….to se neomlouvejte, jednak je celkově drobnější a jednak je ve střihové úpravě….
Příspěvky uživatele
Kilian
…dvanáctiletý ragdoll Eda….
..alespoň někdo je u nás větší než ten pohár pro Keliše….
..ten obojek mně obzvlášť mrzí….
..ten obojek mně obzvlášť mrzí….
…..děkuju moc….no navíc všechno z byhet jde ke kamarádům pejskařům, protože s touhle velikosti nikdo nepočítá a granule nežereme páč barfujeme….dostali jsme krásné lehátko pro velikost ovčáka, nádherný obojek, taky nic….jenom gumovou slepici, Keliš ji rozpitval za pět minut a cestovní skládací misku s víčkem, tu užijeme, je menši ale hluboká….
….řka paní své služce “šla sem a přeprala ten lajblík”…nějak tak?
😀🌷děkuji
Kelišák moc děkuje za krásné blahopřání 🌼
…děkuji….ano jsou….jeden z nich je dokonce MS howiků v kategorii dle IGBH3,které se konalo letos v Rakousku
Zdravím, tak dneska definitivně ukončil Keliš letošní sezónu a po čtyřech zkouškách získal první místo na svém jediném letošnim závodě na našem cvičáku a to na Memoriálu Stanislava Skály v kategorii dle ZZO1 s 93 body.
….ano, nečetla jsem to pořádně….a tak proč se ptáte když to máte v textu…..
..píšou to v popisu..4…dvě malé a dvě velké…
…jestli se myslime to stejné, tak mi to seplo ve chvíli, kdy vám bylo tykáno a megi vykáno….ale třeba myslíte něco jiného anebo je třeba všechno úplně jinak….
BUM😀
…ta Perla chudák byla fakt šílená…
….no nevím….já bych od toho utíkala co se dá….
… .navíc to opravdu nikdy nevypadá jako to jejich vysněné plemeno….navíc bych si, i když bych tomu nerozuměla prostě nevzala stěně, které je tak rozklepané, vystrašené a snaží se zmizet kdyz nně vidí….
..zásadní chybou je, že si ty de.bilni lidi vubec takové stěně berou.. .jejich absolutní neznalost a snaha ušetřit za každou cenu….mělo by být i oni trestání za to, že tenhle hnus podporují…
….krmim barfem a co vypadne z osmáků, morčat, králíků a zejména koček, ovci a koní je bráno jako vybraná lahůdka…takže hlídat, hlídat, hlídat….