….no já už nemám skoro co fotit….no aport udrží i s těmi par zuby co mu zbyly v hubičce….
Příspěvky uživatele
Kilian
….no já už nemám skoro co fotit….no aport udrží i s těmi par zuby co mu zbyly v hubičce….
….já to u svých velkých psů také neznala, krásné ubytování až do smrti….
….tak to máte veliké štěstí…..
….no takhle ne, ale na zadních zubech kámen ano…
….ano jedná se o čivavy, jorky, papillony…
….prostě ty zuby u rěchto plemen odchází velmi brzo…
…..no ale ono to tak většinou u malých plemen typu např., jork tak většinou je….já mám motýla a před dvěma lety tedy v jeho pěti letech přišel o čtyři zuby a ted v sedmi letech přišel v úterý o další čtyři, a to říkal vet, že je má ještě dobrý…zuby čistíme,je na barfu, pořád něco okusuje a žvýká včetně třeba tvrdého chleba a je skoro bez zubů….
..Jani velká gratulace….
….moc moc držím palce a pevně věřím, že to bude v pořádku
…..jsou nádherní🌷
….já vám rozumím,kdysi mi takhle napadnul motýla sousedovic staf, svého psa jsem vymrštila na vodítku do vzduchu, takže měl jen poslintaný zadek, ale dlouho jsem se budila ohavnými sny a představami…měla jsem potřebu nějakou dobu si o tom povída a z toho se vypovídat a to se vlastně nic nestalo…
….my s dcerou také.
…ano bylo to tak….
….pamatujete výstavu Body The Exhibition, ta měla velký úspěch mezi lidmi…..
.. .v úterý jsem byla u veta na predoperačnim vyšetření ohledně čištění zubů v narkóze….nechala udělat komplet krev včetně poměru vápníku a fosforu a hodnoty má na jedničku…granulí jako pamlsků jsem se definitivně vzdala…díky moc všem na názory…
….moc moc držím palce aby byl pesan brzo v pořádku…
…..motýl nejprve na granulých, nyní už druhým a něco rokem na syrovém mase se zeleninou a přílohami….dnes předoperacní vyšetření kvůli čištění zubů v narkóze, kdy se dělala kompletně krev plus na hodnoty vápníku a fosforu kvůli krmení barfem a vše na výbornou, psovi bude v březnu 7 let…
……no co už nás na cvičáku to lidi mají, tak se jim to pořád trousí po place….
……no co už nás na cvičáku to lidi mají, tak se jim to pořád trousí po place….