….ano zatim🙂já mám vše zvlášť v síti kotel, ledničku s mrazákem, TV a tak…..prostě každý svou zásuvku…
Příspěvky uživatele
Kilian
….nádherný kůň…
….nějak jsem vás nepochopila….jako že bych plnou lednici vytáhla ze zásuvky,tak to zatim tedy ne…
…tak ja když odjíždím na dýl, tak krom televize vytahuju ze zásuvek všechny spotřebiče….
..trombocytopenie příčinou lymfom,leukémie?….ale tak to by snad vet řekl ne?
..tak jim zavolejte dopředu, ať vás vezmou jako akutní….
😀😄😀
..pan Mops trochu roztál a i ten čumáček jako by se mu trochu protáhnul😀..jsou oba neodolatelní….
sutrik:Dopoledne tříhodinová procházka.
A odpoledne dvouzkouška (dva různé parkury) v rally obedience začátečnické třídě RO-Z.
První parkur - čekala jsem vše. Od přehrklosti a nabízení různých cviků, přes “to jsem nikdy nedělala”, odběhnutí za někým jiným vytrouseným pamlskem přes půlku haly. I zacvičení velmi slušně bylo reálné. No prostě jsem čekala vše možné. Teda myslela jsem si to. Nedávno jsem přemýšlela o tom, že bychom mohly zkusit stopu. Bonnie mi předvedla, že má talent. Celou trasu prošla pěkně s nosem u země. I otočky a změny směru. A jak jde u nohy pes, který celou cestu čichá? Ano, špatně. A jak cvičí pes, když ho rozptylujete od čichání nějakým trapným sedni, lehni, okolo mě…? Ano, mizerně. Jak jsme mohly posbírat známku velmi dobře a 82 bodů ze 100, nechápu.
Druhý parkur - Bonnie opět předvedla, že je nevyzpytatelná. A ztratila jen 1 bod šikmým sednutím. 99 ze 100, známka výborně a postup do jedniček 😁
…..velká gratulace🌹
……nádherná.. 🌷pusu na ňufák posílám
..souhlasím…prostě v klidu u vody nebo jen tak namočit tlapky v rámci hry…to plavání by mi taky nevadilo….neb pokud jsem kdy měla psy u vody, znamenalo to pořád je tahat z vody….naštěstí ani ty velcí mně nikdy netopili a dcera jako mal se s nimi vždycky ve vodě vyblbnula….
…ano správně a proto po ní nepátráme, natož abychom ji vlastnili….
….nepochopim…..
….to není sobecké, to je děsivé vědomě vystavit své milované dítě možnosti takovéto hrůzné choroby…tohle opravdu nepochopím….
….do toho opravdu člověk nevidí a soudit takhle od stolu nechci….
🙂
…no protože se s nim jedná od mala po všech stránkách jako s běžným psem…měla jsem to tak i s jorkovou…
…ale tak zase plavat nemusi, ale prostě psovi ukazat, že není proč se vody bát…
…..tak v plemeni není asi problém, moje jorkšírová z vody aportovala….
…tak to pak jo😀