…ježíš….moc držím palce všem marodům aby byli v pohodě co nejrychleji a bez komplikací …jste statečná
Příspěvky uživatele
Kilian
….tak moc držím palce…
…potkávám pravidelně vižláka na procházce, běhá tam s pánem….vždycky na chvilku u nás zastaví, tedy ten vižlák a nechá se pomazlik, pak zase letí za svým běžícím panem….tak si na vás vždycky vzpomenu….
…..však vy ho rozmluvite…
….vždycky jsem se koukala sousedům po jejich zahradách, jaké tam mají keře, stromy a kytky…brala jsem si i vzorecky a vždy se vše ujmulo a dobre se dařilo, popřípadě od místní zahradnice, která znají místo vždy dobře poradila co ano a co už ne…tak zkuste i takhle….
…teda psina je fakt nádherná….
….moje dcera chodila ix let na základce a pak ještě chvilku dál na znakový jazyk …párkrát se toho zneužilo a tlumočila mi rozhovor v MHD…
……diky, nádhera…I ten dům, nějak k němu patří…na cvičáku ji máme letitou u sezení venkovniho a je také nádherná i kdy tam na terase žije téměř z ničeho…..
…..mohla bych moc poprosit o fotku….vistarie miluju, mám na chalupě modrou a podařilo se mi ji udržet střihem v podobě stromku….mám ji pár roků a přivezla jsem si ji jako nevzhledné proutky z města na kole….
…..no vím, že výstavním psům se srst velmi opečovává a někdy stříháním úplně nedoroste anebo změní kvalitu….tak proto jsem to psala…
…..no já měla docela fofry, tak jindy, byla jsem jen na otočku….ale tak bude to pěkná mohutná fena….a je šikovná a o to ti šlo především….my teď finišujeme na ZZO2, tak jsem zvědavá jestli to dáme….já v řadě cvičím jen opravdu sporadicky, vlastně jenom příprava na zkoušky ZOP a ZUP1 , jinak samostatně pořád a myslím, že to psovi vyhovuje víc….tak feňulku moc pozdravuj….
..Jani pes není pod nebo ve vodě, ale je vezen s psovodem v loďce a je schopen ucítít hledané nad hladinou….
….tak to pak už je se zuby jedno ne, pokud nebude problém s funkčnosti..
..tak jak píše Balu, na výstavu a uvidíte….
….ja bych to tedy skonzultovala především s chovatelkou svého psa….
….před 14 dny jsem byla s Kelišem ve Vlkově ohledně dlažby na barák, tak jsem si u hospody u rybníka na Tebe a feňulku vzpomněla…
…..že he Sarah kočka jsem poznala už z dřívějších fotek, tady ji to sluší obzvlášť, ale nějak jsem se to ostýchala napsat…
…myslím, že ne, vše je to na gesta…pohyb těla…..ale je to jen má domněnka, nikdy jsem tento sport nedělala….
..gratuluju,k výkonu…. jste šikulky
……moc, moc držím palce