..zdravím všechny, tak dneska Keliš splnil zkoušku StPr1 za 98 bodů ze 100…je to vyhledávání dvou předmětů z filcu o rozměrech 10 x 3 x 1 cm, které rozhodí rozhodčí na ploše 20 x 30 m a pes je musí do 10 minut najít a označit….vítr tedy byl šílený, já promrzla a psa to málem odneslo, ale máme to…
Příspěvky uživatele
Kilian
😀
….no mně by v noci asi trefil šlak..bohužel mi to nejde přehrát…
…kamarádka se kácela smíchy, když krabice putovala po bytě….
….čerstvá zkušenost s kotětem ragdolla, které jsem nadělila kamarádce….byt plný různých sošek a kytek, k tomu na zdech kočičí poličky a tak….takže po přinesení když se rozkoukaval, tak nábytek kočičí využívá plně, kytek si nevšímá, sošky si prohlédnul, ale nezajímají ho už, rolety na oknech jakbysmet, jediné co poničil je síť na balkoně, kdy prokousnul dvě oka,ale dnes už si ji nevšimne….nejvíc ho baví vlézt si pod krabici a vchodit s ní po bytě… .
..to rozhodně ne, mám srovnání s peruáncem, který s nim bydlí..
….je fakt,že jdou dlouhověcí oproti třeba vašemu plemeni, ale víte jak, může se stát cokoli a jsou zase trošku víc rozbitnější, ale vzhledem ke svým možnostem bych už po jiném plemeni nesáhla, i když chutě jsou převeliké…
….cuy morče…
….diky moc…..no zraje jako víno…
…..to je totiž pro mně nejlepší vydání..ještě tedy za knížky…
……no šikovnějším….
…..no on sportovní výcvi jde občas docela do peněz a hlavně je časově náročný, ale Keliše i mně moc baví, jinak by se to ani dělat nedalo…a asi by mně nebavilo chodit po konkurzech a pokud by se zdařilo a pes byl na nějakou roli nominován, tak asi je za to hodně peněz, ale jste i se psem otrokem scénáře…a co když tam bud něco do čeho bych ho musela tlačit, já nevím asi ne…ony ty peníze nejsou všechno a znáte to světska sláva polní tráva…
Zdravím,na jaře mu bude sedm…..no já nevím….myslím,že raději tuhle kariéru ponecháme šikovnějším.
…..děkuju moc…🙂
…dneska Keliš složil zkoušku IBGH3 na 95 bodů…já si trochu pobulela, pak se na cvičáku nacpala vepřovým gulášem se šesti a šla ke kamarádce seznamovat její kotě ragdolla s naším Kelišem…kotě párkrát zasyčelo, ale za chvíli už byl klid a odpoledne už spolu pospávali na sedačce…
….no ale i to jednou stálo za velký strach, kdo to chytne….a věř,že plíseň je dost hnusná i u zdravých lidí…tak asi tak…..
…..náhodou proč trávit čas u plotny, ja si vařím i na čtyři dny, kdyz mi to chutna, tak mi to tolik dni nevadí
….nemusí u zachraněné kočky to byly dva flíčky suché, jak po rvačce….vet už u dveří mrknu a trefil se, ukázalo to pak prosviceni míst a kultivace seškrabu…
…..no též to ale mohla být plíseň a mohlo se doma splesnivět…zažila jsem u záchraněné kočky, takový dva suchý flíčky se stroupkem, říkala jsem si,že to stroupek po rvačce, ale šla jsem, protoze mi to nedalo a ona to pliseň….najdi si fotky, vet mi také nějaké ukazoval jak vypadá člověk co chytí plíseň od kočky nebo morčete…léčba tehdy nebyla levná, kočka dohola a hrůza děs, kdo další z domácích lidi nebo zvířat to chytne….nakonec to měla jenom ta Bobina
..ne tam hraje velšteriér..dokonce he to tam několikrát zmiňováno…a erdel je velký pes