..u toho STPR vyhledávání předmětů jsem učila tak, že označit předmět ktery je před psem a pak jsem ho dala dal od psa a povel hledej…jak tohle pochopil, tak už jsem dávala kdekoli na ploše….může být louka, pole, les….
Příspěvky uživatele
Kilian
….. omylem tohle vloženo a nejde to zrušit….
…holky můj velký sen je udělat na jaře ZZO3….
….mrkněte na zkoušky STPR1, 2,3..je to vyhledávání předmětů vlastnícha na 2 a 3 cizích, můžete sama,vjen si necháte někým předměty natahovat….klasickou vlastní stopu můžete také neomezeně….a nosework take můžete sama a kdekoli po pár lekcích s trenérem, který vás nasměruje…
Diron, koukněte se na zkusebak KJ Brno zkouška ZOP….poslušnost by měla být v pohodě, pak jsou tam specialky, tam jediné naučit psa v košíku přenášení druhou osobou a chůze po nepříjemnému povrchu,….není problém přijet si zatrenovat k nám do Jinonic….
… .tak fajn…bude mi ctí….
…děkuji Jani, jsi zlatá…
…..a další plus pro cvičení s exoty, nikdy nemohou zklamat, jen pozitivně překvapit, popřípadě pobavit…..
…vidíte a kdyby tu trasu nudně spořádaně prošla, tak by vás ani nenapadlo co se to v ní ukrývá za další možnosti….
..ono neni uměmi s nadupaným ovčounem nebo malinou udělat zkoušky, tím vůbec nechci snižova jejich výkony …ale právě s tím exotem, to má teprva tu pravou šťávu a to všeobecně veseli, když si exot zkoušku nebo závod pojme po svým a opentli to vlastními vsuvkami…to pak spořádaný ovčák nebo malina můžou jenom závidět….
.Jani to mně moc mrzí, že jdeš z jednoho průsvihh do druhého, kdybych ti nějak mohla pomoct ..u nás teď také nic moc….kamarádovi zemřela maminka, staral se o ní až do konce u nich doma, tak mám hrůzu aby také teď když odešla, znovu nerecidivoval….
Doron a nechcete u nás na cvičáku zkusit podle KJ Brno zkoušku ZOP, bude to na podzim a pro vás s pesanem žádný problém….optala bych se vám a zablokovala misto…byla by jste ozdobou….briard k nám teď už nechodi žadný
….pak je výhodou, když si náš motýl vzal do hlavy, že je malina (mezi nimi vyrůstal)…jenomže jeho zase velmi limituje velikost…..včera nám na cvičáku přinesl velký aport , strach tedy byl když s ním předsednul, aby ho aport nepřekotil dozadu….
….dékuju …jj musím v pytlích aby uskladnit ve sklepě…já už jsem po inzerci koukala a sehnat se dá.. to jsem jenom reagovala na to vaše psaní…
….já pro dvě morčata a osmaky spotrebuju cca 15 pytlů za rok…suší mi kamarád, ale není na tom dobře, tak proto hledám ještě jeden stálý zdroj abych ho neotravovala…obča rozhodim sítě mezi kolegy v práci, takže mi pak každy tak pytel dva za ten rok sežene, tak to jde….
..Radko děkuji, ale ne…..
…škoda Sago, že nejste poblíž Prahy, seno bych vám zlatem platila…..
… můj oes okousal kocourovi vousy, vůbec nechápu jak a dorostlo to bez problémů….jenom kočka vypadala tak trochu divně….je to kočka bytová, a protože jsem skoro pořád doma, tak jsem pozorovala, že ji to nijak výrazně doma neomezovalo….
…..držím palce, nejen s operaci, ale i s následnou rekonvalescencí….
🙂…a já z toho chytla slinu převelikou na čokoládu…..