….
Příspěvky uživatele
Kilian
….
…..
…dnešní nácvik na ZMPO, když je člověk hrdopyšny a nechá se natáčet, tak se moc nedaří…
🙂👍
….on není chytřejší, on je zrádný a když mu dám důvěru a neprovede kontrolu před odesláním,tak ji takhle zklame…
…..morčata mám od dětství a nikdy jsem hrabání nezaznamenala, když jsem je měla venku, stačilo jenom priklopit vrškem od klece a stěhovat jak morčata spásala trávník, nikdy se nepodhrabala…
…na sedni mám SEĎ, na lehni LAHNI,na stůj TŮJ, ale tohle mám pouze u odkládáni za pochodu, jinak u nohy a přede mnou normálně povel LEHNI, SEDNI , VSTAŇ
..nemám auto neb jednak mám hromadnou po Praze už řadu let zdarma a jednak mám špatné oči a jestě horší reakce….na chalupu jednou za rok mně s celým zveřincem na měsíc odveze a přiveze kamarád, jinak vlakem a občas využívám služeb Boltu, zrovna dneska na trenink se psem, kdy se jde lesem a to ja se dopoledne bez lidí bojím…
….děkujeme
…..tak my v poslušnosti jedeme jak dle našeho ZZO1- 3, tak IGBH1- 3, a dělali jsme i ZOP a ZPU1…..teď nacvičujeme na ZMPO…..
🙂mně ne,to mému mobilu….
….teraristických burzách samozřejmě,…
…..jé diky, já si to nekontrolovala a rychle odeslala….
…prodávají na teroristických burzách….
…..zkuste Bodlín Telfairův….mně vyhovoval více, nezapáchal tak, nebyl plachý…..
👍paráda
….do zdravého zvířete bych prostě neřezala…
…..ja se také musím přiznat, že zatím nečetla, ale mám na očích v knihovničce vedle postele…nějak jsem teď s časem na nic…..
Bobca:Niki-čtu celkem poctivě denně👌..ale stát se to mohlo..nebo mám ten můj “výpadek”🙄😏to je škoda..A Zrzka si pamatuju🐈Kolik máš teď těch toulavek venku??
U nás sněží..Já včera šila-se musím pochválit🤗..jak stáhnu foťák,dám to sem..konečně pro sebe kabelku a podhlavníček do křesla..a sešívala jsem kousky-dokaváď se mi chtělo..použiju to asi na potah židle k počítači…🤔Už se na to chystám taky dost dlouho..
….Bobčo, ja čtu také a nečetla jsem to také…