…..Jani, ale tohle je myšleno všeobecně ve srovnání se všemi tady zmiňovaným pleneny….je to pes pro normální aktivní starší osobu vhodný…o paní nevíme nic…
Příspěvky uživatele
Kilian
….pak holt je náraz na hlavu takového psa zřejmě fatální….
…..když jsem si kdysi brala jorkširici s PP, měla jsem v kupní smlouvě výslovně uvedeno, že fontanela srostla je…
….škoda, že ani neumíte správně napsat název plemene, o které máte zájem…
….no ono se to pak bude vyvíjet tak, že ….jsou dva, není jim smutno,pleny na venčení maji , granule také nasypaný, tak proč za nimi spěchat a proč vůbec venčit mimo byt….
….má u vás nádherný život…
….no pořád mi z toho ten motýl vychází nejlépe,chudozuby ale dlouhověky, bez dalších zdravotních problémů, zvladatelny, neuštěkany, minimálně líná, neagresivni, vesely , lehky pes na manipulaci…je to sporťák, ale přizpůsobí se i pár dnům povalovani….
….ja se jednou za rok moc ráda hodim do gala a vyrazím protancovat střevíčky,…pak zas celý rok ve sportovním a teniskach s batohem místo kabelky.,
…tak uvidíš no…
….budu držet palce
..to je krásný….ne, že se na to vykašleš, okamžitě jim to potvrď..
….to sice ano… ale na obrany nemáme a stopy plánujeme až od pristiho roku a otázko bude, jak mu to pùjde a zda vůbec…teď děláme vyhledávání předmětů, tak pokud se zadaří a doděláme i druhý a třetí stupeň, tak pak bude pokus o klasické stopování….
…..ja bych do toho šla….Vy budete mít jistotu a chovatelka ostudu a problémy a pomůžete tím i ostatním zájemcům o štěňata od takového chovatele…
….ona ta netradiční plemena jsou občas pecka a velké překvapení například na cvičáku…ale ovčák a maliňak jsou prostě k nepřekonani a dokáží nemožné…ale tahle plemena jsou pak velkým spestřenim na různých akcích kde by je člověk fakt nehledal…
…..nádhera….děkuju…
….zdravím Doron, už vypsali Všestranného psa Zbraslavy a bohužel se nezúčastníme, protožetam pro nás není kategorie jako vloni…tak mně to mrzí, těšila jsem se…
….tak mám čerstvou informací od kamarádky co má teď vrh….30 - 35 000…podle výstavního ohodnocení, zdraví a testů rodičů….někdy se dá dostat pod 25 000….
🌹
…a cvičit jenom to držení a postupně prodlužovat dobu…my třeba občas děláme s aportem v hubě chůzí u nohy…
..držíme palce a tlapky, dopadne to na stopro dobře…