..to je mi moc lito….držím všechny palce…
Příspěvky uživatele
Kilian
C je spravně🙂
…k vysoke kladině, co vám přebývá do šířky, nám chybí do délky….vahově jsme tedy na vysokou kladinu na tom praktičtější 🙂
..to je pohlazení po duši
… canisterapie na dálku🙂
….no není vůbec zač
Jani chtěla jsi něco z výcviku pro kamarádku…..příště pošlu také plazeni na dálku, ale až ho dovedeme k dokonalosti, zatím trenujeme usilovně…
….také krásná práce…
.. to jsou puclíčci kouzelní..
….je to neuvěřitelné u obou pejsků
….🙂….ja z toho žebříku měla hrůzu převelikou pes to neřešil vůbec, prostě nastoupil a šel….na začátků jsem ho držela za ocas a šla vedle něj po kladně, pak jsem si brala s sebou někoho, že kdyby padal z té lávky, tak ho odchyti….nakonec propadnul pravě mezi těmi šprušlemi, ale to jsem ho stačila ulovit za ocas…..teď kladinu vysokou nedělám….pouze chodí nízkou kladinu tam a zpátky aby se naučil vracet zpátky, to pochopil během chvilky, takže vysokou zkusíme až těsně před zkouškou, ja na to nervy nemám….
Aluško to vím a sleduju a držím palce a obdivuju jak se hojite, ale ten duhy pejsek bez kůže na bříšku...
🙂diky moc, enem kdybychom byli trošku větší, alespoň o pár cenťáčků….
..diky
….ježíš jak se mu to stalo?
….budeme dávat pořád v nácviku a holt jednou na zkoušce nedostane no….je to cca 10 kroků?…už si nevybavuju….
…budu moc ráda když zajdete…hele oní ty ovčaci taky docela dost vázi na to přenášení a jde to ..tam jde spíš o to aby se nebránil a neseknul přenašeče košikem do obličeje….to jen motýl je přenášení za odměnu🙂
….tak snad už to správné….
.. .to je mi lito, ale to dáte….ZZV3 je dle mně jedna z nejtěžších zkoušek a klobouk dolů před každým psem, který ji má….teď na ni vypadnul kamarádky NO, na obranach….já právě mám největší trauma z toho žebříku, na ZZO2 ho měl za plný počet, ale na té ZZO3 je žebřík oběma směry a motýl jak je svižný, tak se bojím , že tam už ho nemohu jistit a odchytnout jako na dvojce, kdyby propadnul mezi žbržlemi, jak se to už treninku stalo….on jak je malej, tak jsou ty žbržle pro něj dost daleko od sebe….
….diky…uvidíme….