…když si vzpomenu nafotím….
Příspěvky uživatele
Kilian
…to je skoro zázrak…
..je hodně zvláštní no….
….teď k nám na cvičák začali chodit se štěnětem přivezeným z Ameriky, je to plemeno bernský salašnický x pudl, v barvě merle…je roztomilej, nelíná, docela šikovnej vořech..v dospělosti cca 40 kilo….
….teď byl na Seznamu.cz článek, jak Olga Menzelová svou fenku havanského psíka záměrně nakryla toy pudlem….štěňátka nepustí chlup a budou chytra po otci pudlovi a už jsou všechna zadaná….je to už fenky druhý vrh, poprvé byl otec vrhu také jiné rasy než fena…
……pamatuju kolmou stěnu, cvičila jsem ji s fenou v Ďáblickém háji, kde byla v lese…
.. také to tak cítím….
..Jani nevím, ale když si na ni klikneš tak by se ti měly objevit její příspěvky tuším…mamča ho přetrhla, ale je očkovaná proti klišťovce a boreliózu si ohlídat
…mamka jo teď chytla taky a to šla jenom na dvůr pověsit prádlo…
….tak to mám na ty cvičáky docela štěstí 🙂
…krásná….🍀
….v Praze mám jiné zkušenosti….u nás na cvičáku podle NZŘ se jede pořád a to i na dalších cvičacich…ale pravda dost lidí vynechává…..
…tak to bezesporu…on ten žebřík je zlej sen většiny pejskařů……
🙂děkuji….to ❤️by mně fakt nenapadlo, až pak jsem to začala zkoumat a bylo tam….jenomže já jse skoroslepá, tak mně vždycky musí někdo ťuknout…
….jé to je krásná sympaťanda…tak všechno nejlepší 🌷
..je nádherná….všechno nejlepší 🌹
.. ..tak jsem koukala a vlastně jo, je to tam při troše fantazie….
…..děkuju….máme štěstí, že na zkoušky a na závody se snižuje dle zkušebního řádu u téhle překážky výška pro malá plemena z 1m na 40 cm….
..mně se to taky moc líbí…
….no já ho drapka dřív než by potkan vyštěkal Keliše…