….moc moc držím palce…🍀
Příspěvky uživatele
Kilian
Kelisovi všechny dárky vydrží max půl hodiny, během kr0ere jsou odborně s radostí a chutí odpitvány…už nevím co mu dávat aby to vydrželo a že tipů už bylo neskutečně…..ale obávám se, že dát mu opravdu nerozbitnou hračku, bude ho bavit pár minut…u nás se kočky se psem nejvíc baví při zabalování dárků,jsem z toho trochu na nervy, ale když je to tak pěkně zabaví….hezká hra je, když já zabalím a oni rozbalí….a pak ještě motani se do lepenky, kdy je neodradí ani následné rozlepováni a depilace….
….nejste, ja bych odjela také a to den předem, páč to mohou práskat od božího rána….co to je prosím za psí škoku, když je nechá klidným tohle bouchani vůči psům, nechápu, neškodilo by napsat recenzi, ale chápu, že je to v rodině a nedělalo by to velkou škodu….
…u nás byl kromobycejne s pyrotechnikou zatim klid….Kelis reakci nemá, ale příjemné mu to není….
…u nás byl kromobycejne s pyrotechnikou zatim klid….Kelis reakci nemá, ale příjemné mu to není….
…tuhle pomůckuu mám ze cvičáku….
💐
…my jsme s Kelišem cestou do práce potkali čerta s Mikulášem a andělem….byli krasni a nijak to s Kelišem nehnulo….
…..taťku to moc bavilo….doteď pořád vzpomínáme…
…jako mladá jsem nosila žluté zlato, pak mně to okolo padesátky přešlo a cítím se dobře v bílém plus se mi v něm více líbí kameny….ale třeba moje maminka nosí žluté zlato pořád….
….můj taťka vařil,zavařoval, pek…a výborně….na vánoce vyhnal mamču z kuchyně a vše udělal, nenechal si to vzít….já pokračuju v téhle tradici, když už není, jen s tím rozdílem, že mamca s bráchou chodí na Štědrý den ke mně…
.to já bych vám dala co by jste si řekla, kvalitní švadlena aby pohledat…kdysi jsem si nechala sit, a nosila pořád, nic na tom nepovolilo, bylo to nesmrtelný ještě mám schovano…
..jé Bobi, škoda, že nejste z Prahy, to bych si vás platila jako osobní švadlenu, napady jsou, ale ruce levé….teď řeším co na sebe dceři na svatbu…
..tak piju max 2 skleničky suchého bílého anebo šampíčka….ale většinou jednou za čas….kamarádka vinárnice si už zvykla, že mi u sebe vaří pravidelně kafe…neb má vinarnicku takřka pod mým domem, tak k ní na to kafe chodím pravidelně když jsem doma…
…to jsem vůbec netušila, že až takhle…moc moc držím palce aby bylo co nejlepe🍀
.krasnej pesan…velká gratulace k úspěchu odchovu..
Gratuluju
….dneska jsem tam byla se podívat…
..obrovská gratulace a hluboka poklona ….
…..no zatím to radil jedné z tazatelek….doufám, že jeho pes tu reakci mít nebude…