….moc mu to sluší….
Příspěvky uživatele
Kilian
..poklidné prožití svátků Vánočních že srdce přeje Eva s Kelišem….před chvílí dorazil stromek a náš Eda má opět přechodné vánoční bydlení..
…děkuji moc…
Jani přeji Ti.pohodové prožití svátků Vánočních, hlavně a především zdraví a pak osobní a pracovní spokojenost…
….tak ať se lov zdaří….
….tak si vemte číču z útulku….kamarád je měl a měli režim venku/v domě jak se jim zachtělo….I když byli v Praze, lovili myši i potkany…vozil si je i na chalupu a tam ve stejném režimu….jedna se dožila takřka 20 let a druhá 18 let…I když se se psem v domácnosti nesetkali, mého na návštěvě tokerovali a časem si zvykli tak, že občas vedle sebe i leželi….
…krásné…..
…..mamča také vše pasíruje, ja nezavařuju….
…..mamča také vše pasíruje, ja nezavařuju….
….diky moc🌻
💐….ano tohle všechno je štěstí a už vůbec ne samozřejmost….jak se to všechno venku mele čím dál víc si uvědomuju, že to není není samozřejmost a jaké je to štěstí, že vezmu psa a jdu si s ním zatrenovat nebo jen tak ven,že jdu do práce a z prace se vrátím do bytu, který si léta piplam podle svého, že mně dcera včera pozvala na zkoušku svatebnich šatů, že se vnuk i přes sve zdravotni peripetie ve škole drží, že ač už mám starou maminku, pořád ji to myslí a je soběstačna a kdykoli s čímkoli za ní můžu, a já že zdravitně funguju jak funguju …a až letos mamča řekneu štědrovečerní stolu tu větu co každý rok a to “abychom se příští rok sešli zase ve zdraví a stejném počtu"budu víc než kdy jindy tohle vnímat a moc, moc si to přát….
…ale v dobrém samozřejmě, koně miluju a jako náctiletá hsem jezdila…..moc bych chtěla, ale už není kde a taky se teď už bojím úrazu páč už léta pokročila a bydlím sama, tak kdybych si hnáty dolámala bylo by to dost krušné….
…závidím…
…já si to myslím také, že kdo to bude chtít porušit, poruší to…
…ale tak samozřejmě s tím krmením, ja když dělala vyhledávání předmětů, tak jsem třeba před zkouškami na tréninku skrmila celou dávku krmení a aby se necítil ošizen, cvičili jsme potom e zbytku dne ještě za pamlsky….ale celoživotně krmit z ruky granule v denni dávce, to je děs….jinak ta žravost u Keliše je sice fajn, ale občas o život, takže vše mleté nebo nastrouhané a místo kosti masokostni moučka, protože on nežere, ale vdechuje, už jednu se kuřecím krkem málem udusil,….na druhou stranu on je opravdu hyperaktivní a vyžaduje hodně pohybu, takže to vše vyběha….
…ale tak samozřejmě s tím krmením, ja když dělala vyhledávání předmětů, tak jsem třeba před zkouškami na tréninku skrmila celou dávku krmení a aby se necítil ošizen, cvičili jsme potom e zbytku dne ještě za pamlsky….ale celoživotně krmit z ruky granule v denni dávce, to je děs….jinak ta žravost u Keliše je sice fajn, ale občas o život, takže vše mleté nebo nastrouhané a místo kosti masokostni moučka, protože on nežere, ale vdechuje, už jednu se kuřecím krkem málem udusil,….na druhou stranu on je opravdu hyperaktivní a vyžaduje hodně pohybu, takže to vše vyběha….
….no drtí pamlsky na miniaturní a asi stejně je to problém, na druhou stranu zase co tak pozoruji, tak tolik s mini psy se všeobecně necvici….já mít nežravého a neaportovaciho psa, tak opravdu nevím…cvičíme vlastně mnohokrát během dne v krátkých blocích….
.. .já to měla jako součást kupní smlouvy od paní chovatelky …..
…to odměňování denní dávkou krmení, tedy granulemi vyšlo z ATY a je propagovat otcem Psí bible/moderní výcvik psů, kdy majitel psa je bankomat a pes za vše dostává od něho plat, tedy ty granule…odpadá krmení do misky ….protože kdo tak činí, tak vlastně svého psa týrá a demotivuje…..no pro mně hrozná číčovina…..
….Keliš je abnormální pažravej plus míčkař…..neustále všechny udivuje co je schopnej pozřit za kvanta a jako správný chlap nepřibrat….takže si můžu bez omezení dovolit odměňování pamlsky plus normalni večeře v barfu …