….ale ano pokud čtěte příspěvky od Leithian ….proč myslíte, roky jsem terarijní zvířata chovala…
Příspěvky uživatele
Kilian
…..hele vy tady pořád dštíte oheň a síru na kočky, ale co hadů a jiných terarijních potvor uteče a vleze lidem do bytu a na zahrady….sice nic nesežerou, ale zase na kolik vyjde výjezd policie, jejich následný odchyt a ubytování a to pominu ten šok, když na někoho vykouknou…spousta lidí z nich má fobii a to vám nepřeju zažít, když se s nimi takový člověk nedobrovolně setká….
…..ja vím Jani, omlouvám se, to mi jen tak ujelo, ale kachlaky je moje srdcovka…
….hele, ale z toho musela být radost převeliká👍
….tak se budu přisti rok těšit🙂
……..tak ale šikovný kamnář s kominikem by je zresuscitovali ne?…po nich jsem vždycky toužila….
…na Zraslav jezdím jenom na závody na Všestranný pes Zbraslavy, příští rok mají 70.let výročí založení….Kyje ani Stodůlky neznám…jenom Libeň, ty hodně dělají a Hostivař z dob svého mládí, ale to už je léta páně….
..děkuji….já z Vysočan….fajn cvičák je v Jinonicích…
…jé tak to bych měla dárek k mamčiným narozeninám v únoru….
….dobré prý byly i Chaloupky od Javůrka a Bílá voda a Vyhnání Gerty Schnirch od Kateřiny Tučkové, to na mně také čeká
….dvě kočky poctivě zahrabávají, třetí to nechává volně ležet….naštěstí v 95 procentech vykonaji když jsem doma,takže okamžitě zabavim…
…..tak napsala jsem to špatně….teprve dva roky🙂a je to opravdu běh na hodně dlouhou trať….
….my na chůzi pracujeme dva roky krůček po krůčku…
…..moje maminka byla oběma díly nadšená….mám je teď doma a až přijde ta správná nálada také počtu..
….a jestli se mohu prosím zeptat odkud z Prahy, ja jsem totiž taky…..
…..to nemohu posoudit, zatím co jsem na cvičáku viděla, tak dělají to tam lidi, kteří úspěchy ve stopařině mají…..
….ale tak to samozřejmě, nic není univerzální…..já po letech viděla čtverce dělat poprvé neb jsem se skoro po třiceti letech vrátila ke sportovní kynologii ….
…….nikdy neříkej nikdy🙂abychom vám pak jednou netleskali až budete na té bedně😀
….těch možností je dnes fakt nepřeberné množství, navíc se dají u dnes dělat pouze stopařské, obranářské zkoušky anebo z poslušnosti….ty z KJ Brno jsou fajn ….no a u zkoušek i závodů jsem byla penalizována vždy pouze za to, když pes zaostával , předbihal se anebo vybočoval při chůzi od nohy, nikdy ne za to, zda má nebo ne vybočenou hlavu…
….tak já bych ty čtverce zase tak nezatracovala..kamarádky pes ze cvičáku na nich začal a letos uspěl na ZVV3 stopě za 98 bodů a je to boxer…teď už na nich začíná zase se štěněte dalšího boxera…no a přesné návody,já je chci znát, mám pak možnost si z nich vybrat anebo kombinovat tak aby to mému psu vyhovovalo….