…..může se špatně cítit, bolesti….kastrovala jsem kocoura a dvě kočky a jak se probrali povaha a chování beze změny…
Příspěvky uživatele
Kilian
Bobi užívejte co to dá….mám nejlepší kamarádku s obdobnou diagnózou…ve své podstatě jsem její jediná rodina….vím co je to za děsivě stavy a často z úplně iracionální příčiny….teď jí umírá na lymfom třetí poslední milovaná 15ti létá číča, tak se modlím aby tu vydržela do pátku, kdy přijedu z dovolené, úplně se děsím, že se zhroutí a bude myslet na nejhorší
….a když pije, tak je to taky potom legrace…. A když nějaký malér a měl by se nosit, tak lehký také není…
,
…pravděpodobně
🌹🌹
….mně to také překvapilo..nezažila jsem, že by chovatelé prodávali na výstavách svoje odchovy natož pak koťata bez PP….koťata a dospělé kočky šlo sehnat pouze v sekci útulkovych spolků za adopčni poplatek, kdy je jim povětšinou vymezené místo na výstavě..
…ale Vy musíte unavit nejen fyzicky, ale i mentálně….takže Vámi zmiňované procházky se berou jako samozřejmost… nejen, že se mi pes líbí velikosti a vzhledem, ale zvážit co to dane plemeno ke svému vyžití potřebuje a zda mu to mohu dopřát….
…..nemnožit….
….co si pamatuju, tak u vícebarevná zvířat se hodnotilo jak ostré byly barvy ohraničené a jak byly v poměru s bílou….ale třeba to hude u koček jinak….zašla bych si na nějakou výstavu a tam bych to probrala, protože jednak výstavní poplatek není úplně zanedbatelný a pak kusute s kockou být na výstavě celý den na rozdíl od psů, takže i kočka musí být navykla na klec a manipulaci a Vy vybavení jídlem, pitím a trpělivosti…jo a klec musí být vybavena zaclonkami nejlépe v té barvě, která podtrhne barvy Vaši kočky ….pokud budete mít zájem, mám dvě sady a dám zadarmo,je mi lito to jen tak vyhodit….
….u nás tedy bouřka příšerná, ale bez ztrát a teď tady leje jako z konve….
….ja radar nesleduju…tady tedy naštěstí bez krup a bouřky….ale je zase horko….alespoň dnes nebudu muset zalivat…
….no musím ten mobil kontrolovat než odešlu, občas si píše jak se mu chce…
…už mivto nejde opravit…..nepřerušovaně….
…u nás jemně leč nepřirozeně pršelo celou noc a teď občas přeháňky…takže paráda….a dcera má dnes narozeniny a dostala zásnubní prstýnek, na to, že je vnukovi skoro devět, tak je to vcelku rychlovka 🙂
..náš kocour kastrovan v 9 měsících, když prvně zaznačloval a na jaře mu bude 11 let a zatím zdravotně naprosto v pořádku…
…Sarah, to je mi moc líto, ale Vy víte jak na tom feňulka je…držte se
🌹🌹
…tož to si pořiďte raději kočku nebo morce a i ty někdy nebudou chtít toto absolvovat…
…to jsem netušila, že bez PP je zárukou povahy a zdraví…I když ono se tvrdí, že vořeši jsou zdraví a chytří, tak asi ano…..
..jenomže on není autista jako autista…navíc, autismus snad mají u klučíka vyloučený….
….držím moc palce aby se ruka co nejdříve zahojila a bolelo to co nejméně.. ..spáleniny jsou hodně ošklivé a bolestive úrazy…