….tak my ještě dneska naposled na závodech v Libni…první a druhé místo se dělilo s 95 body, my na třetím o bod méně za 94 bodů….
Příspěvky uživatele
Kilian
👍nádhera
…tedy tedy zírám 👍..klobouk dolů a hluboká poklona….
acher:Děkuji a i vám gratulace s vaším úžasňákem,kterého moc obdivuji.👍🌼
…..jé děkuji moc…
Zdravím Jani a moc děkuji…no Jani on je ale docela náročný na pohyb, sice se dočkáže i povalovat, ale zase ne dlouho a pravidelně a potřebuje zaměstnat hlavu…tedy má zkušenost..hodně často se jim přezdívá malá borderka… no Keliše zase na cvicaku zvou malou malinou😉
….převeliká gratulace🌹
…..no ono je to vždycky tak trochu o strach aby nebyl pomuchlán či sežrán🙂
….a tak snad ne🙂děkuji….
….díky…..ale stejně ti závidím….jak já bych chtěla velkého psa, ale prostě už to nejde a tak jen na těch závodech tiše závidím…tak ať je ta puberta rychle za vámi…..
🙂🌷
….já vím, ale prostě bych to nedala za sebe…
…..ó děkujeme🌷
….děkuji 🙂
….není to ono…jsou to tekuté parfémy…podívejte se na jejich stránky…..
…s čím bych tedy měla problém hrou ta jednodenní kuřátka, to bych fakt nemohla vidět jak na tom debužírují….
Zdravím, tak dneska Keliš první místo v kategorii ZZO1 v ZKO v Jílovém a zároveň získal cenu Jílovsky talíř, která je udělována vždy tomu psů, který že všech závodníků nejvíce rozhodčího zaujme…
……tak vám tedy pěkně děkuju, udělala jsem nákup přes tisíc korun….no ještě že to je tedy za toho Ježíška…
…mám už doma a voní krásně i když prozenu sušičkou, koupila jsem si tři různé vůně ve vzorcích a která se mi bude nejvíc líbit, tu si pak koupím ve větším balení…koupila jsem k vánocům i mamce a kamarádce…
….ale Vy asi nejste úplně z Prahy, ja bohužel jen tam, kam jede MHD….ale děkuji za velmi vstřícnou nabídku…
Zrzavci:Ještě jednou díkec, za upřímnou radost.
Killianová- s tou dobírkou to asi neovlivním.
….to mně moc mrzí…