😀👍
Příspěvky uživatele
Kilian
…nojo je to taková hračka no…
… ale na malý klínek kouše a děláme zakus i na delší vzdálenost a dělali jsme i v řece v létě, kdy si musel k figurantovi doplavat….
….obrana je náplň jiných zkoušek, na ty my nechodím, na ty jje motýl moc malý, ale chystáme se na příští rok na zkoušku ZMPO, kdy pes musí oběhnout 4 makety, vyštěkat figuranta, pak je tam myslím že výslech a bočni doprovod figuranta, odolnost proti nápřahu a hlídání predmětu…
….tak ať je vám brzy zase dobře….
…..no vzpomeňte na Maxe.. z vlastni zkušenosti vím, že kočka psa nikdy nenahradí…ale vzhledem k tomu, že mamča doma zvíře nechtěla,tak bych tenkrát brala všemi deseti i tu kočku….no vzhledem k tomu, že je pisatelce deset let, musí holt akceptovat možnosti a toleranci svých rodičů….
…….moc, moc držím palce aby se pejsek stabilizovat..
…jé děkuji🙂….no závody jsou vždycky rozdělené do několika kategorií, kdy každá je náplní nějaké zkoušky,navíc pořadatel závodu může upravit….takže například tyto měly tři kategorie, a to ZZO v plném rozsahu, pak IBGH2, kdy se vypustila chůze na vodítku a průchod skupinou osob a jelo se tedy pouze na 80 bodů a ZVV1, kdy nebyly stopy, ale pouze poslušnost a obrana….my tedy šli podle IBGH2, kde byla chůze bez vodítka (psovod jde dle určitého vzorce, kde se musí dodržet- počet kroků v určitých úsecích, obraty, zastavení, změna rytmu chůze), pak je odložení za pochodu v sedě a pak v leže, ze kterého se pes přivolává, aport, vysílání psa vpřed, kdy pes musí na povel běžet přímým směrem a na další povel okamžitě lehnout a dlouhodobé odložení psa, kdy pes leží po dobu cvičen dalšího psa a psovod je od něj 30 kroků otočený zády po celou dobu, je tam minimum povelů, pes se neoslovuje, nelze mu nijak pomáhat dalšími povely nebo rukou a vyžaduje se rychlý, přesný a radostný projev psa…
……..děkuji, no je to legrační….
Zdravím, tak dneska moc příjemný závod na Všestranném psu Zbraslavi,v kategorii dle IBGH2 máme pěkné druhé místo, o 1 bod méně než vítěz….celkově přišel o čtyři body, tři u chůze a jeden za aport….
🌷vše nejlepší
….to dáte s tou zahradou, teď to takhle probíhá u našich mladých, ty ještě dávaji dohromady přirodní bazen na zahradě po původnich majitelich… ta vaše chaloupka by si zasluhovala nafotit a poslat do časopisu Chatař - chalupář….těch s citem opravovanych chalup a chat už moc není….a u vás to z fotek dýchá opravdovým domovem - teplem a pohodou a ještě je to krasné
……líbí a mocinky moc….
….po té jsem vždy toužila, hlavně v ní mohou být kytky….vím, že i fotky pokoje co jste tady dávala byla moc hezká, prostě můj šálek kávy…..
…..máte to moc hezké…..
..zhruba tak😀
…..děkuju🙂no řekly jsme si s kmarádkou, že není čas crcat se tempem co rok to zkouška, tak jsme se do toho obě opřely, ale na tu posledni už jsme fakt šly takřka s odporem…
…..😀úplně to vidím…kdysi jsme takhle s děvčaty spřádaly plány na jedné diskuzi na téma filmový festival v K. V. , v čem bychom tam jako ohromily….i vzpomněly jsme si jak jsme se maškařila o prázdninách z půdy u babiček…já si vzpomněla, jak jsem chodívala naproti tetě na zastávku vlaku, když jezdila z práce domů….měla jsem růžové šaty naší mamí když šla za drůžičku, které jsem střídala s dlouhými bílými šaty nevěsty oné tety, k tomu její staré boty o cca 5 čísel větší na vysokém podpatku, ve kterých jsem se pravidelně po cestě bořila v roztopeném asfaltu..v ruce jsem pak nesla plastový košík, ze kterého vykukovaly dlouhe uši mého králíka….teta vždy pracovala k mrtvici, neb chodila v elegantnímch kostýmcích a domů jsem musela jít deset kroku za ní škarpou… no ten kostým uklízečky by se také dal dohromady .
…no na druhou stranu, když bychom ho přidělali na násadu, mohl by jít hrdě i za vykulený mop…
…..přesně 😀