Jani k tomu se opravdu musí vyjádřit pouze ti, kdo na místě byli a konali….
Příspěvky uživatele
Kilian
….Jani, ta videa jsou k shlédnutí všechna, respektive co bylo pušteno do éteru….myslím, že policie přesně věděla jak postupovat….kdyby to bylo jak píšeš, myslíš, že by toho ten šílenec nevyužil….já se před prací policie na místě hluboce klanim…..ono to jinak vypadá a posuzuje se z pohledu laika na videozáznamech a jinak v reálu z pohledu profesionálů, kdy se přesně ví jak se v takové situaci chovat respektive postupovat….nějak to mám pořád v hlavě….zbytečná nepochopitelná hrůza, která zničila životy nejen těch obětí, ale jednou provždy i jejich nejbližším…nějak víc jsem si letos vážila a užívala, že můžu být doma s nejbližšími…a víc už se k tomu nechci dál vyjadřovat…
..u nás na Praze 9 část Prosek a Vysočany byl do cca 17.00 hod , v klidu, pak se to rozpoutalo…stačila jsem od kamaradky dojet dom ješt v relativnim klidu…pes ani kočky neřeší, nažrali se před chvilkou a teď pospávaji…..
…..a vydechnutí….
🌹🌹
…..já jsem přisleplá a moc jsem to tedy nezkoumala, viděla jsem prostě přání s kaprem, tak jsem automaticky dala palec….mimochodem kdysi jsem K., mladším srazila málem na chodníku, pozdravil a omluvil se, překvapil mně mile jak byl jeho projev normalní a sympatický…
…..tak dneska od Ježíška u dcery předáno….diky moc i za milé věnování..
….tak přeji aby jsi byl zase v plné kondici a kocouřisko brzo a bez úhony doma….
…..přeji všem především zdraví a klidný celý příští rok 2024….víc s ohledem na čtvrteční tragedii asi ani nejde přát…
Bobca:hezký štědrý den😊všem..
Raduš,máš to pěkně vyzdobené..i ty venkovní fotky jsou super..👍O vánočkách jsem letos nemluvila,ale rohlíčky jsem chtěla,to jo(těsto mám v ledničce)..Vlašáky byly stuchlé,tak jsem pomlela nesolené buráky..uvidím,jaké to bude🙂..a biskupák..
jenže-nevím,kdy je udělám,bo jsem jak po koťatech..Došla jsem o půlnoci..Bylo to super,od 4 hodin se hrálo-skoro nonstop-prsty vydržely,jen je dnes nezohnu do pěsti..Ale to se poddá👌Jó,u nás taky nasněžílo..pošlu tohle a pak stáhnu foťák,ať mi to nezmizne.
….píšete nahoře že vánočka na Štědrý den jako překvapení pro dceru..
…..že srdce přeji všem zdraví….a poklidný celý příští rok….
…..že srdce přeji všem zdraví….a poklidný celý příští rok….
….ano má, ale snižování ji ho před nějakou dobou, byla to špičková sestra z dětského ARA v Motole… víc už to nechci rozebírat,protože je to na pytel…
….vánoční gruntování…
….já to nechci dál rozebírat…..
….za ní už bojovala neuroložka, psychiatrička a další u nichž je v léčení a ji ten plný ID prostě nezvýší, i když padá, v rukou nic neudrží a další problémy….a teď ji padl jediný přivýdělek, několik let hlídala holčičku, padnul…a ten vozík ji čeká také….
…to mně moc mrzí…moje nej a jediná blízká kamarádka teď přišla při svém nemravné nízkém ID o přivýdělek….navíc její zdravotní stav se zhoršuje a ve své podstatě se blíží k usednuti na vozík…
….tak hlásím, že používání Puelly ii nadale bez následků, ze vzorků se mi nejvíc líbí zelená….takže jsem dárkový balíček tři vzorků zabalila pod stromeček i mamce, důrazně ji poučim a uvidíme….pak u bych si objednala i velké balení…
….kamarádka, těžký alergiky na kočky své s prášky zvládá, cizí už ne…a když se jí narodí koťata tak je také problém, takže za pomoci prášku se na domácí kočku do jistě míry zvyknout dá…
…..mně ji bude naježovat dcera 26.12., takže to mám pořešené, že místo úklidu, zdobeni, pečení a vaření nebudu nahlížet do knížky….