..opravdu velká gratulace k vaší první a doufám že ne poslední knížce….mám stejný problém jako Dája….moc ráda bych v tištěné podobě, ale na dobírku…
Příspěvky uživatele
Kilian
….děkuju…..😀
….nádherné holky, hnědá se mi tedy s prominutím líbí víc…mohu se prosím zeptat, kde je to foceno…
…těmi místy chodívám občas po cyklostezce od mého baráku k Hořejšmu rybníku a pak dal kolem neandrů Rokytky ke hristi/sportoviště, ohnu to doprava do kopce okolo pár zahrádek a jsem v trešnovce..chodím ale tou první cestou, takže ovce nepotkavám… ve Vítkově čtvrti tam bydlí kamarád, tak k němu na kafe…jinak velmi často to beru od toho hřiště doleva přez mostek a dal směr Kyje…jsou tooc hezké procházky, které vydají na pár kilometrů…
..tak se drž Jani….snad to pneu nebude, moc budu držet palce…..
Bobca:Jani-nevím,jak ho snáším,ale po 3 dnech je mi mnohem líp😀takže asi dobře…psala jsem-žebra nebolí..Ale malátnost ještě přetrvává..😴
Raduš-ty musíš být na ty doktory fakt vysazená😟Pořád oponuješ😇Já si myslím,kdybych tohle “léčila” doma,tak už tu taky nemusím být anebo by mě odvezl někdo do špitálu-což bych teda nechtěla..Děkuji doktorce za ten lék-asi ho jen tak zbůhdarma nepředepisují-za tolik peněz..A že jsem ohrožená skupina??vím..cukr,cholesterol…atd..kdybych zhubla..😎Ale je mi holt o 13let víc než tobě a v tvém věku jsem žádné nemoci neměla..prostě chci ještě dožít v klidu,ať vypadám,jak vypadám😇😎🙏Raduško--prosím!!já když čtu ty stavy,kterými procházíš..to zvracení,průjmy atd!!a to nic není??😇
..ten Paralen jsem si vzala jen ten první den a 1 v noci,pak jsem ho nebrala..Protože horečky nemívám..Nekašlala jsem..První dávku toho Paxlovidu jsem si vzala ve středu v 10-čekala jsem na zboží v lékárně..To už jsem tam šla s těma bolestma třeštěním hlavy a malátností..Ještě jsem si nakoupila pečivo vedle v Hrušce-s rouškou a metelila domů…Prospala jsem den..V oci jsem se už nemohla ani otočit a o WC jsem psala..Byla jsem rozhodnutá,že ráno zavolám doktorce..Jenže jsem nechtěla ještě plašit a čekala,jak zabere ten lék..Takže jsem to vydržela další den a noc a ráno to bylo nepatrně(ale bylo)lepší.,Tak jsem nikam nevolala..Pak jsem začla teprve kašlat..tak jsem si vzala Erdomed a beru ho ráno a odpol.
Evi dík,že jsi napsala o dalším případě těch žeber👍..ono i všeobecně kosti..třeba zápěstí..No prostě celá Božka mě bolela..S tou chutí a čichem je to jaksi na střídačku..Vím,že piju kávu,ale necítím ji..
….ona čich ani chuť neztratila, ale ta žebra, to prý byl děs a samozřejmě obrovská únava….jsem míč ráda, že už je vám lépe…ještě aby Janina se dala nějak do kupy….já covid měla, ale krom ztráty hlasu, únavy a úbytku 10 kil jsem byla v pohodě, chodila jsem ven se psem a přegruntovala celý byt…hodně mi pomohlo na hlas popíjet skoro horkou vincentku…
..kašel neměla…
…kamarádka těžká cukrovkářka s dalšími zdravotními problémy chytla kdysi covid, příznaky jako vy Bobino, strašná bolest žeber, vzhledem k tomu, že je vysoce rizikova byl jí predepsan lék jako vám, během chvíle velká úleva…ale ta žebra bolela prý strašně….
….já teď dopijela zásoby vincentky aby neprošla, vždycky jsem si dala láhev vychladit a docela mi to i chutnalo a bez střevních problémů , ale i teplá byla v pohodě…
….pamatuji si….
…před třemi roky jsem objevila úžasného malíře - lakýrníka, mladý kluk, ale skvělý….přijde, sám si vše polepi igelity….odsouvá také všechno sám….po vymalování vše vytře, sunda igelity a odchází…ve své podstatě není co po něm uklízet, ceny má velmi příznivé…komu jsem ho doporučila, ten byl navýsost spokojený…tak mu vždycky navařím a napeču…
…hodně sil🌹🌹
….jsi fakt dobrá👍🌷
🙂👍
…..no Jani prostě to musíš dát, nic jiného ti nezbude…..jo a tu vincentku musíš popíjet co nejteplejš …
….to je mi moc lito, ze hsi v takovém stavu, drž se
….tak ať je brzy lépe….dneska když je někomu blbě tak si snad už ani testy nedělá, ani já, beru to prostě jako virozu…
….právě,
….to se tí ani nedivím…
…kamarádka šla, ale už fakt nemohla skoro chodit, je jí po šedesatce, navíc onko pacient, bral si jo do parády onko - ortoped a nyní když je v klidu tak ji odoperoval…měla to v epiduralu, protože jednou z onko diagnoz je nádor mandle, takže vzhledem ke stavu krku, volili epidural, říkala, že kdyby to byla bývalá věděla, tak by do toho nešla, pro ni opravdu velká zátěž a říkala, že s druhou nohou už to doklepe….