….a teď poraď jak rozfofrovat barák se zahradou, kde celý život žiješ, miluješ a předpokládám, že zůstane v rodině, která má k němu alespoň nějaký vztah….
Příspěvky uživatele
Kilian
…nevydržela…je to šlendrián😠
….tak fotka nahrána,uvidíme zda vydrž uložení prospěvku….
….diky zkusím….
..bohužel mi nejdou uložit fitky, buď se nahraje a neuloži anebo při nahrávání je celé pole červené..
….teď je Kelis se mnou na dovolené a krom přípravy na zkoušky hlídá vnuka, tak občas odpadne….
….děkuji….
…..já také…
….držte se🌹🌹
..dcera ani teď vnuk to nedělali, ale musí se jim to prostě vysvětlit..
…no jo no….
….no ono se nic nevyřeší, ale naopak zhorsi
….pořizoval, ale když se rozešli, tak asi po čase zatoužil po nové rodině nevim, neznám nemohu soudit…..no zase tak moc staromódní nejsi, když s přítelem žiješ na psí knížku…
…to jsem nevěděla, ale tak třeba toužil po dítěti, které bude moci vychovávat spolu s milovanou osobou…
…ono to není o lhaní….prostě k tomu člověk tak nějak dozraje….na začátku nechceš, nemusiš, nemáš potřebu, ale u někoho prostě časem ta toua po dítěti nastane….známá děti nikdy, dílem se jich bála, dílem nesnášela a před čtyřicítce ji to chytlo a než otěhotněla,tak jejímu okolí z toho málem hrablo…dneska je to úžasná matka, pravda cizí pořád nemusí…. Já tedy žádná matka ani babička toku nejsem, cizí mně fakt nezajímají, než kouknout do kočáru, tak to raději ta ošatka koťat, moje máma to vůbec nechápe, ta by se pořád s těmi hádanky zaobirala, ale vím, že bez dcery a vnuka by byl můj život opravdu ochuzený…dceru jsem vychovala,pomáhám ji, ale vzala na vědomí, že hlídací babička fakt nebudu…
…tak vzhledem k tomu, že se jedná o dopravní nehodu, volat l. 158
…anebo až Canka uvidí bývalého s novou rodinou, tak zjisti, ze ji to nedělá dobře….prostě je tolik možností, že opravdu všechno ukáže čas..
…tak časem uvidíte
…chápu, definitivní čára za touto etapou a pocit naprosté volnosti….což nevylučuje přátelství mezi vámi i nadále….na druhou stranu člověk když má nového partnera, tak se pak může hodně změnit, to ohledně vašeho bývalého manžela….
…opravdu záleží na lokalitě jak jsou kde soudy vytížené…vše jsme měli s bývalým manželem dohodnuté a sepsané a k soudu to šlo do pár měsíců a během pár minut jsme byli rozvedení, bylo to tedy rychlejší než svatební obřad….poté jsme šli spolu na oběd a já koupit si klec na králíka..