..ale tam se vyznačí pomyslný čtverec a psovi se zahajuje a ukončuje tahle činnost povelem….ono taky to hledání ve čtverci trávy je u mého psa opravdu diametrálně odlišné od běžného čmucháni si venku při venčení…je tam nesmirné silné zaujeti a pes opravdu misto prohledava centimetr po centimetru, při tom tedy funí jako prase na bukvicich🙂 …..
Příspěvky uživatele
Kilian
🍀
..také jsem našla na cvičáku moc prima partu, která mně vzala mezi sebe tak hezky, jako bychom se znali odjakživa, přitom mne znaji tři roky….berou mně i na velké akce, když se jede fandit někomu od nás a berou mně i na intenzivní výcvikové víkendy do Volenic, čehož si moc vážím….já věřím, že vám to vyjde a budu vám moc a moc držet palce…
….jste skvělá, dokázat s nesporťákem a na takové úrovni co vy s caníkem,to opravdu hluboka poklona…to prostě v člověku musi být něco víc…
.ano, na to jsem zapomněla….
..ja vás opravdu obdivuju, ušefovat tři problematické psy, do toho práce a další, opravdu klobouk dolů….držte se, ono to půjde….holky šikovný tady skvělé rádi…..pravdou je, že to čuchani je opravdu velký záruk pro ty jejich makovičky a spolehlivě unaví….
..u nás tedy bobky mizely okamžitě🙂
..nejenže krásný, ale i moc šikovný. ….ta fotka je do soutěže…
…co z morčat padalo bylo a je pro Keliše i psy před nim největší ňamka….
…u nás chodil kocour pást se k morčatům, když jsem přinesla čerstvou trávu, morčata to neřešila, kocour se popásl a šel pryč…
….to sice byl, ale jorkovou nezajímal….dokonce jsem je spolu občas měla dohromady při zooterapii a ani tehdy nebyla žádná reakce ze strany feny na morče…
….normálně.. měla jsem s ovčouny, s jorkem a nyní s papillonem a problém nikdy nebyl…
….Niky nezlobte se, ale jak jste psala, tak na mně dělá dojem, že se vaše sestra jenom vezla, vše jste zařizovala vy, vaše kamarádka a druhá sestra…tahle se jenom vezla, nezaridila vůbec nic. .tak se opravdu vaší namince nedivte ..pokud se mýlím, omlouvam se, ale tak to z vašich příspěvevku pro mně vyznělo….
…normálně jsi mně dostala💐..děkuju….
…že jo, já nad každou fotkou téhle krásně feny úplně slintám…
.tak ať jste brzo zase v kondici🍀
..ja se omlouvám jak jsem vám odpověděla, jako tydýt….ale ono to tak opravdu je…jeden bezproblémový pes a několik,co si něčím prošli….a vy jim umíte dát nádherný domov, to je přeci taky umění a ne každý by to zvládnul…
..bože, co jsem to zase naplácala….
..děkuju moc.. .no jo, ale ha si hraje s hodinami psem, vy máte tři, to bych zase horko těžko zvládla já….I vy máte můj hluboký obdiv za to jste dělala a děláte pro psiky…
..ja totiž opravdu už jsem skoro slepá….když potřebuji něco napsat rychle a mám unavené oči a neskontroluju mobil, on sám vše vyhodnotí po svém a pak jsou z toho tyhle trapasy….