….když jsme u těch slepic, mladí mi ji nechtěli dát do Prahy s sebou a byla to láska na prvni dpohled….
Příspěvky uživatele
Kilian
…znám jednoho závodníka, který nemá se psy týdne zkoušky a obsazuje jimi všechny kategorie na daném závodě….psi mu přitom dělají nádherně, a měli by i na zkoušky nejvyšší….pravda občas ho tam motýl trochu překvapí..
Zrzavci:Dámy, prosím, prosím promiňte, fakt se moc omlouvám, ale já prostě musím, musím. napíšu to tady a zase jdu:
ZM = zkouška mistrů….jede se normálně ZZO, ZZO1 až 3, a ZM, ZVV1až 3…kdy ZZO a ZM se může vynechat..
Já bych chtěla hrozně moc podotknout, že jste vynechaly tu zkoušku nejvyšší a tou je Zet eNko.
Neboli…….zkouška nervůch! Páč každá zkouška bývá zpravidla jeden velký nerf, než to naučím, než se s tím předvedu, takže já si myslim, že by i samotní psovodáři měli mít svou pracovní knížku a když obdrží ZeteNko- stanou se z nich automaticky kynológický mágové 😀 a jdu.
….tak v ZN bych já excelovala….
Ph:rozumim🙂
pak se nekdy vyplati strategie -nedelat ty vyssi zkousky, i kdyz je na to pes pripraveny. Aby si prave clovek nezavrel dvere na zavodech.
….no já nevím zda by mně naplňovalo chodí závody stále v téže kategorii…zkoušky mně moc baví, i když jsem velký nervak, baví mně sledovat kam až se dá motýl posunout….teď je výzva ten obranář…..a ZZO2 kupodivu žebřík jsme měli hned….placení je rozdělené, ale chápe, horší je to se štěkání ve stoje přede mnou, tam má tendenci si sedat…
….problém je, že já se dala na sportovku před dvěma roky a tak nemám načuchane stopy a začít teď stopovat to je spíš utopie a hlavně mně to baví s velkymi psy závodit podle ZZO nebo IBGH…nejedte máme před sebou pár zkoušek a příští rok se chci pustit i do těch stop,tak uvidíme, alespoň ty vlastní by se mohly dařit…
Ph:jestli je ZZO povinná pro zkoušky ZVV
neni
Poradani zavodu se hodne, hodne zmenilo. Je malo psu do trioddilovek, uz to skoro nikdo nedela. Vedou jednoodilovky…Koukala jsem na propozice na Zbraslav, nez jsem to napsala 🙂
Kdyz kluby ted poradaji nejake vyssi trioddilovky - a tim myslim dvojky - aby se zavody vubec konaly, obvolavaji se znami a kamaradi, aby dojeli a mohlo se to konat .
Nebo - kdyz naopak chci ja v necem zavodit - povolavam do boje treninkove partaky, aby jsme si sami naplnili startku a konalo se to…
….já zase zjistila, pokud uděláme ZZO2, tak jsme se závody skončili, podle toho se kategorie nevypisuje a zrovna tak je málokdy podke IBGH2 a podle IBGH3 už vůbec ne…
…ony se dnes závody jedou ve více kategoriích běžně….
…říká se to...
…no jo, vrátím se jak byl Keliš zvyklý…velký psy jsem takhle nikdy neřešila…
ZM = zkouška mistrů….jede se normálně ZZO, ZZO1 až 3, a ZM, ZVV1až 3…kdy ZZO a ZM se může vynechat..
….co tam jezdím, tak mají kategorie ZZO, ZZO1, ZVV1, IGBH2…ZZO teď mají na všech závodech…
…..no já právě nejeden večer travím stříháním malých pamlsku na ještě menší, tak jsem si říkala, jak by mi práci ušetřily nalé granulky….a pak na mně na fejsu vykouknul dotaz o kombinaci granulí s barfem a byly tam strašidelné historky jak ze zdravého psa udělam nemocného a tak jsem si zadala dotaz na netu kombinace barfu a granulí a bylo vymalováno…
…..maso, zeleninu,kosti, vnitrnosti, přílohy, vajíčko, ovoce….
…no kámoška už na granule a lososov olej a Kelis objednané své pamlsky na kterých byl doteď….ten chleba nakrajim na kostičky a bude to mít jako pamlsky taky….právě proto že je tak malý,tak jsem dostala strach abych mu nějak neuškodilo a selský rozum šel do háje…..
…..doteď jsem pamlskovala sušenými pamlsky a dělala jsem jednou za rok testy a v pohodě….
hmn:Kilian, přiznám se, že této větě nerozumím
..kvalitni rgranule mají přesný a vyvážený poměr Ca a fosfor, pokud k nim budu krmit dávkou barfu, tak se Ca a fosforem navýší a je zde nebezpečí pro zdravi psa…
..ano když budu krmit granulemi kde je to vyvážené barfem….
.asi ano
….tohle byly kupodivu kvalitní,, dobrý sponzor…jinak granule dávám kanaradčinu psu, tak se teď pomněje,ještě se musím zbavit lahve losossoveho oleje…
….tohle byly kupodivu kvalitní,, dobrý sponzor…jinak granule dávám kanaradčinu psu, tak se teď pomněje,ještě se musím zbavit lahve losossoveho oleje…