Jani diky moc🌷
Příspěvky uživatele
Kilian
..velká gratulace🌹
…děkuju moc🌷
…no sáhli jsme si na dno….něco jsem pokazila já něco on….nevyšla hlavně vysílačka a posléze přivolání z ní….takže ostudnych 72 bodů….musím kajicne přiznat, že jsem spoustu věcí nechala až na posledni chvíli…prioritou pro nás byla příprava na před měsícem zkoušku ZMPO….tohle jsem chtěla mít rychle z krku abych se mohla začít připravovat na ZZO3, kterou chci dělat příští jaro a ješt potrebuju na podzim dodělat STPR2 a STPR3, rada bych pak skusila klasické stopování, to by nám otevřelo cestu k trojoddilovym zkouškám malých plemen….
…diky moc,…. to dáte s přehledem, budu držet palce….no jo ten obojek mi musel upravovat kamarád, na Kelisovo obvod krku se nic nevyrábí, takže jsem zakoupila ten nejkratší a nejlehčí a kamarád ubral oka a svařil….
… tak dneska složil Keliš svou jedenáctou zkoušku ve sportovní kynologii, a to dle NZŘ zkoušku ZZO2…děkuji Kelíšku, jsi můj hrdina …
…mám z králíka vestičku v barvě našeho kocoura, tak když mně na to pár lidí znajíc našeho kocoura upozonilo, pravila jsem vždy bez hnutí brvy, že je to z jeho staršího bratra….
…od jediné dcery…myslím, že další neplanují….
. ..můj vnuk má moc hezky vztah ke všemu živému, nikdy ani jako malý ničemu neublížil, netrapil….
…kulíšek zlatej, dejte mu za mně prosím pusu na ňufáček…
….moc moc na pejska i vás myslím a držím palce..
….to nemůze být pravda, že ne…
…moc jí to sluší….
..a teď knihy na trochu jinou notu Ptáci v trní, Mrtvá a živá, Jana Eyrová a Na větrné hůrce mimochodem krásná lniha je životopisná o autorkach sestrách Bronteovych Chuť soužení od Jude Morgan….taky nádherná životopisná kniha je Cesta do nekonečná od Jane Hawkingové..
….Útěk z věznice je nadherny fil, původně pry hlavni roli měl hrat Tom Hanks, ale ten odmitnul….já miluju i Řbitov domácích zvířátek, Osvícení, To ale to je zas trochu něco jiného…..
….držte se, pořád na vás všechny myslím….
…..ten film mám moc ráda….
…..pravda….omluva….
….úžasné čtení Loukotková Mně soudila noc, Bůh či ďábel….od Donaldové Vejce a já,Co život dal a vzal….nebo krásná kniha Studna oamění….je a moc ráda jsem měla i Šmahelovou..její kniha Žena roku 1900….
“Tlouštíci hoří rychleji & další fatalni moudra z krematoria” od Catlin Doughtyová…sebrala jsem kolegovi ze stolu a přečetla za dva dny….docela jsem se zasmála a zároveň se dost zamyslela…