…no jo no ..nepočetla jsem co odesílám….
Příspěvky uživatele
Kilian
..koukám, že mobil opět zapracoval po svém….a já už to včera po sobě nepřečetla a pustila to do světa….
….to je mi moc lito…že takhle….🌻
..ale ty přeháníš…je rady spousta skvělých psů, se kterymi se pracuje nebo vysravuje….já vždycky slintam nad tou tvou skvostnou feňulí….dočkají času a uvidíš jaké budete na cvičáku hvězdy….
😀když on se nerad šatí, tak z toho asi nebude nic….
..děkuju moc a já držím palce vám🌺
..děkuju moc….
…děkuju moc….
….děkuju moc..moc si toho vážím, ale především je to můj milovaný parťák, který mi moc a moc pomáhá….jsme spolu ve své podstatě neustále….ty zkoušky, to je spíš zúročeni toho, že papillon je velmi sportovní pes a jenom procházky mu opravdu nestačí….no a Keliš je obzvlášť sportovní, tak prostě jenom vymýšlím čím dalším ho zabavit…..bohužel ho baví většina toho co je mu vymyšleno a předloženo🙂
..děkuju…no celkově od roku 2021 je to dneska jeho třináctá zkouška ….letos složil čtyři: na jaře ZMPO a ZZO2 a teď na podzim STPR2 a STPR3…což potvrdilo že je vcelku všestranny…..od zítřka s nim začínám klasickou sportovní stopu, pokud by to k něčemu bylo, chtěla bych zkusit trioddílove zkoušky pro malá plemena….no a na jaro se chystáme na ZZO3, což je poslušnost podle ZVV3, pouze se tam snižuje váha aportu a snižuje se áčková překážka což je můj největší sen, tedy zatím🙂jinak má složeno: BH-VT, IBGH1, IBGH2, IBGH3, ZZO ZZO1, ZZO2, ZMPO, ZOP, ZUP1, STPR1, STPR2, STPR3….dvě zkoušky z noseworku a canisterapeutickou zkoušku, kdy chodil za pacienty do Thomayerovy nemocnice plus umí cviky asistenčniho psa, ale to nemá otestované…
..diky moc…
..jé, děkuju moc🙂
..dèkuju…🙂
…..tak Keliš dnes složil zkoušku STPR3 za 86 bodů..kdy na ploše 30 x 50 m vyhledal do 15 minut pět cizých předmětů o velikosti 5 x 3 x 1 cm z různých materiálů….a tím máme letošní sezónu ukončenou…
..to mně strašně moc mrzí, vůbec jsem netušila, že až takhle….moc držím palce aby bylo lépe a vědělo se….🍀
…to ne prosím….
…jsou parádní…
..ten je ňuňací…
🌻
..u nás na Třeboňsku suchohřibci, ale babička jim říkala modráci….