…..u nás na cvičáku jsou hojně a dělají všechny možné zkoušky, dva z nich se pravidelně umisťují na stupních vítězů….jeden teď nedávno vyhrál závod poslušnost + obrana a druhý poslušnost + stopa…..
Příspěvky uživatele
Kilian
🙂
…..jste moc statečná🌹🌹
balu:Briard není exot!
….za mých mladých let byl běžně na cvičáku, dnes už ne…..a nepotkavam už ani při venčení…..
..u nás si toho naštěstí pes ani kočky nevšimaji, navíc jich mám minimum,ale existuj tuším že lišty na schovavani kabelů nebo tak něco…
….ono to cvičení s exoty má něco do sebe….nic moc se od nich neočekává a tak když se z nich něco vymáčkne je z toho radost převeliká, když nic,tak neni clověk zklamán jako v případě, že si poridi pracovni plemeno a nedaří se….a navíc s exoty člověk musí úplně jinak,takže se neustál uči a rozvíjí…
👍
Dájo, ale tohle už opravdu není k životu, musí být strašně vyčerpaný, proto je tak hubený…..je to strašně těžké, ale další a dalš leky nejdou řešení ….nechte ho důstojně odejít….dopřejte mu klid….je mi to strašně moc lito.pořád na vás oba nyslim….
….budeme držet palce a tlapky….
….použito už na dvě várky prádla, kde je spodní prádlo a nic…jedna se o vzorek, tak jsem tam z malé lahvičky prostě trochu nalila, nevím přesně kolik a v pohodě bez reakci….doporučeno od holčiny že cvičáku a tam je také celá rodina v pohodě….
Thielli:Cože? Kdo říká, ze jsem můra? 😳
(…no, milá Thierry, říkají to všichni… 😄…)
…je krásnà a jak tady rozumně hledí…
Thielli:Cože? Kdo říká, ze jsem můra? 😳
(…no, milá Thierry, říkají to všichni… 😄…)
…je krásnà a jak tady rozumně hledí…
Mi:Jo,jo,taky to byla moje vize i když malé psy z důvodu paneláku jsme měli vždy. Jenže už jsem rok bez psa(po 50 letech nonstop se psem), ale tělo se nelepší a naděje že bych ještě kdy psa měla je mizivá. Těžko se s tim smiřuje.
….to je mi moc líto, tohO se strašně bojim….
……pouze plní vaše přání, chodí na záchůdek, který má doma….
….třeba jednou najdeš,naprosto ideální…..
Jani mluvím z vlastní zkušenosti, na psa jsem roky sama, sice máme vencici tetu, která bydlí na kopci a mamča, která bydlí také tam, takže kdyby bylo nejhůř mohly by ony, ale snažím se to nějak vždy vyřešit po vlastní ose ..vím ale, že si dalšího psa možná už neporadím, mamce je příští rok 82 let a kamaradka má dost velké zdravotní problémy…prostě bez možnosti se na někoho obrátit je pořizování si psa hodně riskantní a nefér vůči tomu psů…
..na cvičáku partnerský pár, každý měl svého, věnovali se jim maximálně, na bigla zlatí, ale když jsem je viděla, tak bigla opravdu ne….a oba dost hluční….fakt to musí být srdcovka a člověk všestranně obeznámen s tímto plemenem…pravda stenatům musí propadnout každ,jedna z nejhezčích…
….a Psí sporty
Fikovnice:Evi, děkuji za upřesnění. Jestli se motýlům přezdívá malá bordera, tak to by fakt nebyl pes pro mě… I když tady ta zdejší papillonka chodí tak spořádaně na vodítku. Ale jak jsem psala, je to už starší pesice…
Já stejně byla celoživotně na vestaje. A popravdě si myslím, že mi pes do mého života nezavítá, myslím, že na to fyzicky nemám a situace se bude logicky stále zhoršovat. Je to škoda… 😢 Např. Dasvo mi chtěl, když umřel Floček, osobně přivézt nějakého opuštěného a smutného pesana. Mmch. ztráta Dasva mě také mrzí!😔
Jani oni ty motýlové jsou svižní do poměrně vysokého věku, potvrzuje to většina jejich majitelů/chovatelů….Jani vím jak moc po psu toužíš a strašně moc bych ti ho přála,ale člově musí zvážit jak moc by to bylo pro něj i pro toho psa…..ja bych si v tvém případě prostě život psem nekomplikovala….spíš prostě mít psa s někým aby byla jistota,že když ti nebude dobře, tak se o něj postará….
Zdravím a děkuji, vím, že jste v nw velmi uspěšní a moc vám fandím…..tak hlavně, že už neprůjmuje….já jsem takhle kdysi měla klokanku na hrudník, byla pevná, stabilní a poměrně hluboká, takže jsem v ní měla v zimě kočku zabalenou v dece, když jsem s ní jezdila v zimě na felinoterapie a krásné se tam vešla, bohužel na značku už si nevzpomenu….zkuste na něco takovéh kouknout…