…ta se vám ale povedla, je krásná a moc psici sluší….
Příspěvky uživatele
Kilian
..nádhera….
..jj vím….no já nikdy nemnozila ani uchovněné papírky, prostě jsem na to nikdy neměla podmínky…nějak ten chov jde mimo mně….
..jj vím….no já nikdy nemnozila ani uchovněné papírky, prostě jsem na to nikdy neměla podmínky…nějak ten chov jde mimo mně….
..tetování je někdy opravdu umění někdy opravdu děs…..nicméně jak to tak pozoruji, tak kdo v dnešní době nemá, jako by nebyl…jsem moc ráda, že dcera ani budoucí zeťak tohle neabsolvovali a snad se ani v budoucnu nechystaji…na nahém mladém štihlem a vypracovanem těle se mi to libi, ale s tím oblečením tak nějak ne….nejhorší pokoukani tedy pro mně je potetovaná dívčina ve svatebních anebo jiných společenských šatech…na druhou stranu, ale je to opravdu jen věci toho dotyčného….
….no kupovala jsem psa s PP, ale s vadou vyučující výstavy a chov….stal polovinu co stěně do chovu a na výstavy, chovatelce jsem podepisovala smlouvu, že nepůjdu na výstavy a nebudu psa pouštět do chovu…Impact chápu proč to dělá a respektuji….ale pokud bych adoptovala, šla bych tam, kde podmínku kastrace nemají ve smlouvě….
..děkuju moc…
….nezlobte se ale Varaxi to napsala normálně, tedy svůj názor, tak jak se tady reaguje na vše napsané…..ja jsem proti kastracim, z útulku bych si kastrovaného psa nevzala, ale vaše důvody kastraci chápu a respektuji….nic víc nic mín….
…děkuju moc🌺tak ať je brzy dostonáno..
…já jsem ročník 67
…to se narodila moje maminka…
…já taky ne…
…..najděte si chovatele toho plemene, jejich webové stránky a která stanice vás nejvíce zaujme, tam napište, že máte o štěně zájem a proč vůbec, co od psa očekáváte a co mu můžete sama nabídnout…rovněž je dobrá cesta jít na výstavu, kde je toto plemeno vystavovane a popovídat si tam s jejich majiteli….občas bývají i na fejsu skupiny jednotlivých plemen, kde se dá komunikovat, píši tam postřehy a vůbec vše o životě s tím daným plemenem a je tam i sdělováno kdo zrovna má štěňata….
…jestli mohu, to asi nebyla hromadná nabídka,že odteď si všichni potykáme a jedeme dál….s několika lidmi jsem si zde potykala (není jich snad ani jako prstů na jedné ruce), a šlo to tak nějak zcela přirozen, prostě jsme si tak sedli, že to šlo samozřejmě ….velmi respektuji vykani a jsem moc rada, že to tady není tak, že kdo přijde automaticky si se všemi potyká…já i když si se spoustou lidi tady píšeme roky, bych si to u některých vůbec neodvážila navrhnout a to ne proto, že bych s nimi nekomunikovala rada, ake tak nějak prostě cítím, že to vykáni je vhodnější a nijak mi to nevadí, možná naopak?
..jé děkuju moc🌷
…děkuji..
..diky ta gratulaci….pozdravy vyřídím🌷
…děkuji🌻
…já bych se také s dovolením přidala…..
.
..děkuji a osobně Kelišovi vyřídím…..🌷