….děkuju
Příspěvky uživatele
Kilian
…..každá výstava má své propozice, kde je přesně napsáno co a jak….popřípadě nejlépe poradí chovatelka vašeho zvířete….
Zdravím všechny, prosím o radu, kamarádka má dvě kočky a tedy spoustu chlupů v bytě, má problém ze zdravotních důvodů s vysáváním a tak začala přemýšlet o robotickém vysavači….můžete prosím doporučit nějaký….diky moc všem
….no jo no, špatně vidím, tak ledacos bez cenzury projde ven….
…to je krásnej mumísek..
…to je kouzlo🙂
..ty oči 👍
…🙂
…Jani nechci za nikoho mluvit, ale zase tak pozdě to nebylo….já bydlím proti O2 aréně a díky fanouškům, jsem usnula až ve tři ráno….
…to tedy…
….on miluje velké psy, po trase potkáváme v jedné části pravidelně chrty greje, barzoje, saluku a afgany, vždycky k nim metelí a doslova k nim vzhliží…
…oni jsou fakt skvostní..
….no ale je to kocour a kočka🙂….jinak jasně ta kočka - takže kočky nahlédly….no já si na vás vždycky vzpomenu na kočkách, tam jste vcelku v opravách polevila😀
….ono si to sedne ..uvidíte…je krásnej…
…u velkých psů před lety jsem tohle nějak neřešila a bylo to v pohodě,….jorksirka mně všude doprovázela a tak když občas zůstala doma sama,tak to bylo v klidu, navíc tam měla králíka…no a Kelis ten se mnou chodil od začátku do práce, kde byl v přepravce a vždy pak pustěn chvilku řádit s mými kolegy plus ho brala kamarádka na hodinu ven, tak pak zase byl rád pod stolem v přepravce, pak po pár týdnech už šel na pelíšek do šatny, kterou měl jenom pro sebe a bylo to v klidu…doma když jsem musela odejít bez něj, myslím hodně pomohlo, že tam má kočky, takže vlastně nebyl úplně sám…
..to je pláče…i kočky nahlidli, odkud se to bere….
..uf…..to vám že srdce věřím ….já bych šílela také a moje mamca asi ještě hůř…..
Aluško, ja taky ne….jste opravdu skvělá👍klobouk před vámi a pesem dolů….
….no z toho už jsme si dělali legraci jako malé děti…
….barva je dá se říct podle mně modrá, odborníci pravila, že toť merle….jenomže buh ví co je tam všechno napráskané….