraví i v nemoci musela všechno okolo něj obstarat, ale doma ho snesl a měl ho rád a dokonce se mnou chodil i na cvičák nebo jezdil na psí tábory….no a pak užbyl pes stále,takže se z druhé strany vědělo, do čeho se jde….na druhou stranu plně chápu a neodsuzuju toho, kdo zvíře doma nechce, ale holt se musí komunikovat a sdělit navzájem své představy, ale to by mělo být samozřejmou součástí každého vztahu….
….na to je, respektive bylo nejlepší, se zeptat chovatelky, od které štěně máte při jeho pořizování…
….tady z toho mi ale tak nějak vyšlo, že nápad s kočkou je náhlý, kdy už zadavatelka s partnerem nějaký čas žije….bydlení s kockou je takový zásah do života, že kdo k ní nemá vztah, chápu, že ji prostě nechce….takže je na zvážení, zda je to náhlý nápad anebo letité toužení, které si může zadavatelka konečně splnit a zda o této tužbě ví partner zadavatelky od samého počátku jejich vztahu….
Zdravím, za sebe bych chtěla moc poděkovat za vlídné přijetí na Vaše stránky a možnost být opět se svou “fauňáckou rodinou"….a moc děkuji zato, že když jsem měla jakýkoli technický problém, byl diky Vám okamžitě vyřešen….nápad s dárečky sice nevyužiju, ale nápad moc hezký a jistě udělá spoustu radosti🌷